kažu za high end rajdovanje oba spora, i MH i OH, 2.60+
e sad googlaj
Printable View
kažu za high end rajdovanje oba spora, i MH i OH, 2.60+
e sad googlaj
Main handS- što sporije,što jače!
Off handS- što brže.
= Citat =:
Izvorno postao lizard
Ne nego Undercity macevi i one h. i two hand....Orgrimmar Axes, a TB Maces ili ti Toljage...
ja koristim brzi off i spori main, iako i oba spora je dobro, samo nikako oba brza, meni to vise ovisi o itemu koji dobijem, ali za lvlanje i nema neke velike razlike
ma brzi off hand ti pojede flurry odma...
to ti nevalja sine= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
ma arms, tow-hand ftw
Arms 2h je najbolja solucija za PvP,međutim u raidu ti treba i DW DPS warrior.Neznam,meni najbolje zvuči spori MH a brzi OH :D
za roga al ne vise ni za roga jer ima shiv.... brzi off hand pojede flurry a napravi sranje od dmga...
= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
lol,ja sam smatrao da bar ti na ovom forumu neš znaš:( jebemu...šteta
Dok sam igrao, i raidao (high end guild), DW fury sam uvijek gađao 2.60, 2.20 no dosta se otada promijenilo, pa mislim da bi ti idealno bilo 2 wepa, svaki 2.60 speed negdje.
Nisam siguran, no vidim da ljudi još igraju spor MH / fast OH, što nije greška, brže ti se pali flurry, makar je manji dmg na OH jer je wep brži. Ja sam probavao oba i mogu reć da sam veći dmg izvukao iz slow MH / fast OH, nego iz 2 spora (prije cca pola godine). Kada imaš spori OH, treba ti dugo da pogodiš flurry (još ako ti OH missa, vjerojatnost da nećeš vidit flurry 5.20 (sa 2.6 wep) sekundi je 50/50, čak i manje, ovisno kolki crit chance imaš)...
Samo da pitam sto vm je bolje (2h) Maca , Sjekira ili Mac neki ?
Mač ili mace, ovisi kako voliš igrat. Ako voliš malo jači burst dmg uzmi sword (weapon proc), ako voliš imati malo više crowd control sposobnosti mace, jer na njemu imaš stun effect. Axe je bzvz jer od silnog ressilienca ne dolazi do izražaja.
Aha.. Moze li mi netko reci koji je onda spec najbolji i kako te talente rasporediti (da noob sam ;)
Lvlanje: 2x one-hand (fury)
ili
2-hand axe (arms)
Pvp: 2-hand mace (arms)
Pve: Tank = shield + one-hand (prot.)
Dps = 2x one-hand (fury)
[in my opinion...]
Gle, 2h sword je isto imba u 2v2 sa drujom. Kad procca, znjukaš nekog uber brzo.
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
Tak sam ja neš imao dok sam igrao, bio sam top bracket rankiran.
Edit: mace il sword, tak sam furo talente. Umjesto ovaj improved hamstring možeš stavit bodove u neš drugo kaj ti se svidi, ako ne koristiš hamstring baš pretjerano, makar je super kad druja bježi u travel a ti ga stim zakačiš, bye, bye...
evo ovako ja zapravo neznam koji se k... dogodio warriorima s maceom i swordom. najbolji je za pvp poleaxe spec...
evo zakaj... zapravo taj talent sluzhi da smanjuje resilience protivnku za pole, uzmimo da 400 resilience oduzme 10% crita a poleaxe dodaje 5% crita... zashto ne mace - zato jer je to 10%, a ako ste dobro socketali warriora, imat che te 35% crita bez poleaxe speca(ap je precijenjen) i ostajete na 30% critu, koji je vechi od swordovog koji je 5%, da dobijete jedan at vishe... shto toliki critovi pokrivaju i vishe. mace spec je blesav za warriora jer je kao prvo manji od 10% a kao drugo mozhe procat u bezveznim situacijama kao npr. att poslije intercepta etc., svaki warrior mora ich u arenu iskljuchivo sa resto druidom(no death) i shockadin paladinom(holy je totalno nepotreban, ovako imate veliki burst)
talente bi ovako poslozhio
http://www.wow-europe.com/en/info/ba...000000000#none
ako imate iskustva i ako vam ne fale cigle u glavi u vezi taktike nemate problema...
EDIT: isprichavam se, 1 talent u two handed specu je krivo stavljen, taj talent ide u improved overpower
erm... poleaxe ? mislis polearm ? :P
Mace spec za pvp, jednostavno je glupavo kak jedan random proc može odluciti igrut, nema smisla se gimpati sa axe specom.
I da mace spec nemože "krivo" procat, kad proca dobivaš 6 rage. jedan besplatan udarac + interupt
ne bih se slozhio s tobom, 6 rage-a je premalo, svaki warrior u areni zna kako imat vishe od 50% rage cijelo vrijeme...6 rage je premalen, interrupt je bezveze(pummel, shield bash macro, spell reflection u krajnjem sluchaju)
imao sam warriora na 2100 u 2v2 s axeom, prodo ga i lik odmah prvi tjedan kupio mace -.-
i nije polearm spec nego je bash poleaxe spec
Nisam niti probavao axe specc, jer jednostavno nemaš neke prevelike koristi od njega. Ti frajeru sa tih 450 resilienca nećeš puno skinut resija sa axe speccom (zaboravio sam kako se te kalkulacije izračunavaju, dugo je vremena prošlo), a i da mu skineš, nemaš neki burst increase ili pojačani crowd control effect, tako da ne vidim neku veliku prednost.
Nisam baš siguran kako ćeš uvijek imati 50% ragea, jedino ak ideš DW fury u arene, što sumnjam... Tih 6 ragea uber pomaže jer skoro nikad nemaš na nuli ragea nego negdje 15 - 20%, pa kad ti dođe pukneš mu MS, čekaš next swing, ww pa HS da pukne na next swing ako je ostalo ragea. Tu dobivaš jedan veliki burst, makar si mace specc.
Kasnije sam probao sa sword speccom, isto tako, kad procca... ajme bursta do neba.
Pri kraju s2 sam prestao igrat, tada sam bio rankiran 11ti u Blackout battlegrpi, sa mace speccom (prije nerfa, druja / warr).
= Citat =:
Izvorno postao grimed
hahahaha e ajd MOLIM te idi to pricaj na warrior forum,bit ce epic thread....
jbt zivot sta sve ima ovdje xD hahaha
tako talente u zivotu nebi poslozio :p
Jel moze neki build koji owna u pvp-u falja :)
Har har.Privatisch server.= Citat =:
Izvorno postao B4j4
Da,poleaxe,jer daje +5% crit šansu kada se koristiš polearmima i axe...mala igra riječi i eto poleaxe.
fury dok lvls a protection onda uzmes na 70 radi tankinga
A sta ako ce covek raditi PvP nece valjda biti prot u pvp areni :D lol
Pa more, u 5v5, u AV tankat, u WSG nosit zastavu...
Nego sta mi je bolje uzet za tanka aldor ili scryers, aldor mi daje vise dodgea, a scryersi vise defensa, a sto se tice itema nema nis posebno
ono sto manje golda košta
neznam kakve su cjene na ds-u :D