Windwalkeru kolko bataka daješ Dedi?
Printable View
Windwalkeru kolko bataka daješ Dedi?
[center:ojrp5gf8]DUGA RESA
Pizzeria Elipsa
KARLOVAC
Pizzeria Tiffany
Bistro GP
KOPRIVNICA
Restoran Tesoro
KUTINA
Poco Loco
OROSLAVJE
Pizzeria Oro-GoroS(2)
OSIJEK
Lipov hlad
POŽEGA
Dami
RIJEKA
Pečenjara Park
SPLIT
Kantun PaulinaS(2)
VARAŽDIN
Pizzeria Angelus
ZADARS
Palačinka Bar
Shanghai House
ZAGREB
Pečenjarnica GranaS(2)
Pivnica Medvedgrad
Mex Cantina
Buffet Mac
Grill Bundek
Čingač
Doner Kebab
Pingvin Fast Food
Pizzeria Peci Bokun
Plješivička Klet
Ribič
Kaj
6
Maslina
Vilibald
Didov san
Kod dede
MOSTAR
Gaga
Kamena Bašta
Piccolo
BEOGRAD
Leskovački roštilj Paun
MISC.
Test ćevabdžinica u ZG[/center:ojrp5gf8]
Ime: Čevabdžinica Kurto
Adresa: Kod Sebilja, desna strana poslije Kovača
Broj telefona: +387 33 447 502
Dostava: Nein, bar koliko ja znam
http://i844.photobucket.com/albums/a...n/10bataka.jpg
Najbolji čevapi u Capajebu
Ime: Blage nemam
Adresa: Iza Šopinga, preko puta Jesenjina
Broj telefona: Nema
Dostava: Nema
http://i844.photobucket.com/albums/a...n/85bataka.jpg
Najbolji doner u Capajebu. Doduše vrijedi zapamtiti da čovjek radi od 9 pa dok ne potroši ono čudo, što je obično u roku od 3, eventualno 4 sata.
Moj skromni doprinos o prehrani u Sarajevu.
I dođem ja sad u Capajebo i idem naći to po tvojim uputama... Što misliš koliko ću biti uspješan?
Uspješniji nego da ti dam adresu. Svi znaju gdje je Sebilj i svi znaju gdje je Šoping (jedan jedini). :)
Ali ajde, Kurto - Adresa je: Baščaršija 29, ovog drugog moram provjeriti.
Editiraj post.
Editiraj i ti OP. :(
Did, do, done.
Pljeskavica je 10/10, ali ostalo nisam probao pa ne mogu suditi.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Zaboravio sam reći da se uz nju dobiju i žlica/dvije ajvara, pa kad se to razmaže gore, i onda zajedno s mesom i sirom, ma milina.
A velika je ko pol tanjura, jer je preklopljena.
Ima i otklopljena s kajmakom, a ta je ko tanjur, ali naravno, tanja.
Zaboravio si ubaciti Capajebo. :P
Neću dok nema sve podatke.
Ovaj Oro-Goro je na toliko dobrom glasu da čekam dan kada će biti netko bizarno-odvratno-otkriće na Dnevniku zbog koje će ih sanitarna zatvoriti.
Dotada,blaženo neznanje.
Edit prošao davno. Ovaj drugi je Hasana Brkića 14.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ne znam odakle mi retardirana navika da pišem capajebo umjesto sarajevo.
Srpski korijeni.
Svi smo mi srbi.
Duboko, duboko, duboko dole.
Pizzeria Chello na križanju Horvaćanske i Rudeške. Ekipa radi pizzu na dva kata s pet vrsti mesa i pet vrsti sira. Obavezno nekog povedite jer sami jedva pola pojedete. GG
Da, Gotham City, Double Decker, Doomsday, pre jebeno :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Evo danas bio u Chellou. Lokal je rupčaga, ali pizze su im pre savršene. Jedina pizzeria uz Oro Goro gdje se od pola velike najedem ko gospon čovjek. Nas dvoje podijelili jednu Chello, fenomenalna pizza. Dečki uopće ne štede, tijesto savršeno, file do neba, milina.
Stan oko Trešnjevke imamo, šta je najbliže a da valja. Ajde da se impresioniramo ekipa i ja.
Chello - pizza
Grana - pljeskavica, ćevapi
Kotač - ćevapi
Kaj - zagrebački odrezak od 40cm
To mi prvo pada na pamet... adrese nađi na guglu.
