Tužno,ne?
Printable View
Tužno,ne?
Pa nije. Ako se ne eksplojta od onih koji ne kuže šta znači.
Ja mislim da to znači 500 .
E sada istina je možda drugačija..
ne kuzim... :S
Ne znači petsto. :(
Nije me ni briga,nisi shvatio pa nema veze. :(
ima netko ko kakvih slika uslikanih iphoneom 3gs na fejsu, ili kompu da uploada?
nemojte me sad slat na ne znam kakve siteove... ocu vidjet iz prve ruke... ;)
Slike su "ok", no ništa više od toga.
Razmisli kakve slike mogu biti koje imaju 2.0 mpix optiku koje su softwareski povećane na 3.2 mpix,
te bez carl-ziess optike, autofokusa, blica etc...
Može poslužiti za "brzo uslikaj nešto što je hitno", no nikako kao zamjena za fotoaparat (što recimo Nokie N series,
te SE K serije uspijevaju bez problema).
Misliš valjda na SE iz C serije? :?
K je prije bio "Cyber Shoot" serija, ne znam dali su mijenjali šta, ali i ne brine me previše jer mi SE nije privlačan (no smartphone, no deal).
Kakva je to igračka?
To nije mobitel...
Ovo je:
http://www.gsmarena.com/nokia_n85-2496.php
Zapravo kvaliteta iPhone kamere je prilično dobra u usporedbi s npr. Nokijom 5800.= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
To jest prilično šiša tu Nokijicu...
Nemam tu slike s iPhone,samo s nokijice
imaš na mojem facebook profilu gomilu= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Ti si pljunuti Krešo Jengić...
na istim smo drogama
U svakom slučaju kamera 5800xm je propast (ali to je samo 2mpix bez ičega, a uz to je i software loš, tako da sa modanim firmewareom i drugim photo softwareom dobijete više).= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Ali pogledaj kad je izašao 3GS, a kad N95. A N95 je 500 godina ispred 3GS.
Kamen "Oblutak" VS iPhone
(Kamen 1.000.000.000 prije Krista,
iPhone 3GS 2009.)
1. MMS, bez molitvi za dodatnim aplikacijama te 555 upgrade softwarea: kamen 0, iPhone 0
2. Bluetooth slanje podataka bez kupovanja dodatnih aplikacija: kamen 0, iPhone 0
3. Prebacivanja pjesama preko USB-a bez dodatnih aplikacija: kamen 0, iPhone 0
4. Touchscreen: kamen 0, iPhone 1
Eto, ako van ne treba touchscreen, kupite si kamen oblutak. Nalazi se kraj svake rijeke i to za 0 HRK.
Ali čitav smisao iPhone su appovi...
touche, mene samo appovi privlače kod njega= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Zato bi bio idealan kao "mobilni sidekick", odnosno uz postojeći mobitel koji ti služi za pozive, poruke, MMS i slično, uzmeš za aplikacije, muziku, filmove i ostalo iPhone, ili još bolje iPod Touch. Zato ja vrijedno skupljam bodove na Lockerzu, možda ga dobijem jednog dana :D
Šta ti vrijedi iPod Touch kad ovisiš o WLAN-u?
Na surfanje internetom nisam mislio. To nikad nisam radio u pokretu, niti bih da imam iPhone.
Meni je mogućnost surfanja internetom najbolja (i najkorisnija) stvar koja se pojavila na mobitelima nakon klasičnog headphone džeka. Zanima me jel iPhone 3G puno lošiji od 3GS-a? Mogu ga jako povoljno nabaviti kao četvrti mob, skoro za džabe...
lol... po mraku možda izgleda bolje dok sliku pregledavaš na mobitelu ali kad to prebaciš na komp i još malo zoomiraš vidiš da iPhone ima smece kameru, pogotovo u usporedbi sa 5800.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
a dobro... ako je taj iphone toliko los, zasto se onda svaki skuplji touch mob predstavlja kao "iphone killer"? inace, 5800xm, budimo realni, uopce nema TOLIKO losu kameru... ne moze zamjenit digitalac, ali "<u muzeju smo>aj me uslikaj s ovim prepariranim medvjedom" nije nimalo losa, stovise, vise je nego dovoljna...
@talični
100MHz slabiji proc, video kamera, kompas i vise GB-a.
koga zanima kamera neka pogleda ovo
http://www.jmg-galleries.com/blog/2009/ ... ra-review/
http://zomgitscj.com/nokia-5800-xpressm ... ra-review/
kolko sam skuzio, đejl brejk i unlock je moguc na iphone 3gs-u, odnedavno i na 3.1.2 verziji firmwarea (?)...
zanima me da li postoji mogucnost da postojeci simpa broj (098180xxxx) prebacim u tele2 mrezu, bez mjenjanja broja? znaci da zadrzim sadasnji broj, a da kupujem tele2 bonove i trosim prema njihovim tarifama?
Da
Migracija je moguća između svih mobilnih mreža u Hrvatskoj. Broj naravno uvijek ostaje isti, ali ne možeš napraviti drugu migraciju prije nego prođe 6 mjeseci od zadnje migracije...
hvala na brzom odgovoru... :wink:
jos me zanima kakva su iskustva forumasa sa onim raznoraznim mirror screen protektorima i navlakama, buduci da bi zelio ocuvati svoj (buduci) iphone radi prodaje u buducnosti? vidim da ih ima po oglasnicima koliko ti srce zeli... kakve su kvalitete, bla bla? da li je bolje uzet neku "iz ducana"? postoji i mogucnost narucivanja s ebaya ako nema "ovdje"...