intervene da.. ali mana mu se izdrejna puno brze ako switcahte targete da mora hilat i sebe i partnera konstantno.
Printable View
intervene da.. ali mana mu se izdrejna puno brze ako switcahte targete da mora hilat i sebe i partnera konstantno.
Živciraju me gold selleri.
A još više ljudi koji kupuju gold i daju im brojeve svojih kartica.
Zar ne razumiju da će WoW jednog dana propast? (da, nažalost, hoće)...
A kad propadne svi ti kineski gold farmeri će izgubiti posao, a ostat će im samo dugačak popis brojeva kreditnih...
:bravo:
Ok, prezirem likove koji misle da je moja obveza da im otvaram portale i conjuram hranu besplatno. Onak, nije da su mi reagensi besplatni. Možeš barem dati koji gold za portal ili štrudl.
pa strudl je besplatan, a ako mislis na table u raidu onda i ti plati pristu/paladinu/druidu za njihove buffove.. a portali se normalno placaju.
ja mrzim glupe mageve koji otvaraju portale netom prije nego sto ce WG pocet i misle da su pametni.
Je vraga besplatan. Ako me lijepo pitaš otvorim i portal i dam štrudl besplatno. Ali ako me zaskočiš iz grmlja i zahtjevaš portal i štrudl kao što dobar dio populacije voli raditi, sve što dobiješ je /rude i prašina koja ostaje iza mog mechanostridera.
Ma mislim ako im je tesko lipo zamolit za portal onda nek se je*u, nije mi problem otvorit portal nikome, cak ni strudlu napravit, al ima degenerika previse koji misle da ja stojim u orgr i sam cekam kako cu im napravit portal
E, treba isto fino zamoliti za enchant.. ako se nema za gold fee, odna fino ponudis jambo-pizzu kao sto sam ja Wizzu :P
Ja sam si napravio macro za yellanje u trade svoj enchanting
LFW [Enchanting]S- Your mats,10 Gold Fee
i onda lik lijepo me whispa on bi taj taj taj enchant ja mu kazem donesi matse i dojde do mene
da mi matse ja ga enchantam i ja cekam lijepo. kazem mu stavi 10 gold-a? a on i dont have it :(
ja lijepo matse nazad i ajd bok
ili jos bolje plati mi za prvi enchant,a onda drugi i treci neće xD kaze rade cu onda otic nekom drugom,a budala opet ce kod drugog morat platit za drugi enchant fee...
stvarno ima idiota i pol
retribution...
arcane...
rouge...
Ne voliš arcane mageve? :(
Ne voli ni ruž za usne.. :(= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
ne protiv nih nemam nista al imam protiv njihovih talenata...
zasto? sta fali arcane talentima, il hoces reci da arcan magovi nisu talentirani??
malo su i pretalentirani...51 arcane+20 frost = 90% mageva na mom serveru
svi rollaju mageve vidio sam arena matcheve 3mage na 3mage
edit:frostbolt-icelance dok ne istekne onaj frozen efekt i onda arcane misiles dok ne umrem...
Živciraju me loladini u pvpu.
Ajd molim vas nemojte srat da niste overpowered...
Tip ih šestoricu ubije.
A ne.= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
U duelu svaki paladin misli da je pro kad te dobije. Kako me to idiotski iritira kad ono, pobjedi me (ubije me u 3 udarca) i onda nabaci "lol"
najradije bi mu prste polomio da vise nemoze klikat ta tri gumba.
Meni je najžešće kad mi DK 1v1 počne summonati Army of the Dead.
To odma ide na ignore list.
I jos nes o paladinima u duelu, ste skuzili da se njih 90% nece duelat ako imaju cd na bubble-u i wing-sima
ma lol paladini mi idu tolko na zivce. Vecina me dobiva na mom warr-u onda se smije ispred orgija kako me je dobio. Ja se lijepo logam na svog priesta prebacim na shadow spec imam neki random gear iz naxx 10 i nesta hatefull-a nista posebnog.
onda kad stepem tog paladina sa furious wep tako jako da mi ne napravi ni 10dmg
onda kaze da su priestovi op.
jos budala ide bacit i bubble (Mass Dispel FTW) i brzo silence i onda me samo gleda jadnik.
jos jedna stvar bas se nevole duleat sa magovima XD jer ih mogu kitat da nebi slucajno popusili i EGO im unistili :rotfl:
no shit...= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
blizzard me zivcira ako pogledate patch notes od 3.1.0.vidit ce te da je retri jos vise op-an
Ovaj... da? Zar bi ti želio sam sebe namjerno osakatiti u borbi?= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
lol sta i takvih ima? xD
ja nit silence ne bacam kad idem 1v1
ok, netreba mi zato kaj vecima spelkastera pada :D
evo sad mi digli tlak sa hebenim afk
svako malo neko ode afk
daj se iseri,ispišaj i najedi prije neg ideš igrat igru u kojo znaš da treba uložit više vremena i da nema prekidanja
fakat famozno
zvucis ko pravi ovisnik
Ma afkanje me zivcira, al dobro neko mora nes obavit, mislim reci mi odma, a ne idem pullat bossa wajpam i dojde healer i sry, ne ono stvarno jel tesko rec, ak ides u raid tad i tad cu morat afk, il cu morat mozda 5-10min afk, sve se moze srediti, ja kad idem po pivu kazem idem po pivu a ne ko petla, samo nestane na 10min
lažeš
živciraju me sve vrste bubble-a,CC dok si u combatu,CC break trinket,pola spellova nije onako kako piše na tooltipima,glyphovi ne rade kak spada,priest je OP,paladini su za tardove,šta još reć..premalo disc pristova za arenu,nub hunteri s naxx 25m girom koji rade 1.7k dps,GOLDSELLERI,ima jako puno tog što mi digne tlak,kreteni koji ostaju kod emalona dok casta aoe,misle da naprave veći dmg ak su mrtvi,ekipa paladini koji se DI na fightu,gdje se koristi heroizam pa im moraš objašnjavat da mora crknut kako bi se debuff maknuo itd itd itd...ak se sjetim još ček velim!
Ma lol paladini su najmanji problem feral droodo , mene dkovi muce ^^
ne kužim, smeta ti CC, ali ti smeta i kad izađeš iz CC-a? :D= Citat =:
Izvorno postao Bens
Ne njega ocito smeta kad ga neko na njega baci CC a i smeta ga to sto svi trinkaju njegove CC-ove...(probably neki ogorceni roug)
mene zivcira ljudi koji abuseaju bubble, ovaj bug abuse je trajao jedan dan i za taj sam dan izgubio od svih pallya, priestova i ostalih bubbleboya
BEEN OWNED BY BUG ABUSERS
<sigh>