E fala.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ako su upola dobri kao što pišeš ovdje, ima da se vratim 5 kila teži u Split.
Ili u jebenom prvom postu, nisam džaba pravio onaj popis. :(
Nemaš frke. Od svega, najrađe bi ti preporučio ili Granu (pljeskavica sa sirom) ili Kaj (zagrebački + restani krumpir), pošto se takve stvari rjeđe jedu od pizza i ćevapa.
Evo opet da nakeljim ovu sliku zagrebačkog iz Kaja :D
Uf, pa to mi je sve sad blizu! Koju da uzmem u Chellu, sve super izgledaju.. D:
Ako ideš sam, onda uzmi malu pizzu, veliku ćeš teško sam pojesti (znam po sebi, ja kad je pizza doslovno žderem, a ne da jedem, pa se ubijem kod njih). Tu ti odmah otpadaju one specijalne pizze pošto su uglavnom rađene za više osoba (ogromne su). Chello im je pre fina pizza i ima u svim veličinama (rajčica, mozzarella, šunka, vratina, kulen, dimljeni sir, vrhnje, blagi feferoni). A sa specijalnima nemreš fulati :D
Ajd, mogo bi i ja pitat... Na Vrbiku sam, menza zatvara danas, al ostajem u Zagrebu do subote. Ne kuha mi se svaki dan bome.
Gdje da jeftino neš pojedem?
Note: pizze i sendviči su aut, also ne treba mi puno da se najedem.
Blizu su ti i Rubelj i ćevabdžinica Cvjetno. Ako ideš u Rubelj, odabezno uzmi komadne ćevape, niti slučajno u pločicama. Ovi komadni su i jeftiniji i finiji (10 komada je mislim 19-22 kune i pristojno se najedeš). Cvjetno je prije rulalo, sad ne znam kakvi su, nisam dugo bio. To ti je tamo blizu Vjesnika. I da, blizu tog Rubelja na Savskoj imaš negdje, ne znam gdje, grill gdje imaju jako dobre pljeskavice (nisam bio, ali ljudi se kunu da su fenomenalne).
Ili ako želiš uštedjeti, Mlinar pekara ti ima Calzone seriju pizza i sendviča. Znam da si rekao da te to ne zanima, ali 10-12 kuna su i jako fini. Kukuruzno pecivo i nutra file o kakvoj možeš samo sanjati kod drugih pekara. I količinski i po okusu je bolje od svih pekara ikada.
Imaš i među silom kafića ispred FSB-a piteruju jednu, krumpiruše i tak to.
A imaš i ako se želiš švercati, drito ispred Filozofskog faxa (preko ceste) zgrada od državne firme AUDIO (agencija za upravljanje državnom imovinom). Odeš lijevo iza te zgrade i na prvi požarni put do vrha, uđeš nutra i dođeš drito do restorana "za djelatnike" i nitko te ne pita tko si i čij si. Samo si zemeš nekaj iz dnevne ponude. Jako fino, količinski bogato i cijene su uglavnom bagatela :D
Jebote, sve mi nije jasno kak nemam 120 kila :D
Ajd da ja pitam kaj ima u blizini Branimir centra da obiđem prije kina?
Obavezno pizza cut u samom Branimiru, odmah nasuprot stanice gdje dvojka stane za prema Importaneu. Pogledaj da je friška i zemi si jednu, pre pre fina je. Posebno mi se sviđa to što ih peku u protvanju, tak da su i rubovi savršeni, a ne napuhana smjesa tijesta kao u klasičnim pizzeriama i pizza cutovima.
Osim toga, u samom Importane Centru imaš Fries and Dips, bivši Dario. Oni sve imaju gg, od pizza do pomfrija. Ako uzimaš pomfri, imaš curly fries i to si obavezno uzmi. To je uvijek friško pošto se radi po narudžbi (naručiš pa peku), a pre fini su, hruskavi i pikantni. Uz to kečap koji rula isusa, da mi je znati koji koriste, doma bi ga kupovo xD
Ostalo je sve daleko i neisplativo, prije kina najbolje legne tak pizza cut neki i onda to u kinu zaliješ coca colom ili slushyem :D
Zahvaljujem.
Vidim, znaš znanje što se jela tiče. :D