Jos malo gameplaya:
http://xbox360.ign.com/dor/objects/1428 ... pid=ign107
Printable View
Jos malo gameplaya:
http://xbox360.ign.com/dor/objects/1428 ... pid=ign107
Fakat odlicno izgleda, kalas je osto skoro nepromjenjen, par stvari su promijenili ali nebitno. Vidio sam da ce biti i FAMAS, a onaj sensor koji ima na puski je nazvao heartbeat sensor.... i moze se sklopit da ne smeta kada pucas, nevjerujem da ce biti u mp. Kolko sam dosada primjetio grafika je ista kao i u MW1 te znaci da ce mi radit isto, ako ne i bolje. Joj jedva cekam da izade :)
A jeste u jednom djelu primjetili da je rekao nesto "Price"?
Sta je? Daj nemoj me tjerat da idem detaljno alanizirat cijeli video.... :(= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Sad sam ga pogledo 3 puta i nemogu nac a 1000% sam siguran da sam jucer vidio da pise Price.
Isse..predobro izgleda...a kakav ce tek biti MP...hah... :D ...samo da nebude prekratka...drzim fige.. :thumbs2: ..
ja bi u novom CoD-u ponovo neku misiju slicnoj onoj iz 4-ke gdje je trebalo s snajperom doci do onih zgrada i skinuti onog lika...vjerojatno najjaca misija koju sam igrao u bilo kakvoj pucacini... :pray:
Pa ja mislim da bi to trebala predstavljati ta misija po mecavi.... zar ne...= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
ja bi ponovo koristio onakav snajper :(
Obozavam snajpere :)
I ja isto,mislim,tko ne obožava snajper,ona misija u Pripyatu je nesto najbolje ikad,bolja mi je atmosfera nego u stalkeru bila,ono kad se suljas,ubijes lika na tornju,suljas se ispod kolone kamiona,predobro :pray:
Osobno mi je najbolji dio te misije bio kasniji kad moraš spašavati ranjenog lika.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Prokleto filmski je izvedeno bilo, ono, malo ga nosiš pa ga moraš ostaviti da snajperiraš uokolo i tako do finala... i to kakvog finala.
Pa znaju i oni sami da je to bila epic misija... vjerojatno ce i ta po snijegu biti epic... :)
Ma sumnjam da ce ijedna misija prestic tu misiju. :pray: Ova sa snjegom joj je tek do pupka :D
Nemoj prenaglo zakljucivat... tu cemo imate neke nove fora opreme i poteza ^^= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
joj da. Ma cijela misija je za prste polizat. E zbog takvih stvari ja gaming zovem umjetnoscu. Cak rijetko koji film moze nadmasiti tu misiju... :pray:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ja mislim da cu napraviti preorder.... :)
Nije crna nego programerska umjetnost :D
Pa ako vristanje na mikrofon moze biti glazbena umjetnost, moze i ovo.
Jeeej, istomišljenik= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
I ja isto. Samo di, a da trgovac neuzima svemirsku proviziju.
Jeste li igrali coop u prijasnjim cod?
ako jeste,kakav vam je bio?
Coop je samo u CoD5 bio moguc, a to nebih znao posto osobno mislim da je CoD5 veliki fail i smece od igre :(
http://modernwarfare2.infinityward.com/Svidio sam video i ovo je jebenica kakvu svijet nije vidio, THIS ONE IS GOING 2 BE A BIG ONE!!!1
Ne samo da će Modern Warfare 2 biti najveća igra 2009. godine, već će i prodati 11 milijuna kopija do kraja godine. Tako barem kaže analitičar Mike Hickey, koji tvrdi da će Infinity Wardov nastavak pograbiti 803 milijuna dolara do kraja tekuće godine.
Vesele prognoze. „Moguće je da će igra biti najveći zabavni proizvod ikada“, dodali su analitičari Janco Partners. „Ako pretpostavimo da će se prodavati kao GTA IV, igra bi mogla prodati preko 7.8 milijuna primjeraka sa dobitkom od otprilike 569 milijuna dolara, već prvog tjedna.
Ako razmišljamo na isti način, već prvog dana moglo bi se prodati oko 4.6 milijuna primjeraka“ . Prošlog tjedna CEO Activisiona Mike Griffith izjavio je kako očekuje da će Modern Warfare biti najrpdavaniji Call of Duty naslov do sada. quote - HCL.hr
Vidim da su ljudi vrlo optimisticni glede Modern Warfare 2, ja sam isto, nadam se da ce se moje ocekivanje ostvariti.
Mislim da MW2 jednostavno nemoze ispast loše,nikako,jedva čekam,bude se valjda oživjelo cod sastajanje na forumu :)
Sudeci po uspjehu proslog ModernWarfarea, koji je postao najprodavaniji FPS ikada, ovo bi se lako moglo desit :pray:
Ja ću napraviti preorder...Za cd key :)
Infinity Ward je potvrdio kako će co-op mod biti limitiran na dva igrača, te kako neće biti vezan sa pričom iz singleplayer kampanje. "Dva igrača se čine kao magičan broj u co-opu. Tada je sve zabavno i ide kao po loju, bez postojanja ikakvih problema i nagomilanih stvari. Jednostavno smo shvatili kako je najzabavnije igrati u dvoje." - kaže menadžer Robert Bowling. "Ne spajamo co-op sa glavnom pričom jer želimo da igrači probaju dva različita iskustva. U co-op modu, igrači će se staviti u ulogu Spec-Ops tima." Call of Duty: World at War sadržavao je co-op za četiri igrača, isto tako u glavnoj kampanji kao i u dodatnom Zombie modu. Cilj igrača u Spec-Ops modu, je postiči što bolje vrijeme u različitim misijama, kao i biti što bolji od svoga suigrača. quote - HCL.hr
Coop samo za 2 igraca, hmm, meni se to cak i svida :D
Zbunjujuce... :|
co-op u kojem se natjeces sa suborcem...wtf??
l4d je dobar primjer sta bude kada zelis biti glavna faca i ides solo :wink:
da ono wtf,co op sa dva igrača,koje to vidio :? !!! ???= Citat =:
Izvorno postao Morph_OS
Oće itko prvo preći igru pa igrat MP, ili idete odmah na MP?