Ja ću dat ovaj jedini kojeg imam, posle tog koncerta tak mogu sretno umrijeti :D= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Printable View
Ja ću dat ovaj jedini kojeg imam, posle tog koncerta tak mogu sretno umrijeti :D= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
22. i 23.5. na opatijskim barufama ajs nigrutin, elemental, dubioza kolektiv, antenat, postolar triper, partibrejkersi, father, disciplina kitschme i grč, a samo par dana prije toga u palachu legendarno živo blato :pray:
Zadrži ti bubreg jer Atheist ima koncert u Sloveniji pa ih možda neko dofura sim.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ala kako bi ja tamo otisao, ali to bi me kostalo gooomilu para tak da cisto sumnjam + ne znam nikoga tamo...= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Kako je dobro bili jebote jos mi se manta. E ljudi moji ajs digo ljude, a na kraju dubioza, skako sam ko jebeni skakavac :D
upravo tako, meni je dubioza bila puno bolja od ajsa iako njih ne slušam uopće, a na ajsu sam bio evo već 3 puta. samo mi je bilo glupo da je disciplina kičme sat i pol svirala, a recimo ajsu nisu pustili spejs nigrutina da odradi zbog satnice... u svakom slučaju danas debeli precjednik, fatheri, grč i partibrejkersi :)
POTVRĐENO!
= Citat =:
Izvorno postao ofišl stranica
Lol, thompson... :(
I šta,zato jer se čovjeku sviđa Thompsonova glazba on je zatucani idiot i seljačina bez ukusa?
e, da, legende iz dubioze su jučer rekle da se vole našikat i radit haos :)
da,aka prosjecni hrvat= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
90% ih je takvih.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Odakle ti taj podatak?
Iz osobnog iskustva.
[quote=Mr. Ante]90% ih je takvih.[/quote:p9srzt3q]= Citat =:
Izvorno postao "The Great Duck":p9srzt3q
Ane, e.
Pretpostavljam da su to oni oji viču "Ajmo ustaše!" i "Ubi Srbina!",a nakon toga raspale Seku i Milu Kitića?
Ja nakon thompsona vrnem inflamese po obicaju:)Ima nas i drukcijih od cajka-thompson relacija.Ugl necemo o tome,vec smo prosli milijun ovakvih lockanih tema,necemo opet:)
Planira tko na Offspring 5.9?:=)
Rekao je čovjek da ih je 90% takvih, ne 100%. ^^
Kako ste jebeno dosadni s tim raspravama o Thompsonu. Ko da će vam se nešto bitno promijenit u životu ako Thompson ima koncert na trgu.
Inače, zna se koje su predgrupe Cynicu 9.7., Forlorn LegacySi Eigenschaft.
si cuo kada se Ajzaku skandiralo da doe natrag pa je doso i reko "ovo je totalno krivo" i onda otiso. Koji car, ful mi je zao sto sam stigo na zadnji njegov vers al eto :D= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Jel to znači da je potvrđen koncert (na Cynicovoj službenoj stranici ništ ne piše :( )?
thompson na trgu sljedeći tjedan?
KAKO SAM SRETAN ŠTO NISAM U HRVATSKOJ.
the end.
wave gotik treffen,
fucking finally. nakon 5 godina jada i rezanja na dane festivala dok sam bio u Hrvatskoj, evo mene u Leipzigu ove godine!
ha-ha-ha-ha-ha-ha
:friends: :gitara:
kako mi žao što nisam u opatiju stigao , nisam imao prijevoza a ni pare , morat cu jos malo pricekati da dubiozu vidim , za 2 dana acdc u beogradu ,jambrek srećno i zabavi se i za mene
ma da, bezveze, njemu režu pjesme, a onda disciplina bude sat i pol. al jučer partibrejkersi... :pray:= Citat =:
Izvorno postao LD
U Labinu, točnije na Dubrovi ( odmah na ulasku u labinu ako dolazite iz rijeke, uglavnom, tu se održavao i 1. istra rock ) 20.6 nastupaju Hladno Pivo, Marijan Ban, Gustafi i još neki bend :D
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 064&ref=nf
95 kuna u predprodaji je ulaznica, a na dan koncerta je 115 kn
jel to opet istra rock ili? u svakom slučaju, mogao bih navratiti...
edit:za nolu nisi čuo? :(
istra rock je neslavno propao nakon prošlogodišnjeg fijaska ( su mogli zvat još nepoznatije bendove i nabiti cijenu još više ) zato ga nema ove godine, makar se šuška da je organizator prodao prava nekome drugome, te sad postoji i glasina da će se opet održati kao 1. istra rock ( isti lineup ko na 1. ) samo u drugom gradu.
Za nolu nisam čuo do danas :(
Slobodno navrati, ako me vidiš tamo, budi pristojan i plati pivu :D
pa moglo bi, posebno ako prođem komisiju par dana prije :) nola ima hit devedesetih, dio tebe :D
Ljudi, sutra u 6:03 kreće vlak iz zagreba.
Kuda?
Za Beograd
Zašto?
Zato jer u utorak, 26.5.2009. nastupa ni više ni manje nego acca dacca, poznatiji kao AC/DC.
Ja još uvijek nemrem vjerovat da ću vidit najveći svijetski rock band :D