Ali isto tako povećavaš šansu da ti pogodak bude critical.
Printable View
Ali isto tako povećavaš šansu da ti pogodak bude critical.
= Citat =:
Izvorno postao Glass
1. sto je critical hit
2. je li halfmoon dobar skin?
3 je li bleeding oduzima isto ko posion?
4. ako ukombiniram bleeding + posion jel onda lik dobije degen od npr 3+3 ili samo jedan condition?
1. Evo ti pa čitaj= Citat =:
Izvorno postao Kron
2. Dosta je čest skin tako da po tome nije ništa posebno a ima ti karakteristike shortbow-a.
3. Bleeding daje 3(6 HP po sekundi) degeneration dok posion daje 4(8 Hp po sekundi)
4. Lik može na sebi imat conditiona koliko ih ima u igri tj. jedan condition ne zamjenjuje drugi.
hvala puna ali critical hit jos ne kuzim :(
inace, mislis da je moguce farmat totem axe sa r/w?
totem je 5k, nije bas isplativo zbog toga sta dugo traje, radje ajde solo ranger fow
Kada ti pogodak postigne critical hit onda ti napravi otprilike max dmg. od oružja puta 2.= Citat =:
Izvorno postao Kron
Moguće je farmat totem axe sa rangerom ali ne onaj build sa guildwikija nego jedan koji sam ja smislio traje duže ali da se farmat(ja u prosjeku dobijem 3 Totem Axe po jednom farmanju)
oces mi reci ili jednog lijepog dana pokazat?= Citat =:
Izvorno postao Glass
hvala glassu sto mi je pokazao :pray:
e da, jel kad ispalim barrage, i sve strijele pogode, jel dobijem 30 healtha? mislim sa vamp 5/1
Da.
ojla, znaci jos mi treba barrage i feathered longbow (fora skin, je li skup?)= Citat =:
Izvorno postao The Boz
BTW, danas sam (nakon dva mjeseca) skuzio da flatbow koji koristim nema inscription :o
WTF :twisted: :-x
die nestala moja maca??
samnom je uvijek kad sam van grada, a sad odem i nema je.... da nisam ja možd akriv naime zamjenio sam onu čaroliju il kaj to već je za pripitomljavanje životinje sa nekom drugom čarolijom, nakon kaj sam pripitomio macu jer ono kaj će mi... al mislim da nije do toga jer nakon zamjenjivanja čarolija bila je samnom!!
edit... eo sad bio pomislih možda uvenula pa da je rezurektam, i kad kliknem ono za healanje mog ljubimca il ak je mrtav rezurektanje kaže mi your pet is out of range?? wtf?? dije?? na karti ne vidim nikakav znak??
e j/ebo me pas ak ga nebum mogo vratit prodajem igru, jednostavno ovakve stvari mi pojačano mnogo jako puno idu na k/urac
on ti je ko neki lik u tvom partyju, kad dodeš u novu expl area, on se opet resurecta. ako je crko, onda ga moras ressat, ali moras biti blizu njega
Doh= Citat =:
Izvorno postao Gogo
Pročitaj cijeli opis tog skilla.
= Citat =:
Charm target animal. Once charmed, your animal companion will travel with you whenever you have Charm Animal equipped.
e super vratijo ja taj skil spel kaj već i došla maca :D
vako. kako se spajaju guild warsi? ja iam sad prvi dio i uzeo bih možda ovo http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54723Spa kad i to pređem onda i nightfall(factions je 2. a nightfall 3. dio jel...?) dodo...
muči me uglavnom to jer znam da neš kad jednom spojit nemoš više odvajat bar tak mi je reko jedan tu na forumu prodavo je za 300kn prophecies i factions ja reko aj mi prodaj samo prophecies on ne moraju ić oba spojio sam ih... kaj samo instailram factions prek propheciesa il kak, treba novi account il kaj...
Ako imaš disk od GWa, netrebaju ti diskovi od NFa ili Factionsa. Treba ti samo access key. Pri uvodnom ekranu, imas Create an Account or Add Access Key. Stavi kvaku na add, upisi password, upisi key, i voila, tvoj account odjednom ima novo poglavlje.
