Onda cu i ja pricekat.= Citat =:
EDIT: hm pretpostavljam da ono odbrojavanje na stranici JADE-a znaci vrijeme do OB? ako je jos 18 dana onda cekam jer ce se vjerojatno brisat Characteri nakon CB-e
Printable View
Onda cu i ja pricekat.= Citat =:
EDIT: hm pretpostavljam da ono odbrojavanje na stranici JADE-a znaci vrijeme do OB? ako je jos 18 dana onda cekam jer ce se vjerojatno brisat Characteri nakon CB-e
hm..pa jesu li te dvije igre povezane sa perfect worldom,jel to neka ekspanzija ili sta?
Zasebne su.
S= Citat =:
Izvorno postao Dropper
to je u biti ista igra samo od drugog izdavaca pa se drugacije zove
Celestial Destroyer je zapravo Jade Dynasty, samo od drugog izdavača, i zasebna je igra (nije povezana sa Perfect Worldom).= Citat =:
Izvorno postao Dropper
Btw. igrao sam malo Jade Dynasty, i stvarno ima potencijala. Više mi se sviđa nego Perfect World zasad.
hm bas vidio novi gameplay filmic http://news.mmosite.com/content/2009-05 ... 4388.shtmlSza C9 (continenth of the ninth) sa prezentacijom skillova dvije klase i moram reci da mi se jako svidja,
cini mi se da bi u ovom korejskom mmorpgu grindanje moglo biti malčicu zabavnije nego u ostalima,
inace pise da igra ide u open betu 15.08. živi bili pa vidjeli :)
Predobro izgleda, budem pratio razvoj igre.
Kako su dobro napraviliborbu to je čudo... Jel to trailer ili ingame footage jel znas?
= Citat =:
Izvorno postao Dropper
nema bas dobrih mmorpgova to ti je problem jer su svi isti, doduse pratim stvari i kazem da ce se do 2011/12 sve promjenit
A to si zaključio po?= Citat =:
Izvorno postao Slayer
Sve što će izać u narednih par godina, a da su najavljene ili se špekulira, se svodi na jedan te isti kalup.
Pratim MMORPGSscenu dugi niz godina, i zadnja igra koja je uvela nešto spektakularno je propala Tabula Rasa, također i polako umirajući AoC.
Ono što bi moglo mal zburkat vodu je Fallen Earth, nitko o njemu ne priča, a igra je po meni tip top. Nadam se da će ekipa uspijet.
Također se tu probija još jedna igra, koja je po meni HIT u Aziji, radi se o Aionu.
Tamo je igra opće prihvaćena, dok u USA,EU,AUS samo "šitenzi" pišu o njoj.
Hmm, mentalitet?
Šitenzi se, kako ti kažeš, isključivo zbog reputacije koju istočnjački MMO naslovi imaju i od koje "normalna" zapadna MMO publika i zazire od njih, a to je nepatvoreni i nimalo skriveni grind. Hoće li Aion biti drugačiji ili je samo još jedan novi phatSnaslov kojeg ljudi dižu u nebesa zbog grafike (ili pak jer su Korejci sada doživjeli ono u čemu je zapad uživao još od vremena Everquesta)? Ne znam niti je na meni da sudim... bar dok ga ne probam, jel'te.
Ove godine izlazi The Secret World, igra koja bi mogla unit revoluciju u MMORPG svijet jer kreator govori da nece bi levela i grinda, ali nije rekao cime ce zamijenit te dvije ključne stvari.
Ma kakva revolucija, bit ce skill based= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
da isto ko mortal i darkfall samo je ovo vise reklamiranije... i da mora biti grinda i tocka. rpg bez grinda nemoze biti dobar jer onda nije rpg... prouci malo prve rpgove u dosu... svi imaju grinda
Ajme, da malo, Silkroad je 0 (nula) grind ^^
Kako mi ides na živce.... :-x :-x :-x= Citat =:
Izvorno postao Slayer
Jeli uopće znaš što je RPG?= Citat =:
Izvorno postao Slayer
Evo jedno zanimljivo štivo.
Link!
Starship Troopersm to bih zaista volio vidit, tj. zaigrat.
stvarno sam se iznenadio kad sam vidio ovu vijest na mmositeu, prvo sam mislio da je to onaj HOMM kingdoms koji će biti browser igra poput traviana ali eto nije ovo je punokrvni mmo izgleda,
nisam ni znao da je izasao (doduse izasao je u koreji :( neznam od kud njima licenca al eto)
video izgleda ok http://video.mmosite.com/display.php?vid=11011&gid=559S
Članak je na ovom linku http://news.mmosite.com/content/2009-06 ... 3145.shtmlS
jel netk ozna nesto vise o ovome? i hoce li bit sta za ostatak svijeta?
Bit će za sve al mislim da će biti p2p za europu.
interesantno... ispalo je mnogo više nego što sam očekivo.. ali p2p :(
a ona glazba iz 5ice jednostavno rastura :pray:
role playing game znaci da imas lika sa kojim se razvijas, nemozes mi rec da je rpg isto ko neka arkada, svaki rpg koji sam igro ima skillove spellove i slicno koji postaju jaci kako ih koristis ili se levleas pa poene trosis na njih, skini malo one prve sa dosa cak i oni imaju grind= Citat =:
Izvorno postao ssalG
a ak mislis na onu ekipu koja uleti u server i pocne brijat po world channelu neku svoju pricu, to je debilana to ne racunam ko igranje to mos i doma uzet stap i otici van tuc macke
You fail so hard
ZeniMax Media Acquires id Software
Hmm, kako vam se ovo čini,
Bethesda Softworks
ZeniMax
id Software
svi zajedno, mmmmm : )
Više informacija na sljedećem linku;
Link!
Zanimljivo Cherry 0.0
Samo idSoftware garantira igru nove generacije što se tiče grafike samo tko zna dal ćemo to moć pokrenut =_=
Best of E3
Ono što se meni najviše svidjelo kod Global Agenda-e je ovaj fan made filmić.
ABP i GA mi stvarno obečavajuće djeluju a ni Huxley nije daleko da postane hit. Ukoliko ste zainteresirani za GA-u ovo je moj promo kod HZDPIKI237430 stoga napišite to kod registracije jer ak me prime za betu dobit ću oko 50 ključeva >.<
Dragonica je stvarno odlična igra a ipak joj je Taikodom preoteo 1 mjesto, baš skidam sad igru pa poslije ide full report.
Ček, mislimo li mi na istu igru;Taikodom?
Ako da, onda ne vidim te paralele s kojima uspoređuješ Dragonicu i Taikodom.
Daj prvo pričitaj članak. Najbolja F2P igra godine, znam di nisu isti žanr al zanima me što je prevagnulo u korist Taikodom-a. Btw, spoji se na xfire il msn =_=
Ahaaaaaa!
Moja greška...
Razmišljam o tome da isprobam Bounty Bay online, jel netko igro?
bolje igraj vco http://vc.igg.com/
ista igra samo ovdje postoje eventi i ljudi prodaju i kupuju stvari
a na bbo-u niko nema para svi sve prave sami ako oces tamo igrat moras i kopat i sjec i sadit i mjesat i sklapat i sivat itd.. sve sam