Ne dobiješ.= Citat =:
Izvorno postao Kron
Printable View
Ne dobiješ.= Citat =:
Izvorno postao Kron
dobijes free slot ako kupis NF pre-realse
s GWEN pre-realease ne dobijs slot nego tri oruzja (sword, bow i staff) + sneak preview (koji jedva cekam)
Ja govorim o ovom što ima za kupit u Algoritmu za 19 kn,ne znam o čemu ti. U tome bonus packu ne dobiješ .
bastardz... ko da bi krepali da to stave :(
i ja jedva cekam :)= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
pitao sam za taj pack za 20 kuna, nema ga
kao "nisu ga dobili"
gadovi
na niti jednom siteu ga nema za narucit :(
Jesi bio na Trgu u Algoritmu? Slafko ga je kupio tam ,reko mi je. Ak ne znate ko je Slafko NVM.= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
doh, sad mi je palo na pamet, kupis taj preorder i u presearingu imas max oruzje :gitara:
ne kuzim... pa nema novih profesija nego ides sa starim... tamo valjda vec imas neko pristojno oruzje :D= Citat =:
Izvorno postao Kron
da, ali za one koji u presearingu zele LDOA title, njima treba max oruzje
???
Ja sam gazda :P
P.S.???Sto ti ovo znacilo?
Topic je vezan za GW2 :?
Značilo je da nekužim po čemu je zaključio da je Marabus "gazda" ovdje.
samom mojom pojavom ovdje dovljno govori o tome :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao ssalG
jep, nonlifer i na pcp forumu
alid obro ne brini sta ti to govorimo ipak smo mi asmo ljubomorni na tvoje titlove
aha rajt
ofc= Citat =:
Izvorno postao Gaas
to znam....cuj tko postigne to sto sam ja postigao u 13 mjeseci igranja s monkom svaka mu cast= Citat =:
Izvorno postao Gaas
tako je odmah mu za nagradu saljem broj od zute kuce na rabu :|= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
pa ako je izabro takav lifestyle pusti ga, nek coek radi sta oce sa njegovim zivotom.= Citat =:
Izvorno postao Gaas
moram priznat da sam i ja Guild Wars igro 8-10 sati svaki dan, i tako 10 dana dok jednog dana nisam shvatio da mogu bolje potrosit vrijeme i onda uninstall Gw :pray:
you are sick man :rotfl: :D :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao -.-
A sta, sad igras birefight? velika promjena :) sto nisi pokusao igrat sat, dva, imao bi vremena i za ostale aktivnosti :)= Citat =:
Izvorno postao -.-
nije mi se dalo, jednostavno nije vise imalo smisla, pustio sam 2000 sati zivota u Guild Warsu zbog cega zalim na neki nacin... naravno bilo je zabavno ... pogotovo jer sam bio odlican sa Witte Wasom (onaj koji je napravio W/Rt UW build, i mnoge druge :D ) tako da smo uvjek nesto radili...a sta se tice bitefighta...odem kad sam na kompu, na msnu ili nesto al igra uopce ne ovisi o vremenu i ne zdere uopce vremena :)= Citat =:
Izvorno postao Grimizni
yhea right...
a ?:D= Citat =:
Izvorno postao SnowFlake
Zanima me jel postoje ikakve slike ili traileri ili išta vizualno o GW 2.
Već ima wiki za GW 2, zna se dosta o rasama, o priči, o settingu, beta izlazi za kojih par mjeseci, a ne postoje nikakve slike o GW 2.
Jel to izbjegavaju hype ili ke?...
Mislim da još ni engine nisu do kraja napravili, a prvi screenshotovi će valjda doći kad izađe prva beta.
a kaj si postigo lol.... gle ovo http://img244.imageshack.us/my.php?imag ... ditzu6.jpg= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Trpi, daj čitaj datume iznad postova. Upravo si citirao post star 4 mjeseca, što je, khm, umobolno, ali vidim da si novi, dakle opraštam ti.
Nego... tvoj rank... u 13 mjeseci...svaka čast stari.
= Citat =:
Izvorno postao trpi
omg...ti zbilja imas viska vremena :rotfl:
kao prvo, nije to njegovo
a i taj lik to nije postigao sam, jer je to nemoguce, racunaj si samo :chest, wisdom, drunk, sweet tooth titule...one zahtjevaju minimalno 15 000 platinuma za max (tak da i je uspio toliko love nafarmati u 13 mjeseci igre, di su josh ostale titule (jer na ostale titule samo treba vremena a ne para)
tak da nema teorije da je to uspio napraviti od 0g u 13 mjeseci. ili je imao para na drugom akauntu, ili mu je netko dao ogromne pare, ili je ebay money