To je prvo što ću kupiti poslije kompleta 15k kurzick armoura. Trebaju mi još samo rukavice i cipele tj čizme whatever. ČEkat ću malo da se vrati cijena opet na 12k, jer stalno se mjenja sa 9.5k na 9k pa na 11k pa na 12.....
Printable View
To je prvo što ću kupiti poslije kompleta 15k kurzick armoura. Trebaju mi još samo rukavice i cipele tj čizme whatever. ČEkat ću malo da se vrati cijena opet na 12k, jer stalno se mjenja sa 9.5k na 9k pa na 11k pa na 12.....
:o 15k armour je uvijek kostao 15k
S:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Thrall
DO! Zajebao sam se . Mislo sam na ectose da se stalno mjenja cijena lol.= Citat =:
Izvorno postao Kron
http://img365.imageshack.us/img365/3834/nnnngc7.th.png
Evo koliko bih mogao dobiti za ovo, pitam jer je value dosta velik, a ako je potrebno stavit ću par modova.
Možeš dobit 340 golda od merchanta i ništa više.
jel ti znas da ako stavis modove da je te isto te da je ubiti to i prijevara ako ides provjeravat.Jos ako te uhvati neki iskusniji tip :D= Citat =:
Izvorno postao Thrall
A da prevedeš na hrvatski? :D= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
Mislio sam modova za cestu mislio sam na staff upgradove ili cesta upgrade ili kak se već zove-to su za mene modovi lol. :rotfl:= Citat =:
tyrian wand i shield & offhands se NE MOGU modati isse
= Citat =:
Izvorno postao Kron
Oni iz NF mogu, zapravo ja imam tonu modova za njih.
= Citat =:
Izvorno postao Kron
nemos vjerovat da sam i ja to isto htio napravit. ali nije mi se dalo ^^= Citat =:
Izvorno postao Kron
Ok, pa sry nisam vidio da si napisao tyrian, a da dodam ni factions wand, shield i offhand se nemogu modat.= Citat =:
Izvorno postao Kron
yay, sad se uzdam u onu great minds think same :)= Citat =:
Izvorno postao Gaas
PS, danas mi palo 6 shardova u jednom cave runu (to je meni puuno, jer nikad nemam sreće.....valjda)
u ja sam sad neka faca ovdje...ajde dajte mi se klanjajte :)= Citat =:
Izvorno postao Kron
6shardova..pa dobro je to...sad jedno mjesec dana nece ti past nijedan :)
:pray: ti se :pray:
:pray:
PS Rijetki ljudi dobiju ovaj smajlich od mene
enivej, taman mi je to pokriće za sve neuspjele pokusaje dolazenja do spider cavea
a fino sad kad si otplatio to pocni farmat negdje drugdje :)
ajd kad vec spamamo, da pitam. jel ce mi se drop povecat ako npr, ne igram sa charom para dana, ili da odem na neko drugo mijesto pa opet fow?
uf vidis nisam siguran..znam da postoji farming code koji te skuzi da ulazis stalno u jedno te isti dio mape i farmas jedno te iste monstere pa ti u tom slucaju izbaci poruku da prestanes jer da ce ti se drop smanjit te da ga nakraju neces niti dobivat...= Citat =:
Izvorno postao Kron
desilo mi se sa sin farmom scar eatera nakraju su mi samo monsteri bacali gold i nakon toga su bacali NISTA i onda nisam farmo neko vrijeme...zatim pokusao opet i pao scar eater....sad neznam izgleda da ima nesto i u tome...
e sad dal je ova moja teorija istina ili samo se nesto poklopilo neam pojma..probaj gw wiki...
eod :)
Tražim štap za bondera (zeleni il zlatni), 2nd hand item za monka (po mogućnosti zeleni) i nekakav fire wand za elementalista (zeleni po mogućnosti).
Ponude ovdje ili na PM.
Jučer sam prodao solidan staf za bondera.
Za kolko mogu prodat ovo? (imam 2)
http://img98.imageshack.us/img98/8760/39962769jt6.jpg
mislim da je 2-3k nisam siguran ispravite me...
Još da ima dmg+20....health above 50........................................
e moj thrall :roll:= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Jos da nije green...........= Citat =:
Izvorno postao Thrall
E moj Black..................= Citat =:
evo da se opet malo pohvalim
:D :D
http://img125.imageshack.us/img125/7024/gw097gt3.jpg