Da izbičam.. Mrzim ''fasade'' na ženskim osobama. Jednostavno... gadno i odvratno.
Jebote ako si lijepa nemoraš stavljat ''fasadu'' i tonu šminke. To ne poboljšava izgled.. to pogoršava.
Printable View
Da izbičam.. Mrzim ''fasade'' na ženskim osobama. Jednostavno... gadno i odvratno.
Jebote ako si lijepa nemoraš stavljat ''fasadu'' i tonu šminke. To ne poboljšava izgled.. to pogoršava.
[bitching]dal3 se vratio[/bitching]
Nerviraju me. Ali baš me nerviraju glupi komentari na random stranicama koje objavljuju vijesti tipa dnevnik.hr ili sa-x gdje se idioti sa obje strane granice bombarduju nacionalističkim smećem, ali ono svaka baš svaka vijest se mora komentirati i posvađati pa čak i prokleti sport. Fuj.
Mene takvi i oni tipa "bilo je najbolje u vreme druga Tita i Lepe Brene" zapravo zabavljaju.
Mrzim kad mi u najgorem trenutku crkne mob.. baš kad mi dozlaboga treba on gecrkne.
Gadno.
Ali si je kupio novu pucaljku (očito, kad se fura na to), pa si ga misli olakšati. :D
Rendom bičam po Hž-u. Jebem im milu mater. Višestruko.
S njima je nemoguće biti sretan. Em su vlakovi spori, bučni i generalno zakurac, em uvijek kasne. Jednom mi je trebalo 3 sata da dođem doma jer ej vlak kasnio sat i pol. Danas sam zakasnio jer je došao vlak 5 minuta ranije i 5 minuta ranije je otišao. Isuse, kojih retarda. Zbog čega ide 5 minuta ranije ako mu raspored nalaže drukčije. Ne znam... Nabijem ih.
Ma vidi vraga, meni se to nikad nije dogodilo. A baš sam mislio reć da je pozitivna strana Hž-a to što ne možeš zakasniti na vlak, jer uvijek on zakasni na tebe :P
Kad sam išao u srednju je vlak uvijek kasnio 10 min ujutro. Uvijek. Doslovno uvijek. Budio sam se 10 min kasnije radi toga i tako išao na stanicu. Onda je jednom došao na vrijeme i propustio sam 2 školska sata. Razrednik vjerojatno nije shvaćao u potpunosti kako sam zakasnio, al oke, opravdao je.
Ovo da dođe ranije je jednom u pola godine, al te fino sjebe. Pogotovo mene koji dođem minutu prije vlaka jer mi se ne da čekati vlak, a i šanse su da ću ionako čekat 10 min vlak radi kašnjenja.
mrzim kako me profesorica iz politike zajebala... imam ocjene 4,5,4,5 i to je 5 na kraju, ali ne ona mi je zaključila 4, a najgore od svega nekim debilima koji je stalno podjebavaju je zaključila 5. A još najgore od svega da ocjena mi treba za opći uspjeh i za faks -.-
Mislio sam glasat za SDP na izborima, ali pošto je ona od SDP-a iz inata neću glasat za njih :P
Predmet bičanja - profesorica iz latinskog.
Ovo nam je zadnja godina u kojoj imamo latinski, s tim da je kraj godine, a njoj je palo na pamet zbiti na pismenu odmah pred kraj. S tim da pismena neće biti laka.
A ja imam 10 lekcija za naučit.
markiraj :)
Eh, i mislio sam.
Ali problem je u tome što meni treba 5 da bih mogao imati zaključnu 5, a zadnji koji je markirao s njezinog sata kad je bio kontrolni je dobio upola manje nego što je zaslužio. :cry:
Kad idem iz Karlovca doma, vlak koji treba doć u 1:23 dođe u 3. :-x= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Istina. <3= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Evo, neko vrijeme nisam imao materijala za bičanje, ali sad sam ga konačno našao. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
... Maloprije sam probao onaj Ledov sladoled, Auto. U biti, vanilija i čokolada+ čokoladni preljev. Kakvo je to bezukusno smeće to je neopisivo... Brijem da u mom govnu ima više čokolade nego u tom sladoledu. Nema šanse da na proizvodnju jednog komada potroše više od 2 kune, ali ga uspjevaju prodavati po 7 kuna, zbog hypea koji su napravili među klincima, jer, pazi sad, s albumom se dobiju sličice auta. I onda klinci to kupuju ko ludi, nebi li skupili cijeli album i osvojili PS3. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
http://cro-gaming.com/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Kad se samo sjetim da sam za kunu više mogao kupiti Macho te priuštiti mojim okusnim pupoljcima orgazam... Ah. :(
Od tih vanilija-čokolada sladoleda jedino MAcho i King Double valjaju.