Toplo ti preporucam da nabavis prvo Nightfall. Bolji mi je od Factionsa.
jel mi moze netko preporucit nekakav dobar skin za Sword, NE green, i nemora biti rjedak i ta sranjca, nego onako, da lijepo izgleda dok je drzim. Zasad mi je najbolji Shadow sword (skin ko Victo's).
sad 3 sata prelazio jedan kvest :rotfl:
neki šugav moro sam uzet ashes(kaj god to bilo, brijem da su posmrtni ostaci) neke žene.. uglavnom oko nje bilo jedno 50ak charrova i crko sam isto tak 50ak puta i ono sa -60% snage sam ga prelazio, death penalty.... al sva sreća ono dise resurectam bilo 20m od tih charrova i tak pa samo crknem resurektam se i idem klat. jednog po jednog sam skidao charra al tvrdoglavo sam htio završit taj kvest.
e al jedno me muči. ja sad 10lv a neznam brijem da sam slab mislim armor i tako to. niš ne kužim ono upgradenje armora i ostalo imam stock armor.. jedino sam skužio kak oružje customizat, ono selektiraš koje i klikneš uprgrade.... a kad želim customizat upragedat armor kod armor freaka piše mi neš sad ne sjećam se kaj uglavnom da nemam nečega dovoljno da bih mogao ga kupiti.. ne golda, to iam dost, nego ma neznam sad neda mise opet ulazit u igru. valjda vi gild vorovci znate o čem pričam.
idem sad u krevet malko je kasno mutno mie sve nemogu gleda tneda mise objašnjavat prelistat ću manual u krevetu min dvije možda nađem odgovore.
ak ne navečer ću podrobnije objasniti pitanja. poosa
nemres customizirat armor kao i oruzje... ...
ti mozes kupit novi armor... i na njega mozes stavljat rune...
da, i ja sam sa satro sa tim questom. Althea's Ashes?
Kupi novi armour, osim love trebas i materijale
= Citat =:
Izvorno postao Gogo
A jel ti palo napamet da se samo zaletiš do oltara i klikneš na njega kao što čini 90% ljudi?
vako jednostavno nemogu sam... jel mi može neko od vas pomoć nađemo se u piken squareu i pomognete mi obaviti jedan kvest.. mislim ono poglete ovo kolko mi ih stavi negdje 40-50 http://img220.imageshack.us/img220/5...rd01oe8.th.jpgS, sam sa ovih par debila(samo alesia mi je od znatne pomoći) jednostavno nemogu... vi ste ziher veliki momci na 20lv sa mnogo jakim oružjem armorima i tako. ajde ili for free za forum prijatelja :oops: il da vam dam nešto zauzvrat(kaj tamo neš golda itemsa.. :) )(iako sma siroamašan, od itema sve govna a golda oko soma...)
i glass daj pojasni ovo sa oltarom ne kužim. kakav oltar di kako zašto.... ne kužim još baš igru...
gle, imas tamo oltar sa njenim pepelom. i samo trcis i kliknes na njega i to bi bilo to. vrati se u piken i preuzmi nagradu. inace, kad skreces prema Temple of Flames (ili tako nesto), ono, prema gore na mapi, tamo imas grenditch house, outpost. PUUUUUUUUUUUNO blize od Pikena. Uzmi troll unguent i bacis si to i sprint do oltara. eh, da, kupi u ascalonu novi armour. ali PAZI, imas jeftiniji i skuplji, trebas kupit kod lika koji daje armour 50 a ne 35. To ti dode cca 3-4k. odes kod material tradera i kupis iron ignotsa i kod rare material tradera fur squares. Kupi Ascalonian armour jer ima physical dmg -3 (very good)
e jebena igra sad mise fakat svidjela nie mi žao par akaj sam dao sad ja tamo kumio molio can someone help me with quest javila se neka žena iz rusije i can help odemo mi tam jebote ne vjerujem kak je jaka warior monk 20lv njen napad ko 10 mojih. charra iz 2-3 poteza ubije. završili quest kaj sam trebo onda otišli u ascalon i tamo mi žena dlaa pun k golda i onih ingotsa i tako da si kupim armom i oružje e fakat super sad sam jak :) i skužio sam to oko armora ingota i tako.
Wee! You met a fellow do-gooder!
Jel se možda sjećaš kak se žena zvala?
sjećam se stavio sam ju na friend listu al neću ti reć kaj bi ju i ti žico pravio se početnik :?
meni rekla da joj se slobodnojavim ak mi treba neš :roll:
Umm... ne, mislio sam vidjet jel ju možda znam.
Naime, na GWO forumu smo nas nekoliko pokrenuli tu akciju pomaganja ljudima s takvim stvarima čisto iz užitka, pa sam mislio jel možda jedna od nas.
GWO=Guild Wars (?????)
aha, thx :oops: