Pa naravno, kako bi se pacijentima prilikom paljenja PC-a, siebao, pa da ga opet dovuku vama, tj. da vam opet dovuku lovu za popravak...
Printable View
Pa naravno, kako bi se pacijentima prilikom paljenja PC-a, siebao, pa da ga opet dovuku vama, tj. da vam opet dovuku lovu za popravak...
Recite mi gdje se ima kupiti GamePad od xbox 360,sta je sve potrebno za njeg i sta je potrebno da se ukljuci u komp.
za priključivanje ti je potreban samo gamepad, priključiš ga preko usb-a (pričam o X-Box gamepadu za PC). ne znam đe ima da se kupi, ali sigurno ima u većim prodavnicama hardvera ili softvera...
Kako preimenovat particiju? Htio bih G: u X:
Hvala
Kako da mi automatski kad roknem Print Screen gumb da mi sejva sliku na desktop ili slično mjesto?
Sve u Disk Managmentu uradiš. Kolega je već spomenuo kako se dolazi do njega i formatira, etc. U desnom kliku imaš opciju da promjeniš oznaku particije.
Edit: Evo, ovo što je Hellboy dâo.
@Hellboy - Očekuj moj PP/PM od 23 do 24 sata danas. :)
ljudi pomozite mi
i zovite frika i sicka da ovo vide
viewtopic.php?f=34&t=29157
poludit ću više :cry:
Pomažemo koliko možemo i znamo. Već smo vidjeti tu temu. :)
BTW Danas mi frend šalje poruku. Kada ćeš doći kod mene, da mi napraviš dvije participacije?
Pod tôm riječju je mislio na particije... :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao Commander Dawg
Trebati će ti onda neki program za SS, poput Gadwin PrintScreen programa, jer Windows sa tipkom Print Screen sprema u Clipboard, što ti je jedan file u Windows-ovom folderu koji služi za cut/copy/paste komande. Po toj fori, kada god bi koristio cut, copy i paste komande, sve bi ti spremao na desktop. Instaliraj Print Screen program neki, podesiš ga i samo rokaj. :wink:
Hvala.
Komp mi spojen u LAN mreži. E sad. Kako npr. staviti C: od drugog kompa na taskbar? Pokušao Drag&Drop i nejde.
jesi ti stari dawg ili neko novi
Stari, samo mi je dodan Commander u nick-u.= Citat =:
Izvorno postao sabbath32
De mi recite jel moze graficka ATI Radeon HD 4830 na ove dvije ploce.
ASROCK 945GCM-S 945GC 775 PCIeX DDR2-667 VGA224+LAN+SB
ASROCK G31M-S G31 775 PCIeX DDR2-800 VGA384+SB+GLAN
Samo napisite jel moze ova grafa na ove dvije ploce.Hvala
Edit: Zaboravio napisati,i jel moze ova ATI HD 4850.
Pa ako ima PCI-e x16 onda moze.
Koliko sam vidio, obadvije imaju PCI-e x16 barem jedan slot, tako da - može.
Koji je najbolji program za defragmentiranje?
Deskeeper i eventualno za brzinsko/prvo/laičko GUI Power Defragmenter, te PageDefrag za pagefile.sys.
@Šta mi uradi od avatara. :cry: Gadeeeee... :twisted:
P.S. Imaš ružan avatar. Avët živa. :D
Baš je sexy
= Citat =:
Izvorno postao C
Diskeeper :)
Cjepidlako, brzo sam pisao, u zbrci sam. :)
Znaš ti odg. na moj post u ovom forumu?
Misliš ono za OC i error koji dolazi s njime?= Citat =:
Izvorno postao C
OpenGL HA
??
zanima me jedna stvar. Povremeno igram HOMM V TotE i zanima me kako sredit igru da nema nikakvih velikih padova frame rate-a. Primjerice, dok bacam spell frame mi padne na nekih 5 fps-ova na nekoliko trenutaka, ili dok se upali onaj rage kod barbariana. Također, neki dijelovi mape se vrte na jedva 10-15 fps-a dok neki dijelovi rade na 30+. Ono, te stvari me jako iritiraju posto mrzim dok mi igra postekava a na ovoj mojoj konfi bi trebala letit i totalno mi ubija gust igranja...ima netko nekakav prijedlog glede postavka? Bio bih vrlo zahvalan....
= Citat =:
Izvorno postao C
Evo bas me zanima jel ima kakve koristi vise od tog pagefile.sys-a?
Meni je to prva stvar koju iskljucim nakom instalacije friskih windowsa. I nisam do sad imao nikakvih problema, a tako radi vec par godina.
E da, radio sam to i na xp-u i sad na visti.
Znam otprilike za ceg on sluzi ali jednostavno danas kad se ima toliko RAM-a on mi se cini jednostavno nepotreban.
@Deadwalker - Normalno je da ti FPS pada na efektima. Vjerojatno ti Vista proguta sve, pa nemaš ništa za igru, no u glavnom na XP-u bi ti tjeralo normalno. Za sada možeš sva podešenja u grafičkoj podesiti na max. performanse.
@weird1 - Za nekoga tko ima RAM-a ne treba, ali neke igre poput Juiced, traže pagefile od minimalno 2 GB-a, i neće se pokrenuti dok ne kreiraš pagefile. Inače taj pagefile ne služi samo za RAM i sl., nego i za zapisivanje nečega što treba biti na HDD-u. praćenje PageFile-a možeš pratiti u Task Manageru odmah ispod CPU Usage grafa ti ima PF graf za PageFile.
e hvala, stavio sam na nvidia control panelu postavke na max perfomanse i u igri sam iskljucio AA. Pa ono, na mapi imam frame rate na max offzoomu između 15-25fps-a, na bojisnici se krece od standarnih 50 do minimalnih 20(kada bacam spell) sto je vrlo zadovoljavajuce. Uglavnom, bi mi mogao C samo objasniti sto znaci ovaj slider i koja je razlika(u igrama npr.) ako je slider na max perfomance odnosno na max quality?
http://www.imagesforme.com/out.php/t313648_mjerac.jpg
Ne znam na šta misliš. Postoji tako neka opcija, kada ju uključiš, vezuje se na windows prozore. Pokušaj desni klik na vrh nekog prozorčića. Pojasni malo, ne kužim ti to pitanje.