Igra im radi kao da na Duronu i 512MB RAM igraju :/
I dalje nisam impresioniran, više bi volio da su umjesto ovoga stavili COOP u Skyrim, to bi bilo pre savršeno.
Printable View
Igra im radi kao da na Duronu i 512MB RAM igraju :/
I dalje nisam impresioniran, više bi volio da su umjesto ovoga stavili COOP u Skyrim, to bi bilo pre savršeno.
Ja sam probao Morrowind nedavno igrat. Sve je bilo okej dok nisam napao prvog bandita. Isuse, a ja sam mislio da Skyrim ima sranje combat sistem.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Kako mi se čini, ovo će biti prvi relativno igriv Elder Scrolls.
Borba je i dalje u kurcu, ali je u MMO okvirima podnošljiva.
Molim te prestani postati na TES teme, boli me mozak.
A jadan.
A niš, morat cemo Guild Wars 2 koji je vrh. :D :friends:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Izgleda jako smećasto.
Vjerojatno ponavljam pitanje koje se provuklo već xy puta, ali ovo će biti na mjesečnoj pretplati? Ili kupiš i zaboli te kao GW?
Pretplata.
:?
neće im ta pretplata duge poživjeti...
Mogli bi oni ubrzo koracima SWTOR-a.
Da, ipak pretplata. Znači postati će F2P za najviše godinu dana.
http://www.vg247.com/2013/08/21/the-eld ... criptions/
= Citat =:
It’s a strange move given the prevalence of free-to-play. “The Elder Scrolls games are all about allowing the player to go where they want, be who they want, and do what they want,” Firor said. “We feel that putting pay gates between the player and content at any point in game ruins that feeling of freedom, and just having one small monthly fee for 100% access to the game fits the IP and the game much better than a system where you have to pay for features and access as you play.”
The basic monthly charge will be $14.99/€12.99/£8.99, but players can “expect some discounts if you buy multiple months at a time.”
Ded game.
Pff dok je igra friška skupljaj pare na pretplatu. Dok traje pretplata smišljaj plan za free to play opciju di ces i dalje zarađivat. Sve se zna :)
Mrzim ovakvo PR prodavanje magle.= Citat =:
Charging a flat monthly (or subscription) fee means that we will offer players the game we set out to make, and the one that fans want to play. Going with any other model meant that we would have to make sacrifices and changes we weren't willing to make.
Ono što su pod time zbilja mislili je da ne žele žrtvovat potencijalno brzu zaradu koju nose prva dva mjeseca.
Ovo ce fejlat (kao i Wildstar) sto se tice pretplate kao tor i pw. Can't wait.
Ne shvaćam kako im TOR nije bio dovoljan primjer da to danas više ne prolazi.
Trebaju ljudima pružiti kombinirani model - nemaju svi vremena niti su svi hard-core igrači da bi uložili toliko novca u jednu igru.
EDIT: Dva pristupa imaju smisla - ili GW2 model B2P ili ponuditi igru besplatno te ju financirati kombinirano kroz mikrotransakcije za casual publiku / pretplata za one koji ulože 1000 sati igranja u par mjeseci.
Noviji MMO-i nemaju sta trazit u P2P sistemu, pored WoW-a. Napravi ju 50€, bez pretplate, sa ingame kozmetiko i pizdarijama za lovu, kao GW2, i prodavat ce se i zaradit ce pare. Ovako ce izgubit masu ljudi odma u startu.
Naravno, zašto stati kad su već tako dobro krenuli.
http://esohub.de/news/154-eso-interview ... ntwicklung
= Citat =:
- ESO gets a classical subscription model. With the purchase of the game you get 30 days free game time, then the game will cost 12.99 euros per month.
-S According to Matt Firor will be available in The Elder Scrolls Online an item shop, where her character fun items and services you can buy as a renaming of the character.
- The game and all its contents are however covered by the subscription model.
- The reason why the developers have opted for a subscription model that ESO should feel like a big sandbox. You shall pay without any barriers can enjoy all content. Matt Firor is also of the opinion that this model best fits the Elder Scrolls series.
- The developers have looked at many different payment models in advance and you can find free-to-play games are not inherently wrong. Matt Firor itself plays as World of Tanks and League of Legends.
- The development of ESO is almost complete and it will be no more new great features for the release implements. Now the systems are tested and improved in beta.
- Currently, the developers are busy building up the server environments and prepare for a large number of players. Finally, everything should run stable at launch.
- The contents of the release of The Elder Scrolls Online're done. Currently, the teams are busy but have to develop content for future patches.
Isključivanje in-game storea bi značilo puno kompromisa u kvaliteti igre koje oni jednostavno ne žele napraviti. Sve ie to za igrače.
:D
Više stvar lorea nego same igre, ali svejedno mi je mozak otkazao. Kirkbride!
http://c0da.es/ayrenn
ne kuzim u cemu je toliki problem ako je igra P2P, imam bolja iskustva s takvim igrama nego F2P
A u tome što rijetko koja igra opravdava pretplatu kvalitetom.
Aion, Tera, Rift, SWTOR - svi krenuli tim putem i uvidjeli da ne mogu opstati tako.
WoW se jedini drži, i po meni zasluženo.
Šta nije pametnije svim nadolazećim MMO-ima prihvatiti B2P model kao što je Guild Wars 2 napravio?
Kupiš za 350kn, oni zarade, igraš do mile volje, ima neki shop za gluposti i to je to, nebitno.
ESO će isto stopama gore navedenih.
Što mravojed kaže, pretplate umiru.
U najboljem slučaju samo održe to par mjeseci dok igra ne postane F2P, umjesto da od samog početka naprave sistem koji ima smisla.
Meni nikad neće bit jasno zašto ljudi poslje 2007. igraju WoW.
Jer je to WoW, i jedino što ga može smijeniti je WoW 2 :P
Ovo.= Citat =:
Izvorno postao LukA33
U f2p se samo skupi hrpa retarda i rusa. Ima ih i u p2p, pogotovo mutavih klinaca koji ni engleski ne znaju, ali znatno manje.