broken blockade
Mislim da nam je na ovaj način indirektno potvrđena smuggler klasa. I pred kraj ima slika novije (u odnosu na k.o.t.o.r.) verzije mandalorian armoura, men se dopada.
Printable View
broken blockade
Mislim da nam je na ovaj način indirektno potvrđena smuggler klasa. I pred kraj ima slika novije (u odnosu na k.o.t.o.r.) verzije mandalorian armoura, men se dopada.
ma bit ce smuggler klasa sigurno...
nego, pogledao sam zadnji trailer. Onaj u kojem se opisuju planeti. Jednostavno predobro :pray: Vidi se da ovi Bioware znaju sta rade i bit ce pravi gust se kretat tim pejzazima. Artworkovi su gotovo na kvaliteti onih blizzardovih. Svaka cast :bravo:
Koji Talon Karrde rip-off. :)
Lega salio sam se, lik je cista sprdnja, sta ljude privlaci to je druga prica.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Natrag na temu: smuggler ce biti vrlo trazeni ako budu u igri, sto vjerojatno hoce. Vidim vec cijele planete kako ovise o tome sto oni prokrijumcare, poput oruzja, resursa itd... Oni mi se cine kao jedna vrlo klasa koja moze imati vrlo puno aspekata, od koristenja oruzja do pilotiranja, nadogradnje brodova i mnogo drugog. Ako se to ostvari biti ce to klasa koju cu odabrati.
onda bus mi ti nabavljal posebnu opremu po povoljnijim cijenama :P Ja ti recimo zauvrat sredim nekog lika koji te ometa u obavljanju "casnog posla" 8)
Nego zanima me oće SW biti više RvR based ili Free play?
To jest oće Tamna strana obavezno biti neprijatelj nekome s Svjetle strane?
Vjerojatno, budući da su do sada u intervjuima isticali kako je ovo Star Wars, a ne Random Guy's Adventure tako da možemo biti poprilično sigurni da neće biti baš sandbox-freeform ala SW: Galaxies, tj. da će imati fokus. Ali naravno, to je i dalje više-manje nagađanje jer nismo još dobili ni jedan konkretni gameplay video, kamoli podrobniji opis.
pa ono, recimo ti igras s jedi-om, ja sa sithom i ugledam te negdje na nekakvom planetu...hm, one jedi less to worry about... :evil: :P= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Da je neko jedi a ti sith ti bi ga prvo ubijedio da ti se pridruži.... come to the dark side,we have candy.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
A pored toga sa klasama pitam se koje ćemo samo rase imati na raspolaganju... samo mi treba ewok jedi (odmah mi pada na pamet crtani film i kako bi svom ewoksu dao ime kralj čirpa).
A bilo bi dobro (mada jako malo vjerovatno) kad bi imali TFU-style držanje sabera...
hm da, iako mi je draze sakacenje, nego filozofiranje. :P
Ja naginjem Bounty Hunter klasi... vjerojatno cu je prvu probat, tek onda idem sa jedi/sith.
Pa pitao sam upravo zbog toga odnosa Bounty Huntera i Smugglera,oba dva su hmmm "tamniji" i razlika između njih nije tolika kolika između Sitha i Jedija(iako ja mislim da je to isti kurac)...
Bounty hunter mi je jednostavno... cool... puno je kulniji od force usera... i jos je kulnije sto moze ubit force user... :evil:
eto novi timeline trailer koji govori o probijanju mandalorijske blokade trgovackog puta:
http://www.gametrailers.com/video/ti...tar-wars/49394
i za sve koji zele, prvi timeline trailer, samo sto je ovaj u HD rezoluciji:
http://www.gametrailers.com/video/ti...tar-wars/49398
Kada je e3 sajam valjda ce tamo najavit izlazak igre :(
Naletio sam na nešto blago uznemirujuće... Ne znam jeste to već vidjeli.
http://www.rlmmo.com/viewtopic.php?t=69 ... =kotor+mmo
ufff neda mi se stvarno citati.Rezimiraj kad si vec procitao :D
Awww shit fuck. Kud nećemo dobiti pravi nastavak KOTOR sage za koji bih dao bubreg po izboru, nego će TOR biti ovako...nezanimljiv? Jeftin crafting sustav, nula istraživanja SW planeta (za koje bih dao i drugi bubreg), ništa od svemirskih borbi svima tako dragih i poznatih iz filmova (početak epizode 3 FTW na tom polju)... Samo instancirana igra, soliranje uz eventualno grupiranje koje nije potrebno...Ovo više zvuči kao Hellgate London MP komponenta. I još kupovanje dodatnih poglavlja i korištenje add-onova uračunato u exploitanje. God damn it. Nadam se da se lik prevario i/ili da su ovo sredili otkad je taj post napisan. Jer ovo sigurno nije dostojno da bude nastavak KOTOR-a.