uuuu, macho je predobar u vanilija čokolada kombinaciji :pray:
Ček malo, želiš reći da Macho dođe preko 8kn?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pa i reko je da mačo dođe osam. Bar sam ja to shvatio tako iz ove relativno jednostavne matematike.
Ono, avto = 7kn
avto + 1kn = mačo
mačo = 8kn
Ali rekao je da se sjeća da je mogao kupiti Macho za 8kn, što implicira da je danas još skuplji. U svakom slučaju previše je to za taj sladoled došao je 5kn ne tako davno.
Da, rekao sam:
As in:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
''Danas kad sam bio u trgovini mogao sam za 8 kuna umjesto onog sranja Auta kupiti Macho, koji je jedan od najboljih sladoleda ikad.''
eh, marketing...ono, djele jedan pisljivi PS3, a radi njega zarađaju onda ohoho...zapravo taj sustav nagradnih igara je najbolji nacin za pojacavanje prodaje. Kad firma pocne to radit, onda je ocito da im bas nejde pa jeftinim trikovima si privlace kupce. I vjerovali ili ne, uvijek pali... :(= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Iritiraju me komarci. Jako...treba izmisliti neki bojni otrov koji bi ih sve odjedamput pobio...kako bi zivot ljepsi, eh :(
Iritiraju me frajeri s kojima jednotavno nemoš' igrati? Čim ih ubiješ 2-3 put za redom odmah te prozivaju "cheaterom", nikako ne mogu prihvatiti da igraš bolje nego on, ja shvaćam da ima raznih ljudi koj varaju al' nemožeš me prozivat cheaterom kad skupim frag na pošten način. Dotična igra je BF: Heroes.
Oplodim majke debilima iz vodovoda. Majmuni odvrnuli vodu jutros, pukao ventil kod vodokotlića, idioti maloumni bez upozorenja ikakvog - paf ode sve u tri lijepe. Pola sata kupio vodu sa poda pa onda sa plafona, padaju komadine zida. Ode mi vikend u 3 p.m. (ako imate koga u vodovodu da mu je IQ veći od prosječne temperature u Sibiru neka da otkaz jer očito ne spada tamo). Idioti dabogda im pukla guma na pola makadama u sred Nigera idioti jedni retardirani. (ako koji čita ovo, a čisto sumnjam jer ne znate kako se to radi, oplodim vam sve najdraže). Fuj!
Umjesto protesta za besplatnim školovanjem, ja sam spreman na svom faxu počet jedan protiv načina provođenja nastave kakav prakticiraju određeni profesori kojima je očito u cilju da izvedu predavanje čim kompliciranije, tako da studenti razumiju čim manje, i konačno padnu na ispitu.
:thumbs1:
Doduše poslije svakog semestra je anketa, a ja ću svakako napisati o nekima što ih ide.
eh, ima i kod nas takvih bisera, bez brige. Mi smo se prosle godine jako zalili u vezi programiranja, pa je njihova cijela katedra dobila jaku jezikovu juhu od dekana. Pa se gamad jos poslije onda izivljavala na nama. Da si samo vidio moj pismeni iz tog kolegija, joj :twisted:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ma meni bi bilo drago samo da netko obrati pozornost na to, jer je dotična profesorica poznata po svojoj zajebanosti. Vjerujem da će nas većina popadati na toj elektronici jer ja koliko god sam pratio predavanja i pokušavao riješiti zadatke, nemam pojma, ali ne znam ama baš NIŠTA od ovoga šta smo radili. Za početak ne znam ni koja varijabla što znači. Užas!
Meni je nastavnica iz njemačkog pričala da je imala skroz retajne profesore na faksu...Jedan ju je bacio jer nije pisala na papiru kojeg je on htio,a jedna joj je profesorica uzela bodove jer je na krivi način pisala raščlambe. :o
Kakvi su kod vas primjeri?Ja imam još 4-5 godina do faksa pa se nadam da će se dotad to sve riješiti.