Jade Raymond ne radi više na AC2 koliko sam čuo, na sveopću histeriju fanova. :)
Printable View
Jade Raymond ne radi više na AC2 koliko sam čuo, na sveopću histeriju fanova. :)
Sad sam malo guglao i http://www.clipartof.com/images/emot...53_wailing.gif= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nije moguće, ali piše da Patrice Desiléts, koji je radio s Jade, sad radi na dvojci kao Creative designer.
Designer(s):
Patrice Desilets (Creative Director)
Sébastien Puel (Producer)
Jade Raymond (Executive Producer)
Izvršna urednica, ima ona tu posla.
više ne radi ko manekenka :o napreduje xD
ma ono je moje subjektivno mišljenje :P objektivno nema najbolje igre ofc..
A stvarno je bila manekenka u Ubisoftu, na svim slikama tima ona je na jako uočljivom mjestu.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Znači neka pica nam dela AC2.
...lol...
nadam se najboljemS!
Ne budi sexist, ta se je ženska dokazala sa odličnim dizajnom prvog dijela.
Kaj stvarno ?
Gle ja nemam pojma koji čovjek radi igru i baš me briga za to ?
Znam samo tvrtke koje ih rade. To dal ju radi žensko il muško je svejedno, ak je prvi dobro ispo s tim ljudima i drugi će biti dobar.
ček jes ti uopče igro jedinicu i malo pratio njezino najavljivanje? :S
jade je ono... fenomen, kakav carmack i romero :D
Je, baš joj je krasan dizajn originala bio... "hey, ajmo dati glupim igračima igru koja se sastoji od obavljanja stalno 4-5 istihSzadataka i ubaciti tu i tamo koje dramatično ubojstvo samo da opravdamo naslov!". Yeah. Samo da budem jasan, nisam seksist, samo ističem kako je loš posao obavila.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Mislim da je ona bila Art dizajnerica, a ne dizajnerica same igre i gameplaya. Dakle u njen posao su bili uvučeni dizajni gradova, dizajni izgleda NPC-eva, i na kraju dizajn samog Altaira.
A... moja greška onda, ako je stvarno to bila. :)
Budući da se hvale kako su gradovi preslike stvarnih gradova... eh, ne znam baš. Ali da su impresivni jesu, da ne spominjem kulnog Altaira.
PC verzija je imala 9 istih zadataka! al opet igra je prefenomenalna :> osim toga za asssassination se uvjek moralo napravit sam 2-3 zadatka, tak da ak se radilo po 2-3 različitih zadataka svako ubojstvo onda se time mogla i ubit na neki način ta repetitivnost
Igra jest bila repetivna pa bi nakon mozda 5 ubojstava nekome i dosadila...
Stvar je u tome da su ti zadaci bili krajnje trivijalni, samo metoda kojom su produživali igru (za što krivim i glupu dizajnersku odluku da ne možeš preskočiti cutscene), da ne spominjem kako je blebetanje koje čuješ ionako nevažno (isto kao i monolog na kraju svakog ubojstava "Hohoho, ne znaš što radiš, hohoho, oni te koriste, hohoho, mi čemo promijeniti svijet, hoho... /stab"). Jedini bitni dijalog je onaj koji čuješ od bradatog ti vođe, ma koliko klišejan i kvazi-mudar bio. Ne znam, mora da su me RPG-ovi razmazili, što je samo po sebi još jedan poraz za AC kad se uzme koliko je tek RPG žanr pun klišeja.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
AC2... bolje da ovaj put bude bolje, i to više puta.
men je svaki dijalog/monolog u igri bio odličan, pogotovo kad altair prozbori, to mi je ono prejako :D al zamisli sad kolko bi igra izgubila da tih monologa npr. nema, a to što se te cutscene ne mogu preskakat je fakat glupo od ubisofta, jer sam neke razgovore čuo več nekih više manje dvadesetak puta...
Razumijem ukuse,ali takav fenbojizam,ne mogu shvatiti :(
a dobro, svatko ima svoje velike guste. Coviku je to ta igra. Nekome ce biti neka druga...barem znam koga trebam pitati nesto u vezi ove igre, ali i buducih nastavaka :D
Kratki leakani E3 trailer:
http://www.gametrailers.com/user-movie/ ... t=featured
Kak me to ponovo nabrijava da Assassin's Creed odigram ^^
Hm, kak mi se cini ovaj nastavak ce biti bas "atmosferican". Ubojice i to razdoblje mi se nekak savrseno pasu
Uglavnom pogledajte kako je lik obučen, još u onom prvom teaser traileru su se pokazivali oni Da Vincijevi skečevi, znači igra je smještena u Italiji u vrijeme humanizma, to jest umjetnički, renesanse. U to vrijeme nije baš moralno bilo biti ubojica, ali je crkva imala veliku moć i ubijala je sve koji su se suprotstavljali crkvenim teorijama. E sada kako se tu sada onaj pederski momčić uklapa, vidjet ćemo, meni se baš ne uklapa zasad. :)
Ovaj se mnogo razlikuje od Altaira! Skočio je ravno ispred svoje mete.
Jade je bila producentica.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
koje mete? :S= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
osim toga, skako je i altair ravno ispred mete, sjeti se šta je napravio u salomonovu hramu :D
Možda nije meta, možda je netko sa kime se on želi nešto dogovorit ili tako neš.
aha misliš na onog lika, kojeg na trenutak pokaže... ma ja mislim da je to tek slučajni prolaznik koji popunjava prostor, namjerno stavljen od strane ubisofta da bi mi imali o čemu pričat xD
Puni trailer... ho ho ho, portable gun. :)
E3 09: Official Trailer
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pre pre jebeno :pray:
Animacija je odlično napravljena, kretnje su full prirodne, sve fino i dinamično. Samo neka igra bude dobra. Kraj trailera je jeben, to nisam očekivao :D
Ne samo sto mu prstenjak na ljevoj ruci nije otkinut kao Altairu nego i na njemu ima i prsten, a kako je ovaj lik kojeg je ubio na kraju rekao, ''once i'm done with you i will give her a full attention''. MOzda mu prica o zeni, mozda su assasinu(zaboravih mu ime) oteli zeni pa zato on ubija, jer kao sto su rekli u ubisoftu ovaj assasin nije odgojen kao assasin nego je to postao silom prilika....