A još bitnije je što ljudi nisu neka teška govna kao većinom na doti, toliko.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Printable View
A još bitnije je što ljudi nisu neka teška govna kao većinom na doti, toliko.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Neigram dotu jer tamo nerijetko game zavrsava sa 2v2 a pocelo je s 5v5, dok ovdje rijetko kad netko leavea a i vecinom se vracaju.
[quote=Lord Coldwolf]A još bitnije je što ljudi nisu neka teška govna kao većinom na doti, toliko.[/quote:319wrj22]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":319wrj22
nisu ljudi govna več garena, ljudi svašta čine kad im se dopusti.
[quote=Rang€r][quote="Lord Coldwolf":1uucynhn]A još bitnije je što ljudi nisu neka teška govna kao većinom na doti, toliko.[/quote:1uucynhn]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":1uucynhn
nisu ljudi govna več garena, ljudi svašta čine kad im se dopusti.[/quote:1uucynhn]
maybe.. to je filozofija tipa "prilika čini lopova".
I ono što je stvarno najbitnije, LOL mi je mnogo zabavniji i ugodnije se družit sa ljudima, eto - iz mog iskustva. Drugima ne mora biti tako.
Summoner system i napredovanje je isto super stvar.
LoL je Doti ono što je RA2 Starcraftu.
Nego, jel itko primjetio da je Jax vrlo sličan nindža kornjači?
this.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
samo sto je RA2 legendaran.
:D so true= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Zasto vi dota igraci morate doci u ovu temu puni sami sebi i srat po LoL-u?
Iskreno nikog ovdje nije briga da je dota bolja niti nas je briga koliko ste vi pro zato sto igrate hon i dotu.
Imate temu za te igre pa o njima raspravljajte tamo.
Ma ja sam spomenuo da mi je LOL draži (ovdje) pa eto.. :D= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
jos jedan krhki LoL igrac..= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
:)
Ne ja sam samo realan. Igro sam i dotu i lol i hon. Jedina mehanika koja fali LoL-u je deny.
A u zamjenu za to LoL ima brusheve, summoner spellove, rune i mastery-e.
To sto ranger mislis da je popio svu pamet svijeta i to sto on igra u low ELO ne znaci nista. Neka prvo sakupi ~200 pobjeda da dode u neki mid ELO gdje je sve puno drugacije, a da ne pricam o high ELO gdje jedan dragon kill znaci pobjedu ili poraz.
Da LoL ne kaznjava smrt gubljenjem golda, da LoL je vise noob friendly. Ali samim time uvijek omogucava comeback i puno bolji community od dote ili hon-a gdje je kreten na svakom koraku.
Ja ne kazem da je LoL bolji od dote niti da je LoL bolji od hona. Svako neka igra ono sto mu se vise svida, ali beskorisno spammanje u temi od ljudi koji su odigrali maksimum ~15 borbi nije potrebno.
kalhante i lord coldwofl kad cemo opet malo skupa zaigrat?
zašto ti misliš da je mene briga što tebe nije briga?= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
:D sad već pretjeruješ, ajde otiđi lijepo i sve ok. Ne moraš raspravljati do beskonačnosti.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
@hansi
Možemo dok god želiš, dosta često sam lately online. Samo javi.
Samo potvrdujes ono sto sam reko :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
@hansi= Citat =:
puno bolji community od dote ili hon-a gdje je kreten na svakom koraku.
Nisam siguran da cu danas igrati, ali ako me vidite mozemo odigrat par borbi.
true.
imho nepostoji gori community od DotA communitya.
vecina igraca su tezi flejmeri.
ali naviknes se na sve :)
nemogu oni mene flejmat toliko koliko ja mogu njih :gitara: xd
kiddin.
tj, ako poludim onda poludim.
ali u cesto slucajeva ignore sasvim dovoljan.
sto su to brushevi?= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Vjerojatno je mislio busheve..one trave u kojima se sakrijes
baš to. jebote ja neznam kolko neko može bit retardiran da se žali na flejmere koji su retardi bilotko s pol mozga bi ih bez problema odjebo, čak i da nemože uvjek postoji /squelch(/ignore u honu) i rješena stvar.= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
ne?= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
U lolu se to zove brush, iako neznam zašto ne bush, al dobro.= Citat =:
Izvorno postao Frost Commander
"Brush" je zbirnaSimenica za gusto grmlje pa je stoga pogodnija za korištenje od "bush" (koji označava jedninu) jer se tako obuhvaća to grmlje općenito...
Isprobao sam Shena, jako mi je zabavan.
meni se shen bas nije dopao :/
kupio sam si ashe, dominirao sam jednom sa njom, 13 0 cini mi se :D
Meni su main Vladimir i Twitch, a od ostalih s kojima igram su pantheon, urgot i akali. Imam još tristanu i chogatha, al tristana mi je dosadila, a chogath mi nije baš zanimljiv.
Sad ću vjerojatno teemo kupiti ili onog novoga koji dolazi.
Trenutno se dvoumim dali da skupim još tisuću i uzmem Urgota ili još četri pa uzmem Kog'Mawa, oba su mi zakon a ne znam kojeg bi radije uzeo XD
Sto se tice brusheva napiso sam tako automatski posto znam da tako svi pisu u igri.
@Jopax
Urgot je trenutno UP i smatra se poprilicno beskorisnim. Nisam ga igro ali na visim lvlima igre je dobar prvih 6 lvl-a, a onda postaje sve beskorisniji.
Sa druge pak strane Kog je trenutno tier 1 carry, a neki ga cak smatraju OP.
Mislim da ću ipak izdurati do Kog'Mawa, kako sam danas silovao Markeca (jadnik nije znao za wardove XD) i još par drugih likova u borbama prije :D
Ane, konstatno si me bombardirao sa ultijem kad sam se kretao uokolo. Nisam znao gdje si ni kako me pobogu vidiš :)
Danas je bila LOL uživancija sa hansijem i Kalhantom, stim da se Kalhant malo iživcirao, ali match of the evening je bio poslije toga bez njega samo sa hansijem i jos random likovima =)))
da, baš smo se zabavili :D
Baš me zanima koga će staviti u champion rotation ovaj tjedan. Htio bih isprobati Malzahara, i možda Pantheona i Nasusa.