-
Re: A Game of Thrones - TV serija
Ako prvo pogledas seriju na temelju nje ces stvoriti misljenje o knjizi, o likovima i sl. i onda kad budes cita imat ces vec postojece (serijom uvjetovano) misljenje, i likovi ce ti izgledati u glavi ka oni iz serije. A ako prvo procitas knjigu onda ces stvoriti svoje vidjenje likova i price i moze se dogoditi da te serija razocara jer nije ono sto si zamislja.
Tako nekako, ja bi na tvoj mjestu poceo citati knjigu ali i pratiti seriju u isto vrijeme, taman lipo, nemore bolje tj. ja sad bas razmisljam da procitam iopet dok pratim seriju da utvrdim znanje :)
-
Meni pol likova uopce ne izgleda kao oni u knjizi (posebno Sandor Clegane), ali zato su skoro svi Lannisteri bas onakvi kakvim sam ih zamislio
-
Uf, hvala jesušu kaj sam prvo knjige pročital.. Mislim da bi si pokvaril sa serijom dojam.
Kak ti Pseto ne paše??? Pa točno takav je. :D
-
Ja sam, iz nekog razloga, sebi utuvio u glavu da on izgleda ko moj prof iz hrvatskoga (koji je sad mrtav) samo opečene face... glupo znam, al eto... XD
-
= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Meni pol likova uopce ne izgleda kao oni u knjizi (posebno Sandor Clegane), ali zato su skoro svi Lannisteri bas onakvi kakvim sam ih zamislio
Meni pol likova izgleda identično kako sam si zamislio, ali Cersei je žestoko promašena.
-
zlaćana, milfy... meni je ok
-
Slamnata kosa i crne obrve.
Tricia Helfer je trebala bit Cersei. Možda koja bora, šminka i to, ali inače je savršena za ulogu.
-
Meni je Ned promasen, nikako ga nisan tako zamislja, al nisan previse gleda trailere da si ne pokvarim dojam kad napokon dojde pa neznan kakvi su svi likovi :)
-
Baj d vej, jel Jaime u knjizi ima dugu kosu ili sam to ja samo nešto krivo pročitao/zamislio? :D
-
pogledat ću valjda prvu epizodu serije, pa se onda valjda knjige uhvatit. uz ovu s faxa :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Baj d vej, jel Jaime u knjizi ima dugu kosu ili sam to ja samo nešto krivo pročitao/zamislio? :D
Mislim da ima, na mom primjerku A feast of Crows na ilustraciji naslovnice je prikazan sa duzom kosom neg cersei XD
-
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
pogledat ću valjda prvu epizodu serije, pa se onda valjda knjige uhvatit. uz ovu s faxa :(
tko te muči? :(
-
ma bilo šta što bi trebalo počet učit :D gp1 recimo
-
Ima kosu do vrata, onak, pokazuje ponosno da ju ima i da je plava.
-
hebeno dobra je ispala prva epizoda...
-
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
ja sam tek danas isprinto skriptu iz gp-a :D
eniver: čeka se večer da se pogleda prva epizoda ^^
-
-
Pogledao sad prvu epizodu A ono, sviđa mi se, al moglo je i bolje. :D
-
Kak je moglo bolje? :(
Meni je prejebena epizoda. :')
-
Odlučih ne pogleat odma
pričeta ću da se nakupi pa onda sve u jednom danu
-
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Kak je moglo bolje? :(
Meni je prejebena epizoda. :')
Ma ne, nije mi loša, daleko od tog, jednostavno nemam onaj filing da mi je 'sjela savršeno' Možda činjenica da znam što će se desiti unaprijed,bo. U svakom slučaju pogledat ću sve :))
-
[quote=Dreamer Deceiver]
= Citat =:
Izvorno postao "Da_killah":3jwcvvuz
ja sam tek danas isprinto skriptu iz gp-a :D
eniver: čeka se večer da se pogleda prva epizoda ^^[/quote:3jwcvvuz]
meni je to predmet od pred 2 god ;)
a niš, ić ću danas pogledat kod bake tu prvu epizodu :D
-
pogledao sam prvu epizodu,knjige nisam citao.Serija je malo pre brutalna za moj ukus ali mi se sviđa :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Serija je malo pre brutalnaSza moj ukus ali mi se sviđa :)
Nisi ti još ništa vidio :D
-
= Citat =:
pogledao sam prvu epizodu,knjige nisam citao.Serija je malo pre brutalna za moj ukus ali mi se sviđa :)
hahaha, onda ni nemoj dalje gledati :D ovo je kako duke kaže čista nula :D
evo pogledao, svidja mi se serija, i sutra opet u knjiznicu dizati knjige :D
-
= Citat =:
čekaj da vidiš kad pretuku i siluju Catelyn i onda je Lannisteri raščetvore i bace vukovima.
np, np, izmišljam, samo se zezam
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
= Citat =:
čekaj da vidiš kad pretuku i siluju Catelyn i onda je Lannisteri raščetvore i bace vukovima.
np, np, izmišljam, samo se zezam
ili uopće nisi čitao knjigu
-
Nije razočarala, nešto što je samo po sebi fenomenalan uspjeh kad je Game of Thrones ekranizacija u pitanju.
E da, odlična uvodna špica.
-
Uvodna spica je vrhunska. A epizoda je ok, mozda malo losija nego sam ocekiva, a nekako mi je brzo zavrsila, al sve u svemu jedva cekam iducu :)
-
odgledo. nije loše.
vi koji ste čitali, kroz kolko stranica se proteže ova prva epizoda u knjizi? čisto me zanima količina detalja u knjizi, jer prema seriji bi dao nekih 30ak stranica.