Nakon što ga je zaigrao, vjerojatno ga je vratio nazad u tvornicu.
Printable View
Nakon što ga je zaigrao, vjerojatno ga je vratio nazad u tvornicu.
Masked Bandits Steal 6000 Copies of Modern Warfare 3
Ohohoooo :pray:
Kako je ovo uvredljivo lose, jel stvarno ima ljudi koji su dovoljno retardirani da tu vijest uzmu za ozbiljno?
fuck this gay earth
Možda da, možda ne, tko zna. Al malo je čudno kakve se sve vijesti pojavljuju par dana prije izlaska :/
Trebo je uzet preko 9000.
= Citat =:
Izvorno postao Aral
to samo prikazuje kakve budale ( velikom vecinom ) igraju tu igru
iiiiiiiiiiiiiiii....igra je vec vani
A ne. Fap time commencing.
edit: Evo i recenzije, Call of Duty: Modern Warfare 3 GT Review
9.3
http://i.imgur.com/RIQ3Y.jpg= Citat =:
Izvorno postao Aral
Čudno da ocjena nije i veća. Ovo uopće ne izgleda kao malo veći DLC za MW 2.
5 sati SP-a?
Zarn nisu najavljivali da će SP biti duži od predhodnika...
Mada, MW se i ne kupuje zbog SP-a
Moguće je da u ovom više igraš iako je kampanja kraća jer su smanjili broj "epic momenata" u kojima samo stojiš i čekaš da vrijeme prođe.
= Citat =:
Izvorno postao Srle
prvo se za BF 3 kaže da se ne kupuje radi sp-a nego mp-a,a sad i za ovu, a cod je i započeo svoju karijeru kao odlični sp,uskoro če se za svaku igru govoriti da se ne kupuje radi sp-a nego mp-a,pa hebote da nemogu napraviti dvoznamenkastu brojku sati igranja sp-a,pa ušto su oni utukli 100 milja dolara za 10 mapa
Modern Warfare 3: u pretprodaji prodano 9 milijuna primjeraka
Šareni artikal, karton i plastika
Crven, zelen, žut, kupuj kao lud
Šareni artikal, lip san ka slika
Nije bitna kvaliteta, samo etiketa
Totalna san pila, od tebe pravin debila
Sada san crven, lani bija san lila
Tvoja psiha je predmet korekcija
Šta čekaš?! Stigla je nova kolekcija!
preskacem mw3, jako me razocarao
Najveći dio para su utukli u marketing.
U vezi trajanja SP-a, to je dosta individualna stvar. Ako je SP kvalitetan, nije potrebno da traje 10+ sati. Meni npr je 5-6h prvog Modern Warfarea bilo super. Misije su bile odlične i zabavne, epic momenata je bilo taman, a i priča je bila ok. Da su forsirali duže trajanje možda bi se igra razvodnila pa nebi bila toliko zabavna.
MW2, a pogotovo Black Ops su mi postali zamorni nakon 2-3h gameplaya. Da su trajali duže od 5h nikad se ne bih uspio prisiliti da ih prođem.
Frend je kupio MW3, budem ga ožicao da mi posudi na par dana da vidim kako se igra u usporedbi s MW1 i MW2.
Isto.
Počeo igrat, divota jedna. Već prva misija, prvi trenutci u igri...bolje od BF3. Uz to, grafički je igra napredovala, tak da fino drži vodu. Ovo ću odigrat s guštom...nekoliko puta. I tako svako malo.
Uz to, kako je rasla kvaliteta MW-a, počevši od jedinice pa do trojke, tako je ovo najbolji nastavak do sada. Dobar, bolji, najbolji. Naravno, govorim za SP, MP me ne zanima.
jel osječaj napucavanja bolji nego u black ops-u,jer tamo je bio živi užas,baš prije desetak dana odigrao MW1 kampanju milina,za razliku od black opsa,koji je uz world at war onaj gori dio COD medalje
Da, Black Ops je katastrofa, vidi se da ga nije Infinity radio. Ovdje je kak treba bit, čvrsto, solidno, kak i treba bit.
Ne smeta meni kampanja od 5 sati, pogotovo ako bude na nivou prijašnjih MW naslova, već mi je zasmetalo to što je bilo naavljivano da će biti duža kampanja...
Aral, kad prije?
Aral. :eyebrows:
Ne osuđujem, štaviše, respectam...pogotovo njegovu brzinu interneta...
Oh lol...= Citat =:
Izvorno postao Aral
Po čemu konkretno je bolji od MW 2? Su nastavili sa forsiranjem "epic momenata" svakih 35 sekundi ili se isplati odigrati?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Šta fali epic momentima? Ionako ne očekuješ ništa drugo od MW-a, poput priče ili razrađenih likova...Konstantna akcija, epic momenti, to je ono što i jest bit svakog CoD SP-a, i zbog toga je i uživanje igrati ga....Čista zabava...
Ja ne konatm kako ljudi samo tako prihvate trend hejta po Treyarchu... Jer sve dobro iz prijasnjih Cod-ova imas u Black opsu + gore efekte. Streberski jeste, al je najbolji COD sa najboljom pricom i najfilmskiji je. Kratak, al u svakoj misiji imas neki filmski (kako kome) wow momenat za razliku od MW2 npr,gdje je pola misija linearno napucavanje po ulicama bez zacina. I Black ops je linearan ali je krvaviji,dinamicniji i filmskiji u globalu od MW2(MW1 je tu negdje). World at war je isto tako pun mana al najbolja igra sa tematikom drugog svj. rata. Cod2 ide odma iza.
Inace svi COD-ovi kad je SP u pitanju su mi extra,kratki,nabrijani,odlicna akcija i napucavanje,zabavni i to je to.
Upravo to, kako to ljudi nemogu shvatit. Osim onih naravno kojima to nije zabavno, to je onda ok. Ova igra je pravi roller coaster, samo akcija, bombardiranje sa svih strana, nemate ni sekunde mira. Nakon par sati igranja skyrima npr., ova igra tak fino padne za zajebanciju.= Citat =:
Izvorno postao Srle