Da, baš šteta. Da samo znaš kakvih fenomenalnih browsera ima na androidu, biraš kaj hoćeš.
Printable View
Da, baš šteta. Da samo znaš kakvih fenomenalnih browsera ima na androidu, biraš kaj hoćeš.
Po cemu je bolji od HD? Kaj nosi novoga?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Redizajniran je meni, onaj je totalno bio retardiran u HD, zato ga i nisam koristio, brži je, ljepši...bla bla :)
Meni!? Pa to se niti ne koristi :D Bum vidio, moram probati i njega i Miren, mada sam pre zadovoljan sa HD.
Ja koristim za neke pizdarije i tako :) Uglavnom, meni je bolji od HD-a.
Kupio Galaxy Europu, tako da je ova tema sad i meni zanimljiva.
Koliko si dao za njega? Si zadovoljan?
U Nodnolu me koštao 60 funti, dakle ~550 kuna :D
Za sada sam zadovoljan, jedino mi je prazna baterija pa moram sad u grad kupit punjač. Angry Birds su zakon :p
po cemu je osakačena?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ček ček... wtf? :D= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Imam punjač za UK mrežu.
napuni ga na komp ako možeš ^^
Radi slabašno i relativno sporo i ne podržava rezoluciju Retina displeja. Opera koja svoje proizvode uvijek dotjera do krajnjih granica i redovito izdaje updateove bi sigurno već popravila sve to da može.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Zar nije lakše skinuti c-rack da radi bez punjača :P= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Charlie Sheen Soundboard
:pray: :pray:
Radi brzo i jako slicno kao i na 5800. Na 3G se sporo pokrece a na ostalim ajfonovima neznam.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
na iOSu radi cak i stabilnije iz mog iskustva. Sve ostalo je gotovo isto (osim onoga nestajanja slova na iOSu)
Za retinu neznam, ali za ovo "do krajnjih granica" se nimalo neslažem...
Na kraju krajeva Safari je i bolji od Opere...
Je ali se ovdje nesmije pricati.. ili smije :P= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kad si firefox n00b. Safari nije bolji od Opere, ali kad mi tako šteka i ne mogu zumirat ko čovjek onda koristim Safari, šta ću.
Zanimljivo je da kod mene Opera radi tako super mega turbo brzo i savršeno da to ne vjerujem. Neki drugi browseri baš i nisu tak, tipa Miren i sl. Ajde, Dolpinh je malo brži pa se može s njim radit; glupo je kaj opera ne podržava flash al kaj je tu je, zato koristim dolphin koji fakat rastura. Uz sve te browsere, Safari ne bi ni pogledao.
Nisam imao ni F od firefoxa na ajfonu, a na kompu skoro svakodnevno koristim Operu kao second browser.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
A Safariju mi nikada nije nestao text koji sam napisao i netreba mu do prekosutra da se pokrene nego otvori zadnje gledanu stranicu iste sekune. Jedino su bilo lame one kockice kada vrzo scrollam pa neotvori sve odmah.
Sad da cujem tvoje mišljenje zašto je Opera bolja od Safarija? :)
mislim da ovom nije mjesto u android podforumu
Ovo nije android podforum nego android tema, a rasprava je slucajno krenila... :)
Čekirajte ovo... >> http://techcrunch.com/2011/02/28/chomp-android/
Ima li tko kakvu preporuku za backup program za galaxy S i da ne zahtijeva root? Sutra bi trebao updateat mob pa da mogu backupirat TWisepilot.
Guerrilla Bob
Aaaaa, zakon :pray:
sve dok to pričanje ne ukljucuje installanje appova koji se placaju, slobodno mozete pričati o bilo kakvim tweakovima, rootanjima, romovima i kaj vam ja sve ne znam.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
bar ja neam ništa protiv.
treba mi nesto ko google maps kaj sam dobio na androidu. ali da kad imam net, da mi ocita neko podrucje (tipa karlovacku zupaniju) i da mi onda vise netreba veza kada to idem gledat i zumirat.
SPB Shell 3D
:pray: :pray: :pray:
:pray: :pray: :pray:
Stavio na mob baš, đizs. Ipak, treba dosta vremena da se sve dovede u red, još neznam jel ću koristit ili ne, nemam baš volje sad opet se igrat s mobom :)
isprobao
radi savršeno na rootanoj xperia x10