Laže Hex.
Printable View
Laže Hex.
Yup samo su Origin keyevi, ne moze se nista redeemat na Steamu
Samo Origin provjereno. Sreća pa sam im dao 10$ za nešta što ne koristim. :/
Jebeni EA.
Nije mi sad jasno o čemu pričamo. Origin HB daje keyeve i za Steam i Origin. Aktivirao sam igre na oba servisa. Hoćete reći da ne rade preko Steama nakon aktivacije ili koji vrag pričate?
Ako je ovo trebao biti neki pokušaj da zezenete chameleona, onda jbg sad.
baš jbga...
Kako ga možemo zajebat, pa nije glup valjda da ne zna otić na humblebundle sajt i provjerit?
Ima Linux. Prvo mora isprogramirati web browser.
Eto
Ajd priznajte koliko ste dali. Ja okruglog petaka, od toga 4 bakse za ljudska prava (Human Rights Watch) i dolar Humbleu, ostalima niš.
1$
Niš.
5 dolara, ostavio osnovnu podjelu.
5$, nisam siguran za podjelu.
Prosjek je bil $4,82 pa rekoh ajde zaokružit na $5. Što se tiče podjele dal sam dolar bundleu, oko 2 za Human Rights i ostalo svakom po malo.
$4.65
6$
jer sam bolji od vas 8)
Sotono.
1$ dao sve u humble tip
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Maznuo 3 bandla po 4,80$, četvrti mi nisu dali. Otkad hb ima limit na over average kupnji? Koja je onda poanta kupovanja giftova? :(
Nema limit?
Frendovi i ja smo uzeli nekih 5 bandlova bez ikakvih problema.
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Meni je pri kupnji četvrtog izašla poruka da sam kupio previše bandlova prebrzo, a kupovao sam ih u razmaku od kojih 24 sata.
+1= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ako kome treba,imam key viska: MoH (origin),Burnout (steam) i Command and Conquer: RE 3 Uprising (steam)...
može meni RA3-U? :D
Imam i ja od Steama:
Dead Space
Mirror's Edge
Red Alert 3 Uprising
I od Origina:
http://i.imgur.com/bDsP3fw.png
Tražio sam na sajtu i nisam našo. Doduše, tada sam imao na raspolaganju samo smećasti mobilni internet, pa mi se nisu cijele stranice otvarale.= Citat =:
Izvorno postao WannabeClone
Jel to za Steam ili UPlay? :)))))))))))))
Bilo već na GOG-u s više contenta i jeftinije, ak se ne varam.