Vjerojatno.
Printable View
Vjerojatno.
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...70258107_n.jpg
= Citat =:
Grand Theft Auto 5 officially receives 'Spring 2013' release window.
Pre-orders for the sandbox crime drama beginning November 5 for PS3 and Xbox 360. There is no mention of a PC version in the company's press release.
Oh snap.
http://i.imgur.com/qvCnO.jpg
Doći će PC verzija od 6 do 9 mjeseci kasnije.
ma nabijem ih na kurac s takvim bahatim komentarom...
Fuck that losers !
Nije bitno kad, samo neka dođe. Moar.
I da, sam da ne bude NEoptimizirana ko četvorka.
A bit će.
Možda je i bolje da iziđe prvo na konzole, mogu se ljudi hajpat gejmplejima i vidjet zapravo valja li igra ili ne.
Valjat će jer Rockstar nikad nije iznevjerio. Jedino što se tehnikalija tiče sa četvorkom na PC-u, ali što se tiče samog gameplaya i sve...
Četvorka mi je bila skroz bezveze.
To ne znači da je loša, nego nemaš ukusa.
+1
Okej uvjerili ste me :D :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
I bolje ti je da su te uvjerili.
Šteta s obzirom da je riječ o najboljoj igri ikada .= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Jedine dobre stvari kod Četvorke su cut scene i kolko tolko vožnja. Sve ostalo je loše.
Zbilja ?
Atmosferu ,hrpu "malih" detalja ,igrivost , dizajn ,trajnost ,grafiku ,priču ,inovacije, dvije jako dobre ekspanzije i drugo nisi ni primjetio ?
Stvarno šteta što nekima ovakav biser prođe ispod radara .
Imaš pravo atmosfera je dobra. Šteta što gameplay ne valja.
Čudno s obzirom da ga svi drugi žele kopirati .A jesu budaleeee.
Pucanje je loše melee borba je loša.
Nije loše nego je sasvim solidno .Kada se uzme sve drugo u obzir napravili su remek djelo .
nisu
Totalno si me razuvjerio svoji argumentima :rotfl: .
Počelo se pričat o argumentima. Odoh ja iz ove teme.
Melee borba je mogla biti bolja, ali i ovako je veliki upgrade od prošlih nastavaka. Pucanje ko pucanje, ništa novo, jedino su stavili cover sistem koji je prilično dobar i nema previše glitcheva. Vožnja iza sebe ima fantastični euphoria engine i doslovce je bolja i zabavnija čak i od nekih samoprozvanih simulacija vožnje. Pogotovo ako stavite onaj mod koji daje tvrđi ovjes i miče limit brzine.
Problem u igri po meni je monotonost i identični recept od svih prošlih nastavaka. Idi okolo i obavljaj misije. S time da su misije prilično jednolične, bar u usporedbi sa prošlim nastavcima. Ali to nije toliki problem koliko mislim da je problematičan free-roam. Ok, uveli su mobitel i mogućnosti druženja sa NPC-ovima i slično, ali free roam je jednako mrtav ko i u prethodnim nastavcima. Sve što se dešava dešava se kad staneš u marker od misije, a između je grad mrtav. Djeluje živopisno prvih par sati, ali poslije jasno vidiš da je mrtav kao i u drugim igrama.
GTA 4 s ekspanzijama je jedna od najboljih igara svih vremena. Količina sadržaja, hrpetina stvarno odličnih likova, humor, noviteti u žanru. Imala je sve. Osim katastrofalne optimizacije na PC-u ovo je najbliže savršenoj igri dosad. Apsolutno sve funkcionira i sve je na mjestu.
Naravno da neće pasati ljudima koji ne vole open world koncept, ail koga boli za takve.
Volim open world, ali ne paše mi.
Red Dead je manje više ispravio sve propuste oko borbe i tromog kretanja, pa za peticu nema straha.
Četvorka je imala mana, ali generalno je bila zbilja fenomenalna igretina. RDR nisam probao, ali ako je odveo GTA4 koncept korak dalje, onda petica jednostavno mora biti odlična. Samo neka opet naprave hrpu karakterno različitih likova i da svaki pršti karizmom na svoj način.
... i više Brucie-a želim :D
Drugo ti i ne preostaje :D .= Citat =:
Izvorno postao Xero