Taman došao s prakse i zateknem laptop sa hardware greškom i čudnim zvukom, majku li mu 'ebem al sad je izgleda sve u redu, i osjećam se bolesno
Printable View
Taman došao s prakse i zateknem laptop sa hardware greškom i čudnim zvukom, majku li mu 'ebem al sad je izgleda sve u redu, i osjećam se bolesno
Evo, maloprije sam bio pristojno odbijen. Osjećam se usrano, naravno, ali lijepo se osloboditi tereta.
PREPORUČUJTE EMO MUZIKU :(
Kiša pada, a ja neoram u školu :P
Odo upaliti peč jer je sigurno ugašena od silnog vjetra. Sinoć sam je 2 puta morao paliti (jedva) da bi se ja i sestra mogli okupati.
Kiša ne pada,moram u školu,slušam odjeb je lansiran i baš sam nešto dobre volje.
Imam 7 sati,znači do 8 sati i onda trk na trening :D.
Život je nekad siv nekad žut - Bajaga... meni najbolja...= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Kako će ti emo muzika pomoći? Trebaš nešto divlje.= Citat =:
I da, ako Sonicu nije uspjelo bariti trebu na emocionalne finte (naučene iz animeja) onda za nas ostale uopće ni nema nade. :)
:rotfl:
Nemoj tako, prije priznavanja sam, naravno, poklao par Youma ratnika (zašt se ne mogu sjetit ničeg drugog anime-related) koji su je napali, a onda sam se bacio na koljena da vidi kako sam nježan iznutra. :eyebrows:
Kad sam hepi, slušam hepi glazbu, kad sam u depri slušam depresivnu glazbu. Izgleda da mnogi to rade obrnuto, ali eto.= Citat =:
Kako će ti emo muzika pomoći? Trebaš nešto divlje.
Super stvar je sto si biseksualan kad te cura odbije uvijek se mozes okusati kod njenog brata :thumbs2:= Citat =:
Poprilicno sjebano...nostalgija me hvata...tak mi i treba kad sam si napravi playlistu sa John Lennonom, Bob Dylanom i ostalim hartbrejkerima...
Kralju :pray:= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
= Citat =:
:D
Osećam se... k'o poslednje govno.... A to skrivam; i čuvam k'o tajnu...
jedem tortu
Na emosenu razgovarao sa frendom i... predpostavite kime... :D
Citao sam neke tekstove i sada razmišljam o njima... Odo nešt pojesti pa pogledati nekakav film.
jedem naranče, i osjećam se svježe :eyebrows:
:oops:
Sad di se i ti zaljubio? :D
ot: sortiram svoju kolekciju od Bryana Adamsa :D ima dosta posla.
Surfam i osjećam se onako, srednja žalost isto ništa, prokleta prehlada
Skuho sam si kavu i pripremam se na pisanje lektire... Valjda ću ju napisat do 5 ujutro... onda ju nosim do prijatelja da mi odnese u školu...
Osjecam su užasno :(
Razlog:
= Citat =:
Izvorno postao Ivan Cindrić 1992-2009
Zaslužio je umrijeti. Pisao je: "w", umijesto: "v".
:pray:
Brutalno.
Ma riknilo mu V na tipkovnici pa je pisao W ^^= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Moram hvatati Spitfirea na xfireu da se još malo informiram...
Oni su iz istog sela...
Ja neznam šta se tim ljudima događa u glavi da se požele ubit? I onda to još sprovedu u djelo... Ja si ne mogu nikako zamislit nijedan scenarij zbog kojeg bi se ubio zapravo.
Ako je tako onda si ti vrlo sretan u životu :thumbs2:
Završio sam lektiru i sad čekam 6 sati da ju odnesem kod frenda. Kako mi se jebeno spaaaaaaaaaaavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ili "samo" nije psihički bolestan? ;)= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
A jebo vas, šta se svi družite sa suicidalnim osobama?
mislim da sam se probudila i osjećam se da sam pretjerala! :oops:
EDIT: upravo sam primila poruku da sam prodala jednu sliku i presretna sam :D
= Citat =:
Pingu. <3= Citat =:
My thoughts exactly.