HA HA OPERA SRANJE :D
Mislim da ti je to do flash playera...
Ni na firefoxu kada dođem na neki zapušten komp nemogu gledati prek fejsa jer mu nešto fali a na jutubu radi bez ikakvih problema.
Printable View
HA HA OPERA SRANJE :D
Mislim da ti je to do flash playera...
Ni na firefoxu kada dođem na neki zapušten komp nemogu gledati prek fejsa jer mu nešto fali a na jutubu radi bez ikakvih problema.
Probaj apdejtat Flash Player k'o što RIDER32 kaže.
Btw. komu smetaju dupli mejlovi u Operi, evo fixa:
Izvor= Citat =:
1. Open Opera
2. Up top, go to MAIL>IMAP Folders
3. Unsubscribe (uncheck) the following folders:
1. [Gmail]/All Mail
2. [Gmail]/Sent Mail
Click OK. You should be good to go, but if not, then hit your “Check/Send” button so that it will reset itself.
Na sve ove probleme prije...meni radi sve ok, najnovija verzija.
http://files.myopera.com/EspenAO/fil...oopera-nyc.jpg
:D
btw, primjetio sam danas da mi mailovi više ne dolaze, doduše, ni ne primam ih baš, pa mi nije ni previše bitno, al me živcira. na opera mail sam se prebacio pred 2 tjedna i normalno sam primao, sada neće ni kad sam sebi pošaljem preko hotmaila.
uz to, svaki put kad provjeravam poštu piše mi "authentication failed", iako sam u incoming i outgoing opcijama isključio tu autorizaciju, kako da to maknem?
v. 11.50 beta je vani, taman mi se updaitalo! Neznam novine!
Ummm... Imam nekih problema s Operom u zadnje vrijeme, često kad ju zatvorim ostane mi u dalje uključena u procesima, pa kad ju idem opet pokrenuti ne želi...
A otkad sam instalirao novi Adobe Reader, svako tu i tamo u Operi mi iskoči neki prozorčić, kaže da on nekaj zajebava. :/
Ostane radit proces u pozadini? To sam vidio kod frenda na starijoj verziji, kad je apgrejdao nije bilo problema.
To se meni znalo dogoditi, samo ubiješ proces i startaš Operu ponovno.
Događalo se prije u desetki, ponekad. Sad u ovoj novijoj verziji je sve ok.
Meni se i u novoj verziji događa, no ne tako često kao prije.
također s vremena na vrijeme imam tih problema, ali vrlo rijetko tako da me opće ne smeta... ako se dogodi, ubijem proces u task manageru i to je to...
ne sjećam se da li sam imao problema na najnovijoj verziji...
koji kurac? danas mi iz cistog mira prestao raditi youtube... koji god video da pokrenem, bez obzira da li je direkt s youtube.com ili embeddani na drugim siteovima, ništa se ne događa, samo blank nakon što kliknem play... u firefoxu radi normalno... :twisted:
I meni se isto događa. Ne znam šta je. Nisam probao sa drugim browserima.
Ne znam zašto svi koristite Operu. Evo, ja sam prekjučer skinuo Operu (najnovija verzija) i spora je, mnogo spora u odnosu na Firefox i Chrome (gdje je Chrome brži, bar meni). I Opera mi svakih 20 min izleti sa onom 'Don't send' greškom, a FF isto to radi ali svakih 10 min :)
Držim se ja Chrome-a.
Ja imam firefox pa mi svejedno ne radi youtube.= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Edit: To je vjerojatno neš s youtubeom.
Ne radi ni na IE-u. Rofl @ Google monopol x)
Ok, sad mi radi, ali ono, wtf youtube?
Meni je youtube radio normalno cijeli dan!!
Upravo sam skinuo firefox 4 pa mi sad radi.
Nema bržeg browsera od opere, a pazi, brzina je najmanje bitna kod opere, s obzirom na tonu drugih fičra. Meni je cijeli dan sve radilo normalno, kao i inače.
Također problem sa youtubeom.
jednostavno nekad uopce neotvori onaj dio sa videom nego ostane cista pozadina, a zvuk normalno krene. Nemožeš ni pauzirati pjesmu :)
S druge strane firefox bez problema vrti istovremeno 8 youtube tabova, chrome također normala...
mom frendu u firefoxu i IE ne radi, meni u operi radi. šta reć
Od danas je omogućen Google Instant, bez ikakvog maskiranja i sl.
Šta je to? Ono da ne moraš stiskat search dok pišeš pojam?
Jep. Simpatično. Btw. vrtim Operu 11.50 beta već kakvih tjedan dana, i sve fino radi.
Već ima 11.50? Meh, ostat ću na 11.11, neda mi se sad prelazit na betu opet i sl.
Lol, pa ti si prvi linkao 11.50 verziju!!
Kaj se ti toga još sjećaš? Ja zaboravio još prvi dan na to xD
Koji je smisao postojanja Link-a na Operi mobile? Ne prenose mi se passwordi, ne može mi se prenijeti sadržaj speeddiala jer je ovdje drukčiji, onda za što drugo služi? Na winsima sam označio da mi synca sve, jedino što je bilo usklađeno kad sam to pokrenuo na Operi u Linuxu je bio speeddial.
Meni se blocka, neće mi sinkronizirat, e sad jel je to zbog puno bookmarksa ili čega, nemam pojma. Uglavnom, synca speed dial, passove i bookmarske ako se ne varam. Ipak, pošto switcham između opere i dolphin minija, nije mi prijeko potrebno.