Joj da je ovo kupit, šteta što je stari nepovjerljiv prema kupnji na internetu :(
Igrao sam onaj mod u kojem nema neprijatelja već samo gradnja, i ono, UBER je.
A hoću još :(
Printable View
Joj da je ovo kupit, šteta što je stari nepovjerljiv prema kupnji na internetu :(
Igrao sam onaj mod u kojem nema neprijatelja već samo gradnja, i ono, UBER je.
A hoću još :(
Ja sam lagano krenuo, napravio kućicu, i sad mi je prva dilema kako se riješiti 5 creepera koji mi skaču po prozorima. :(
Ovako? :D
Lol, upravo sam gledao to :)
Funneh.
Striker, chateau je super! Moj je skučeno govno naspram ovog tvojeg.
Kako je dobra igra e :cry:
Napravio sam si malu utvrdu na hand-made brežuljku, baš oko spawn pointa da si olakšam život :)
Sad gradim most do drugog otoka, planiram tamo isto napraviti neku malu kućicu pa sve povezati tunelom.
Prezarazno.
Evo ja danas malo krenuo ispocetka. Prvu noc su me ubili jer sam bio hrabar i izasao van. Creeper kaboom je bilo! :D
Sada sam dosta daleko od spawna ukopan u planinu i nasao sam dungeon i opet poginuo unutra. I sada se neznam vratit do te planine :(
Gradim Put bratstva i jedinstva, odnosno Broway. Od svoje utvrde u istoj razini kao jedan red kamenih blokova koji povezuje moju i nekoliko okolnih planina. Kad skupim dovoljno željeza za tračnice, po tome će ić pruga :)
Dok sam kopao tunel kroz jednu planinu našao sam ogromnu jamu u njoj kojoj se ne vidi dna :pray: Mogao bih ubuduće spustit jednu prugu niz to...
Već vidim da ću biti opsjednut stavljanjem natpisa na svaku stvar. :)
Ono, nazvao sam mjesto Nublock, pa imam Nublock Fort, Nublock Bridge, Nublock mining site... Uh.
Uzmi si kantu vode i napravi vodopad do dole i spustis se po njemu. Uzmes i drva tako da si mozes brod napravit i doci gore.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ovo me podsjetilo da sam jednom nasao kao neku dolinu okruzenu brdima i prekrio sam je staklom. Izgledala je super ali nije bas bila od koristi :)
Posjetio sam par špilja i našao dosta željeza. Otprilike pola Browaya sam pokrio tračnicama, ali nije dovoljno, idemo dalje. Nakon toga napravit ću još 2 mining carta, u postojećem ću se ja vozit, jedan ispred mene gdje ću natrpavat materijale koje skupim na rudarenju, i iza jedan sa parnom mašinom da to gura sve. Oh fun.
Joj kako zvuči prezabavno, budem večeras to sve isprobao :)
Tenks Markec :)
Erm Markec, sorry kaj pitam al ako možeš bi li možda kojim slučajem mogao onak posudit acc na sat, dva pa da i ja malo iskusim kak je igrat ovo?
Acc vam treba samo da jednom uđete, onda igrajte u offline modeu poslije toga
Evo igram sad, našao jedno OK mjesto na uzvisini za nastambu, trenutačno sam još u maloj drvenoj kućici ali sad sječem gomile stabala za ekspanziju iste.
BTW. imam onaj box za 3x3 grid craftanje, e sad, ne mogu craftat Torch? Imam potrebne materijale i staavio sam ih kako treba (po Minepediji sam gledao) ali ništa.
Provjeri da li koristiš coal, ja sam u početku slučajno stavljao onaj slični materijal.
Nije clay, crn je pa bi trebao biti coal.
Niti ti ne treba taj box za craftanje torcheva.
Uglavnom stavis ovako:
O
I
O = ugljen
I = stap
Trebalo bi radit
Možda je flint stavljao umjesto coala
Garant. Slično izgledaju. Ugljen ti se nađe kao kameni blok pun crnih komadića, treba ti kramp da ga raskopaš.
Moguce ovo za flint to sam i ja bio napravio u pocetku.
WAT
Crko sam i... sve, sav trud je nestao?
fffffuuuuuuuuu
Ne, sve što si izgubio naći ćeš opet na tom mjestu. Samo se tamo vrati i pokupi iteme koje si dropao kad si crko. Ja sam jučer 3 puta krepo u vražjoj špilji kojoj valjda nema kraja. Kad sam konačno po 3. put uspio sve pokupiti trebalo mi je dobrih 10 minuta da nađem izlaz i krenem put svog kaštela čamcem... I zadnji put kad sam igrao sam negdje poginuo, ali sad sam zaboravio gdje, tako da će biti veselo tražiti to mjesto :(
Dropani itemi nestaju nakon nekog vremena tako da se moras pozuriti ako ih hoćeš nazad.
Odustajem. Toliko sam daleko zalutao da ne bih mogao nać svoju kućicu ni da sam Isus :(
New game. Sad ću bit pametniji.
2 sata sam bez prestanka kopao kako bih pronašao Iron, čak sam uspio doć najdublje moguće i lijepo krenem nakon što sam izašo iz te svoje rupe u neku špilju, pronađen iron i ube me, sada nigdje nemrem naći tu špilju i mogu se jebat. :(
Nešto slično se i meni dogodilo samo što nisam išao baš tako duboko.
Nego, bole me oči hebeno po noći. Jel ima nekakav mod ili nešta da posvijetlim? Napor za oči kad gledam kuda idem.
Napravi si luč, pa postavi svako malo :P Šta da ti kažem...
Postavljaj baklje -_-