Da, i ja za njih navijam. :D
Printable View
Da, i ja za njih navijam. :D
sve krene od Robbena :D
evo crveni
ma milina
TOOOOOOOOOO :pray:
KAKO JE NIZOZEMSKA LOŠA!!!!!!!
Više sreće neg pameti.... Stvarno su megaloši u napadu.
Koliko je onda Brazil loš tek.
Ni obrana,ni napad,a veza ima crveni. :P
Još je moglo bit 3:1. Đubrad brazilska, baš mi je drago.
Kako se Brazil raspao u drugom poluvremenu, prestrasno :)
Svaka cast Nizozemcima, sasvim zasluzena pobjeda^^
loš je van persie, da je tu ruud, on bi samo trpao...
Pa bolje je Brazil igrao. Samo su tanki na živcima.
Navijao sam ja za Nizozemsku, ali koliko su loši.. Koliko loše igraju u fazi napada - nevjerojatno da su takvi pobjedili brazil.
Van Persie i Huntelaar - ne valjaju. Robben je sakao, lik je genijalan al ima samo 1 fintu. Wesley je bio ok.
Al Ooijer :pray:
pa tko je drugi nego snajder donio ovu pobjedu, po mom mišljenju, oba dva njegovi...
a brazilci su vidiš takvi, takav temperament i takav stil nogometa i takva nacija, iskreno žao mi je zbog njih, ovo su mi dve najdraže repke (brazil malo više) ali eto, nadam se da oranje uzimaju ovo sp
U prvom poluvremenu sam bio uvjeren da Brazil osvaja Svjetsko, dok su drugo bili jebeno loši, i zaslužili poraz. I ne kužim čemu onaj potez Filipea za crveni, zabranio bi debilu da ikad više igra za Brazil.
Zna se za kog se navečer navija:
Ma tooooooooo, živjela NIZOZEMSKA :bravo:
Kurac.
ova nizozemska me podsjeca na tursku sa zadnjeg eura... u nijednoj utakmici nisu bolja momcad ali se krumpaju i prolaze...
Lol, kako genijalna zavrsnica Urugvaj - Ghana :pray:
Zao mi je Ganaca... al jbg moji favoriti prolaze :) Jedno od najlosijih prvenstava, ali ovih par dogadaja koji ce se godinama prepricavat su malo popravili sliku..
= Citat =:
Izvorno postao seahawk37
Krump?
-.-
Prvo poluvrijeme su dobili gol i normalno da su igrali bunkera do kraja prvoga,bilo šta drugo bi bila glupost.
U drugom su cijelo vrijeme dominirali i sereš kvake.Da su željeli mogli su i 4:1 pobjediti.
da su mogli,pobjedili bi 4-1. No u svakom slucaju drago mi je da brazil bez pata i ronaldinha neide dalje.
Jep. Ovo je bio po meni neprepoznatljiv brazil koji je igrao nekak pretvrdo i previse defanzivno (opcenito na svjetskom). No prva jaca momcad ga je pobjedila. Ona lakrdija od utakmice sa Portugalom se neracuna ^^
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Hej,da su mogli izgubiti,izgubili bi,ali nisu. Jer su bolji.
EOD :P
Suarezov potez je čista sramota, da se mene pita, taj više nogometa ne bi vidio. Toliko o ovome:
http://learnandtrain.files.wordpress..._fair_play.jpg
Da, gej je. Al zanimljiva tekma!
Danas za Nemčiju! TOTAL YODEL!
http://www.happyhansmusic.com/yodelcd1.jpg
hh da su zeljeli... ne htjeli su da bude neizvjesno do samog kraja... bzvz... primili gol i onda igrali bunker.. o da to stvarno ima smisla.. i dominirali su? haha pa o cemu ti pricas!? kaj si ti gledo? brazil je imo puno vise udaraca, kornera, posjed lopte bio je isti, a sve to s igracem manje... ja sam bio za Niz prije pocetka SP-a al njihova igra u grupi i sada protiv brazila je bez okusa i mirisa... a onaj robben je vec tolko predvidljiv, brazilci su pokazali da njega nije nikakav problem zaustavit... Steta jedino kaj nece Suarez igrat protiv "svojih" ^^= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
edit
ona Nizozemska protiv nas u prijateljskoj utakmici je prava Nizozemska. A ne ovo...
onaj suarezov potez bi većina napravila. mislim ono, četvrtfinale svjetskog prvenstva, 120. minuta, lopta sigurno ide u gol i on i suigrač idu rukom na loptu samo da daju malu šansu svojoj repki da ne ispadne. skidam kapu.
fala bogu... a ovi kaj jos briju o nekakvom fair playu.. hh ne sjecam se kad je u nogometu bilo fair playa..
nije mi se dalo gledat urugvaj gana, šta je suarez napravio?
piše ti u 2 posta prije tvog, uostalom, guglaj, jutubaj
Gana je rastavila nesposobni Urugvaj, suza mi je potekla kad je Gyan fulo onaj zadnji penal. Al bar će bit mala satisfakcija kad ih Nizozemska podere, opće me strah te tekme :)
nerazumljivo je, neda mi se
nerazumljivo je, neda mi se