-
Re: Call of Duty 7: Black Ops
To i govorim, oni su od odličnog multiplayera napravili konzolaško smeće u kojem će noobovi uživat jer će doći do brda killova nekakvim autićima, letećim noževima, raketama i šta ja znam čime ne. :roll:
No, oni će opet najaviti novi call of duty za par mjeseci i svi će zaboraviti ovaj i tako u nedogled... iz goreg u gore.
-
http://www.game.co.uk/lowdown.aspx?lid= ... Ops-_-Link
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :pray: :pray: :pray: :pray:
autic na daljinski kao prestige
-
http://www.game.co.uk/PC-Games-and-Down ... Black-Ops/
evo, ovdje izgleda dosta jeftino i stranica je pouzdana, vjerovatno kupim igru preko toga
-
Vjerojatno će vrlo brzo nakon izlaska izaći promod (ili neš slično) koji će maknut autiće i te pizdarije, tak da mislim da se oko toga ne treba previše brinuti...
-
= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
http://www.game.co.uk/lowdown.aspx?lid=14227&cm_mmc=Facebook-_-Multi-_-BlackOps-_-Link
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :pray: :pray: :pray: :pray:
autic na daljinski kao prestige
Opet pretjerivanje. :)))))))))
Uglavnom, baš me zanima koja će cijena igre biti. Čini mi se da će biti standardna.
-
normalna cijena na game.co.uk je 34 funte znaci oko 270kn jer je dostava samo 2 funte
stranica je pouzdana treba im 3-4 dana da dodje
al opet nema prestigea za pc :twisted: bas bi mi lijepo pao ovaj autic s kamerom i mikrofonom
-
i jeste skuzili da su stavili zoom na sniper
-
-
Prestiege edition je bolestan. :rotfl:
Zabavnije od night visiona u svakom slucaju. :D
-
Ok, multi će bit ili pun pogodak ili epic fail. Ali ček, autić na daljinski? Samostrel, nemoj j*bat? Balistički nož!!??!!1 WTF?
Kad izađe, jedva čekam PROMOD. Btw. sam igram MW2 i nije baš tak loš kak sam zamišljao.
-
Promod mozda ispadne ok.
Iako cemo se nacekat da se ekipa sjeti da ga naprave.
-
nisam siguran da će se promod i radit, competitive CoD scena se gotovo sigurno zadržava na CoD4.
Inače igra mi izgleda kao još zbrkaniji MW2, i čini mi se da će se još više nagrađivati kempanje.
Treyarch bi trebao stavit nešto fakat novo u igru, a ne samo gotovo kopirati IW i dodati par perkova ili čega već koji će dosaditi za 5 min.
U svakom slučaju, možda malo zaigram, ali razmislit ću.
-
= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
nisam siguran da će se promod i radit, competitive CoD scena se gotovo sigurno zadržava na CoD4.
Inače igra mi izgleda kao još zbrkaniji MW2, i čini mi se da će se još više nagrađivati kempanje.
Treyarch bi trebao stavit nešto fakat novo u igru, a ne samo gotovo kopirati IW i dodati par perkova ili čega već koji će dosaditi za 5 min.
U svakom slučaju, možda malo zaigram, ali razmislit ću.
Promod je cod4 pretvorio u HD CS.
reci da nije. (nema cimanja igraca dok trci. nema ljuljanja scopea. jedna granata. nema perkova. sd prevladava.)
-
CS i CoD su toliko različiti da ih je grijeh usporediti.
Uostalom kakve veze ima moj post s tim da je promod napravljen po CSu
-
-
nadam se da će bit i search & destroy gametype zajedno sa ovim wager matchevima... omfg, prvo sam jedva čeko igru da izađe, a sad jedva čekam promod :O ne kužim stvar s onim novcem i kakvu ulogu on igra
-
-
Ovo je već bolje. :D
Vjerojatno kupujem, MP sa ovim novostima izgleda dobro.
-
_VuOJvNJ ... re=channel
ima 5-6 gameplay videa :pray:
-
-
9.11 iliti za 2 mjeseca ili pak ako hoces dan poslje mog rođendana. Zasad viđeno je ok, nema previše nepotrebnih sranja kao što je bilo u MW2. Mape mi se čine ok i igra bi stvarno mogla bit prihvacena od strane malo ozbiljnijeg komjunitija.
-
-
oprostite na duplom postu ali moram napisat
opet su nas ubili nas pc igrace i tako vidim ja ovaj video sve super i aj idem ja preoordat jeftinije cu proc ....
taman sam upisivao podatke, aj idem ja ipak pogledat na stranicu tj. cod forum kakve su jos novosti a ono sok
18 igraca maksimalno
nema PB samo VAC
steam ekskluziva
samo se mogu iamti gameserver serveri
vec se pocinju otkazivat narudjbe :bravo: treyarch
-
Gdje točno si ti to vidio? Može link ili nešto..?
EDIT: Zašto bi se odgađala igra, i CS:S je takav pa se igra masovno. Nekužim u cemu je problem. Dobit cemo mod tools, console itd.
-
= Citat =:
Izvorno postao solo
Gdje točno si ti to vidio? Može link ili nešto..?
EDIT: Zašto bi se odgađala igra, i CS:S je takav pa se igra masovno. Nekužim u cemu je problem. Dobit cemo mod tools, console itd.
ma mene jedino to 18 igraca maximalno nervira jer se se jedino toliko slotova moze uzeti iz jedinog gameservera
http://forums.gameservers.com/viewtopic ... 11&t=40529
-
Kao što je čovjek fino napisao "Ranked servers only support 18 players, unranked 24 players.
I personally prefer the smaller maps, much more skill involved rather than the 64 player insanity games." I u potpunosti se slažem sa njim :) .
-
= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
opet su nas ubili nas pc igrace i tako vidim ja ovaj video sve super i aj idem ja preoordat jeftinije cu proc ....
taman sam upisivao podatke, aj idem ja ipak pogledat na stranicu tj. cod forum kakve su jos novosti a ono sok
18 igraca maksimalno
nema PB samo VAC
steam ekskluziva
Osamnaest igrača maksimalno mi se užasno sviđa, jer iznad toga je totalni kaos na mapi, odlična promjena. VAC umjesto PB-a, isto odlična stvar, pošto PB saksa ananase, a VAC čak i radi. Te i to što je kao MW2 Steam ekskluziva je isto ogroman plus za mene, Steam > X-Fire.
Heh, možda čak nešto i ispadne od ovoga. :)
-
[quote=Grim Teh Reaper]
= Citat =:
Izvorno postao "CAK_CROchef":2ccoydui
18 igraca maksimalno
nema PB samo VAC
steam ekskluziva
Osamnaest igrača maksimalno mi se užasno sviđa, jer iznad toga je totalni kaos na mapi, odlična promjena. VAC umjesto PB-a, isto odlična stvar, pošto PB saksa ananase, a VAC čak i radi. Te i to što je kao MW2 Steam ekskluziva je isto ogroman plus za mene, Steam > X-Fire.
Heh, možda čak nešto i ispadne od ovoga. :)[/quote:2ccoydui]
e, točno ovo, najmrze mi je u cod 4 na pub serverima bilo vidjet njih 10 koji leze u jebenoj kucici ili na krovu i tako tamo stoje cijelu mapu -.-
pb mi ide na kurac vise od svega na svijetu, cak i pojedinih usera na ovom forumu, steam rula
-
Odlično su ovo napraili, napokon makli pb... 18 igrača max., to je meni odlično, neće biti gužve na mapama...
-