ali..http://www.zeindex.com/2009/06/25/um...chael-jackson/S:?
@dale - jednostavno ga mrzim i pedo je :evil:
Printable View
ali..http://www.zeindex.com/2009/06/25/um...chael-jackson/S:?
@dale - jednostavno ga mrzim i pedo je :evil:
fix'd.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Almost even more reliable than The Onion.
Da, umro je, ali ne taj MJ, nego neki drugi.
Yep, sada je mrtav.
*Prisjeca se Thrillera*
Shit.
Joj ne..... sad će opet tjednima biti priče samo o njemu na telki, vjerojatno budu i sprovod pokazivali... I ovak nema niš dobro na toj telki, pa sad još i to!!S:cry:
Da mi jos maaalkice fali da obrisem Jackala s MSN liste.Ono,jbt,pa ko jos normalan slusa Sladju Djogani,DJ Krmka,Cecu Raznatovic i nakon toga Godsmack :shock:
To su ti oni koji slušaju sve...Išla sam neki dan vlakom iz Zg, a neki lik sjedi sa mnom i dečkom u kupeu i sluša narodnjake, i to one teške..... Da poludiš....S:twisted: :kill:= Citat =:
Izvorno postao xarabas
To su ti takvi, tzv. tjedni metalci.... Bez uvrede bilo kome ovdje!!!SKutina je puna takvih.. Preko tjedna slušaju metal, a vikendom cajke.
Danas sam u gradu vidjela klinku... Bože.. Valjda ima 10 godina... Killer veliki na desnoj ruci, starke do koljena, masna kosa... baš je fora.... sigurno sluša Avril Lavigne ili Hannu Montanu... :D
Ma ima takvih i kod mene pun qratz.....mmmmm da,danas je fora biti emo i da ti zivot bude sranje i sl..dok dobijas tjedni dzeparac i zivis na roditeljskoj kicmi.Pojma oni nemaju.Cekaj dok malo odrastu.Znam jednu curu koja je sa mnom isla u osnovnu i slusala Nirvanu kad nisam ni znao za Kurt Kombajna i kad je vidjela da nema para u tome,jbg....sad je teska cajka,poznata,ide na partye...ostvario joj se zivotni san.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Pa kad se malo okreneš oko sebe, vidiš da su ti emosi sami bogatunčići, koji imaju para, kupuju sve one jaknice, rajfiće, umjetne trepavice, hlačice... Cvile valjda jer im je predobro u životu... i vjerojatno će im i dalje biti predobro, jer će studirati do 30. i onda se zaposliti kod staraca u tvrtci!= Citat =:
Izvorno postao xarabas
A zašto neko nebi sluša metal i cajke?
Mislin, zašto bi neko mora bit samo metalac?ILi samo cajkaš?pa šta?
Zato sto je to dvoje ajmo reci i ok ali zajedno nema veze s mozgom.Tematika koju obradjuju te dve struje su somewhat razlicite ili cesto ne nalaze zajednicki jezik....a tek nacin zivota osoba koje pripadaju tim dvim stranama.Necu da dajem stereotipe,ali nisam jos upoznao osobu kojoj je IQ veci od broja gaca a da slusa turbo folk.Nek svako slus sta hoce ja mu ne branim.Samo ne kontam mentalni sklop osobe koja moze da se nadje u svemu tom.I ne mora nuzno biti metal.
Znam samo da Godsmack i DJ Krmak pasu kao luk na puding od sljiva.
Mislim da se osoba nebi trebala sudit po vrsti glazbe koju sluša, toliko od mene :)
= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Mudro zboriš.
Ma ne mora biti...mozes biti metalac i rocker i slusati pop muziku.....slusati klasiku i rap........grind i jazz....ali nikako Jelenu Karleusu i Black Sabbath...strasno :shock:= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Kako te ne kužim. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Da bih se trebao ponovo aktivirat na forumu. :(
spoznao sam da mi je demo uručio steam acc.
demijane, dužan sam ti djete hug:
lol, vidio sam to u onoj lejm knjizi "grafiti" prije mjesec-dva u toplicama.
lol @ xarabas (:
@Medolina... ja ti idem vlakom za kutinu jako često iz ZG-a pošto živim u blizini.. možda sam čak to bio i ja (: ^^
EDIT:
e xarabas
Cecu sigurno nisam slušao (:
Nikad nisam niti neću Arkanovu Pičku slušat (:
Imaš preko 27 godina, živiš u Popovači, izgledaš kao bauštelac i totalno nekak čudno djeluješ?S:o :?= Citat =:
@Medolina... ja ti idem vlakom za kutinu jako često iz ZG-a pošto živim u blizini.. možda sam čak to bio i ja (: ^^
Oke onda ne (:
Ja sam ti Ivanić-Grad blizina (:
S luđacima iz popovače nemam niš (: (NHF mronki i iznogud1515)
Pa jesi išao u srijedu možda vlakom u 18:37 iz Zg?S:D= Citat =:
Izvorno postao The Jackal
Ne.. išao sam onim u 17:36 (tak negdje ide)
OOOOOps.... Ma na taj sam i mislila, da :oops:= Citat =:
Moram ja fulat!
U kojem si bio vagonu? ja sam sjedila u prvom ili drugom kupeu, u 3. vagonu!
Ja stojim, al uvijek.. možda si prolazila pokraj mene. Hm.. tad sam na mp4 imao Britney Spears (:
Ak si čula od nekud glasno Womanizer ili Phonography.... twas me :D
Da croat1gamer uvijek nekako stavlja moje izjave u sig. Kud naletiš baš na njih. :)
Nakon nekog vremena se razvije finding skill za kvalitetnije sigove. :)
Ja sam si sjela još dok je vlak bio na stanici. Jer, kasnije ema mjesta više, pogotovo kad stoji na 3a...Najgori peron...= Citat =:
da opet gubim vrime na forumu, umjesto da se ucim...eh :(