Da, jer su kupanje i brijanje guzice ista stvar.
Printable View
Da, jer su kupanje i brijanje guzice ista stvar.
sry dusice, al ti imas nekih ozbiljnih problema ako 2 sata nakon tusa smrdis. jedino ti je opravdanje da se tusiras u 13 i ides kopati po polju. kad se ja otusiram sigura sam da necu smrditi po znoju barem narednih 8 sati, a s obzirom da se tusiram prije nego sto idem van, to je i vise nego dosta.= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
ne kuzim vi kaj se brijete tako, zas si i glavu ne obrijete? to su isto dlake koje ne sluze nekoj koristi, a samo poticu znojenje. kad se vec brijete, brijte se kako spada. ocekujem slike obrijanih glava il priznajte da ste pederi
also sonic, muski je prati se domestosom, sapun/sampon su za picke
Kosa ima svrhu da budeš lep.
Lol na raspravu sta je muski a sta nije. Ne brijem se zato sto mi iritira kozu i svrbi da hocu da umrem. A to sta je musko a sta ne, jel postoji neka komisija ili univerzalni kod muskosti ili nemuskosti pa da se odredju je sta je musko a sta ne.
hoces rec da je obrijano musko telo lepo?
:3
dosta tog anime feget smajlica. ne pricamo mi muskarci tim jezikom ovdje.
ajd vi kaj si tolko dlake brijete, obrijte glave. zasto uopce radite samo pola posla? zar se ne osjecate nedovrseno nakon toga?
Logika :pray:
Kosa je so last season. Obrijana glava, e to je stvar prava. Nije ti vruce i ne trebas gel, frizura je postojana i dok pada snijeg. Masinica za sisanje dostatna je za sve vrste brijanja, eventualno malo bradu i brkove popravis ziletom za potpuni dojam vrhunske kulnosti.
E da! Noge i ruke NIKAD nemojte brijat ili depilirat. To rade samo fegeti, pro plivaci i hajdukovi navijaci - hrpa invalida.
Zapravo, logika je sasvim dobra. Kod aktivnosti gdje je intenzitet znojenja pojačan, talog sebuma ti može oštetiti kosu jer je po svojstvima praktički poput kiseline.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Koji skur! :pray:
totalno :pray:
Znojenje je mnogo lakšeg intenziteta nego ispod pazuha, između guzova, i ostatku tijela.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Za ruke i noge nema potrebe da se briju, osim ako si pro plivac.
usput, strašni ste oratori.
Noup. Znojenje je najizrazenije na pregibima te na glavi. Znas, da ne dozivis toplotni udar i te stvari.
Da kada je sunce direktno utice na glavu.
No recimo pazuh se znoji zbog motorike tijela a i zbog vrucine.
Ne vidim razlog zašto bi mi se glava znojila jer baš i nema nekog udjela u mom kretanju.
Ček, sad je i razlog znojenja bitan?
Ne brijem pazuhe cisto iiz razloga sto apsolutno nikad ne dobijem bazene na majicama. Dok bi guzicu najradje obrijao :(
Da, više se znojiš ako se kreces.
Sad ste se ukopali sa šugavom kosom i svime. Ne možete poistovjećivati brijanje koje utječe samo na higijenu i brijanje koje utječe na higijenu i izgled.... Da, kosa uzima i vremena i novaca, ali je estetski bitnija od žbunja ispod ruku koje možeš riješiti jednim mahom, a.k.a. brijanjem, a nije baš da ljudi žele dizati ruke uokolo i pokazivati svima dlakavi ponos ispod ruku....
Ti si sretan, na svakoj iole svjetlijoj majici uvijek se vidi znoj, morao bih baš te dlake obrijat jerbo su za ništa ljeti :( Zimi mi ne smetaju.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Sasvim je nebitno zbog čega ti je glava znojna (nogomet po jakim vrućinama ili intenzivno vježbanje u teretani, svejedno) kad u oba slučaja ostaje mogućnost za ono što sam gore napisao. Logično da je veća šansa da se oznojiš poput svinje za vrijeme trčanja nego kad stojiš ili sjediš, al' mi nije jasno sa čime to točno ima veze?= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Ako imaš problema sa znojenjem, to je tvoj problem. Mnogi muškarci nemaju te probleme i slobodno furaju bradu i ne gube previše vremena na depiliranje prsa i guzice. Ne samo da nema ništa nehigijenski u tome, već mnoge žene preferiraju upravo to nauštrb bebine guze. Nemoj misliti da se svima gadi taj tvoj tzv 'dlakavi ponos'. Nije dlakavost ništa majmunsko kao što se moglo pročitati ranije u temi.= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
Meni je baš smiješan postao ovaj thread.
Smijeh je zdrav! <3
[quote=MILF hunter]Ako imaš problema sa znojenjem, to je tvoj problem. Mnogi muškarci nemaju te probleme i slobodno furaju bradu i ne gube previše vremena na depiliranje prsa i guzice. Ne samo da nema ništa nehigijenski u tome, već mnoge žene preferiraju upravo to nauštrb bebine guze. Nemoj misliti da se svima gadi taj tvoj tzv 'dlakavi ponos'. Nije dlakavost ništa majmunsko kao što se moglo pročitati ranije u temi.[/quote:2m9m986x]= Citat =:
Izvorno postao "Nee Joe":2m9m986x
Lol sad si i ti zabrijao (c what i.... nvm). Nema to veze sa problemom znojenja niti sam spomenuo da ga imam. Normalno znojenje je apsolutno neprimjetno i najmanji tragovi smetaju svakoj normalnoj osobi. Bradu nisam nigdje spominjao što se tiče toga, štoviše, preferiram bradu koju trenutno puštam, niti imam išta protiv dlaka na prsima i na guzici te se slažem s tobom u vezi ženskog izbora jer mi je i djevojka više puta naglasila sklonost prema meni dlakavom nego nedlakavom (har har har har har). Ne smatram dlakavost majmunskom niti sam igdje to naglasio, ja sam u ovoj temi samo naglasio da sam ZA brijanje pazuha i u nekim dijelovima međunožja zbog higijene, a ne zato što ne volim dlakavost. I sad na kraju svega se slažem i sa Predom, jer ovo je zaista prešlo u nadasve smiješan thread :D.
Al glavno da ja pitam za savjet i onda dežurni Predo uleti da su dlake gadne. Muško bez dlaka je isto ko i sirena bez glave, jer ako to nema onda jebiga, nije za ništa. Ali pustimo sad to.
Sad ću ubrzo brijat (sutra, možda i danas ako mi se bude dalo) pazdušni prostor (hvala Niko!) da se oslobodim muka sa znojem, ionako moram brijat i facu zbog neke proslave na koju idem. Nego, pošto sam noob u svemu tome zanima me slijedeće: ako želim određeni tip brade (koja će narast kroz dugo vrijeme, znam, ali meni se ne žuri...) moram li ju oblikovat prilikom brijanja da raste u "željenom smjeru"? Znači da se koncentriram na jedno područje a drugo samo skratim, pa bi u međuvremenu uvijek držao to područje skraćeno a ostalo strugao, a onda pustio da raste u normalnu bradu? Jedino su mi bedaste dlake koje mi "ocrtavaju" glavu, tj. kreću od kose kraj jednog uha do drugog, baš izgledam ko odrpanac samo zbog toga.
Challenge Accepted= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Nemam riječi. :pray:= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Svi pričaju ovdje o higijeni kao da ćeš umrijet u trideset drugoj ak ne depiliraš sve dlake na tijelu.