dobre slike.. cek to je fotosopano ili ?
Printable View
dobre slike.. cek to je fotosopano ili ?
et nabavio sam morrowind i oblivion
svega ce bit...
hahahahahahahahahaaaaaaaa
Jel itko pročitao Dance in Fire/Withershins/bili šta u Morrowindu?
Ja sam prije stalno čitao te knjige...ali onda sam prestao...= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Pošto sam upravo prešao MoH:PA, odo ja opet igrat Morrowind, preći main quest u BloodMoonu s mojim moćnim lvl 60 Kađitom, upotpunit kolekciju knjiga i postat savegame na forum. May the Force be with me.
Hoćeš dokaz?
DA! :D= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Rejsist bijač. Dam vam screenshot sutra.
Kao prvo, znam igrat, kao drugo, ne koristim modove za Morrowind (ne još), kao treće, svaka rasa ima svoje sposobnosti koje dobro dođu u različitim situacijama, kao četvrto, nema četvrtog.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Ček, jel ti to Khajiite omaložavaš?
Priper tu daj...
Evo, opet sam počeo igrat Morrowind. Sad će moje ocjene patiti. Bethesda, mrzim vas.
e. nikad nisam završio vražji bloodmoon (save bug, i odeee), nikad ni neću to sigurno, ovisnost je bila prevelika, jedva sam izašao iz tog pakla.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
pa dajte molim vas, neki spoiler s kraja ekspanzije, da znam pametovat okolo?
Spam obrisan... nemojte da moram opet.
Počeo sam igrati Morrowind opet, jer sam ga počeo igrati kada sam igrao Oblivion, pa mi se nije dalo oboje. Sada sam počeo i ostao dosta baf, jer je igra jako dobra. Sad mene zanma dali u igri postoji nekakva Arena gdje se mogu učlaniti i boriti. Ako da, gdje?
ovaj, bez modova ne, ak se ne varam. Ima Arena u Vivecu, al tam se upadneš borit samo vezano uz quest.
ja sam presao morrowind,tribunal i bloodmoon bas sa khajitom i bio je lvl 53
zakon su macke kad su lopovi
p.s za prelazenje bloodmuna i tribunala strogo preporucujem da nabrijete si armor,te longblade i sneak ako zelite jer je lakse
jer na tribunalu treba koknut almalexiu, sa samo jednim oruzjem je to moguce koje je longblade
Najbolje mi je u Morrowindu ići okolo po gradu i puštat The Bard's Song ili Skalds and Shadows... uberpwnz0rski ugođaj.
Imam jedno pitanje... Sad si skidam neke modove i planiram opet igrat MW... Ali jedna stvar mi nikako nije bila jasna; kako zaradit reputaciju!?! I čemu ona uopće služi??
šta ti je reputation veći ljudi te više vole,tako kad ti se popne,ljudi će te voljeti makar ih prvi put vidio.Nakon nekog vremena ćeš sretat ljude po gradu i oni će reći da si ih probudio iz nekog čudnog sna i reputacija će ti se povećat za 1.Osim tako dižeš ju questovima...= Citat =:
Izvorno postao Booby
Ne baš direktnoSquestovima, već statusom u frakcijama.
Mislim da je povećavaš i qustovima, pogotovo main questovima.
To kad se ti ljudi probude iz sna,to je također dio questa koji započne prvi put kad ideš spavati nakon što riješiš prvi quest koji ti da Caius Cosades,a probudiš ih tako da ubiješ vođu Sixth House-a,koji mogu biti Ascended Sleeperi (oni tipovi u haljama sa onim surlama što im izlaze iz glave) ili Ash Ghoulovi (Oni tipovi u haljama slični Ash Zombieima,samo što oni na mjestu gdje Ash Zombieji imaju rupu,oni imaju izraslinu sličnu mravojedovoj surli).A ukoliko imač reputaciju od 50 i level ti je 20,možeš odmah ići k Vivecu po Wraithguard u Main Questu,bez potrebe da postaneč Hortator svih velikih kuća i da te sva Ashlanderska plemena proglase Nerevarineom.
sjajno...a ja sam se mjesecima iebavao po Vardenfellu za tu vrazju aristokraciju.
noda, a ak napraviš stvari na taj način, el i dalje moreš dobiti sve te titlue i obaavljat questove vezane uz Hortator/Nerevarin?
Ne znam jer nemam osobnog iskustva s tim,ali sam pročitao ovdje:= Citat =:
Izvorno postao shai_hulud
http://www.uesp.net/wiki/Morrowind:A...232:_Just_Wait
Za par dana cu opet pocet Morrowind , zazelio se RPG-janja opet :)
ok thx.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
btw, Alternate Route #1 je dokaz nevjerojatne povezanosti questova u MW.
doduše, tko nije ubio Viveca čisto zaiebancije radi(jednom kad kokneš Almalexiu, nekako se čini ispravno :) ), al ovog se nikad ne bi sjetio.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
genijalno, kako ti se dalo sve to posložiti?
Nisam imao šta drugo za radit kad sam prešo sve kampanje. I da, dugo je trebalo jer sam morao slagat jedan po jedan novčić, a imam oko 2.500.000. :D
Ma daj oblivion je bolji morrowind mi ima smeće grafiku.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Njuberz !