= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Radi konzole i takvih ko ti kome je svako smece koje izadje vrh gaminga ja vise nikad necu zaigrat dobar FPS na PC-u a FPS koji pomice granice gaminga je stvar daleke proslosti... :cry:
Opet ja kazem da ti mogu samo zaviditi pa ti se sve svidja i igra,ko mi je kriv sto sam nostalgican za vremenima kad je svaki naredni naslov bio korak dalje i opravdano trazio jaci harver i ko mi je kriv sto sam zeljan kvalitenog FPS-a...
A gle, i ja patim za tim vremenima, sve sam to pralazio i prolazim u proteklih 15-20 godina, nisi jedini. To kaj ti veliš da sam ja takav, nemaš ti pojma kaj sam ja ustvari i kaj sam sve prošao po pitanju gaminga. Kriv sigurno nisam kad kažem kak stvari stoje, to nemora znači da je to moje mišljenje. Prihvatiš stvarnost i to je to. Ali, s obzirom na današnje vrijeme i svega onog kaj je bilo a više nikad neće biti, fino sam se prepustio igranju pa kakvo bilo da bilo, nemam više vremena kao onda u osnovnoškolsim i srednjoškolskim danima, danas mi je svaka minuta dragocjena koju odvojim za to i igrat ću ono kaj mi se sviđa a ne razbijat glavu zašto je to tako a ne onako, to je samo gubitak vremena. Onaj hype koji sam nekad imao je davno prošao, iako danas više igram iz puke zabave nego nekad. Prije 10 godina bi pizdio npr. nad crysisom2, danas mi je to takva super zabava da ga već treći put prelazim, svjestan njegovih loših ali i dobrih strana. Kad bi tak otpisivao igre, više ne bi imao kaj igrat, a to si ne želim dozvolit.
Sam nek dođe Diablo3, to će me držat idućih 5 godina bez obzira na naslove koji će dolazit :)