Nadam se i ja da je informacija pogrešna, a i dosadašnji traileri mi podržavaju tu nadu :)
Ako je informacija tocna, igra nece biti bas nesto, damn nadam se da lik laze :(
ma ne vjerujem. Barem prema dosadasnjim sluzbenim objavljenim materjalima igra ce biti na razini. Ne vjerujem da bi velemajstori u Bioware napravili takav shit...
Pa treba uzet u obzir da se igra izdaje preko Lucas Arts-a i EA games-a, a jedni i drugi su poznati po tome da gledaju samo i iskljucivo na zaradu nebi me uopce cudilo da ako recimo izaberes JEdi rasu moras Lightsaber platit sa stvarnom lovom ili stavec..(preplata na igru + preplata na Jedi ili Sith ''rase'', tako bi se efektno smanjio broj Jedia i Sithova, a oni bi punili svoje đepove)
Da se tako napravi igri bi drasticno pala populacija igraca, jer vecina ljudi ce i igrat to TOS samo zbog Jedi i Sith klase a placati dodatno za njih bi samo ludak napravio.
Tamo spominje lightsaber crafting... veliki turn on. :)
Slazem se ali ako budu imale one divovske hiltove ja cu ih zaobici= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Što fali onim hiltovima? Besides, ako je već crafting, onda ćeš valjda moći odabrati i hilt. Kvragu, Jedi Academy je prastara igra i svejedno ima kratke hiltove kad radiš lightsaber.
Ono zbog čega ću ja ovo izbjegavati je ako se pokaže da je onaj post istinit. To nije Star Wars onda. To nije dostojan nastavak KOTOR serijala.
Ako zaista novi KOTOR neće biti "zaista" astavak KOTORa, sve vas rado pozivam u Star Trek Online.
Ako je točno sve što je lik naveo, ne vidim razlog igranja te sage...
Ma nemojte se bedirat bezveze. Bolje da i nisam postao onaj link :(
In spe, ipak je to Star Wars :D
Po onome linku, to nije SW. Nešto slično jest, ali SW nije. SW mora odisati dubinom, epičnošću, atmosferom koja je toliko gusta da ju moraš lightsaberom rezati. Onaj link opisuje nešto što je blizu ali ne dovoljno da meni, zagriženom fanu SW svijeta da razlog da zaigra TOR. A znam da se primjerice kolega Šnicla, također ogroman fan SW svijeta slaže sa mojim stajalištem po pitanju ovoga. TOR, ako je vjerovati onom linku, definitivno nije dostojan da ga se smatra nastavkom KOTOR priče. Za SW na računalu nade polažem u port Force Unleasheda i SWGEMU jednog dana. Jer ja, stvarno istinski fan SW-a ovo nemam namjeru igrati ako su stvari onakve kakve su opisane u onom linku. Nakon Jedi Outcast serijala već shvatiš da i akcijska igra može imati dubinu i atmosferu. KOTOR to pokazuje kroz jezivu dubinu igre (dvojka barem) koju dodatno povećava filingom koji imaš kad čuješ Kreiu kako priča o nečemu, osobito na kraju igre. Lego Star Wars, koji sam večeras počeo igrati, prikazuje taj svemir na humorističan način, no svejedno ima određenu dozu...SW-a u sebi. Jedan Republic Commando je apsolutno savršena igra po svakom pitanju i svakog tko kaže drukčije čeka bolan kraj. SW BF II je iznimno zabavna igra koja daje dodatan uvid u svijet SW-a kroz klonove i Jedije ravnomjerno. Doduše pomalo hibridno sa Battlefield serijalom. Sami filmovi posjeduju i boga i isusa i hare krišnu i ćevape. Čak i Epizoda 2 po kojoj ekipa ima naviku pljuvati kad se sjeti, meni osobno predstavlja iznimno dobar film. Kao što već rekoh, prequel trilogija mi je draža od originalne samo zato što pokazuje Anakina kakav uistinu jest, za razliku od originala koji ga pokazuje samo kao inkarnaciju zla i ništa drugo. I nakon svega toga, trebam igrati igru u kojoj će hrpa balavaca vajnati ako ih zgazim na svojem nemuštom jeziku i uz to ću morati plaćati za nova poglavlja te će cijeli svijet biti morbidno ograničen? Ne hvala. Za dobar SW MMO bih se odrekao WoW-a iste sekunde. Ovako, ne znam hoću li uopće i probati trial ako igra bude onakva.
Signed and sealed.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy