Ha ha, prvi put sam igrao Diablo 2 prek Hamačija :D
Baš je forica :P
Printable View
Ha ha, prvi put sam igrao Diablo 2 prek Hamačija :D
Baš je forica :P
hebemu, zašto mi nitko ne odgovara ako se isplati dizati skillove od decripifaja :(
da dižem to ili amplify dmg ?
A sa kakvim Nekričem igraš? Koji su ti drugi skillovi u planu?
mislim biti nešto u stilu curse-bone
znači da bildam bone spear i kurseve, te poison novu kasnije....
Uzmi si rađe Amplify Damage Curse, a za usporavanje neprijatelja si imaj plačenika iz Act II, Nightmare težina, Defense! Lik ti ima Holy Freeze auru koja ti zaleđuje neprijatelja!
Vidte kaj mi ja čika Diablo bacio :D Šteta kaj nisam Barbar, ali mogu ga prodati za 30k :P
http://img46.imagevenue.com/loc167/t..._122_167lo.jpg
EDIT: Trebate vidjeti brzinu Nekriča - kaciga mi daje 20%, čizme 30% i Sickmannov belt još 20% na Faster Walk/Run Speed :D
Jebate koji mač,ja igram s barbom, level 23 trenutno. Stižem te pomalo :D
Je zna ko šta znači ono "requirements -20%" na itemima? Igram godinama a nemam blage šta je to. :(
Ako ti item zahtjeva recimo 100 strengtha da ga možeš nositi, onda ti req -20% spusti taj zahtjev za 20 STR-a! Vrijedi za sve iteme koje oblačiš na sebe dok god imaš taj item na sebi! Odlično za Castere koji ne troše puno na STR ili DEX!
Ako želiš taj mač, mogu ti ga prebaciti preko Hamačija!? Pare nisu problem, ne znam kud bi s njima :D
Hehe, mogao sam si misliti da je tako neš. Ma ne hvala, meni je to kao cheat, al pazi šta ću ti sad reći, ovo će bit prvi lik kojeg ću naštelat do 99 levela pa makar došao do njega tek za godinu dana, jer igram čisto singleplayer. :D
Ja sam se tak nabrijao na ovog Nekriča! Tak i onak nemam kaj drugo doma za igrati, pa bum D2 rasturao jako jako dugo :P
d2 je super igra za igranje kad nemaš ništa :D
staviš koji dobar metal band i dereš po diablu :D
ja sam isto zabrijo za nekreta u početku ful slab, ali sad kad sam nabavio bone spear ajme majko :D
amplify dmg i to je ubojita kombinacija :D
EDIT : koji se cursevi najviše isplate pojačavati ?
šta je bolje bone spear ili bone spiriti ?
Znači Amplify Damage radi rame uz rame sa Bone Magijama?
Pošto recimo Life Tap ne radi uz Bone magije nego samo uz melee napade!
EDIT; Ipak ne radi :(
http://www.battle.net/diablo2exp/skills ... rses.shtml
= Citat =:
Does Amplify Damage work on spell damage as well as physical damage?
No, only Physical Damage.
ke šit :(
koji se cursevi onda najviše isplate pojačavati ?
šta je bolje bone spear ili bone spiriti ?
Bone Spear za 95% igre :D Spear si koristi za mobove, a Spirit za Bossove!
Ja grindam Diabla već valjda 10. put na Nightmare i do njega dojdem sa Bone Spear, a protiv njega sa Bone Spiritom pošto ga nemre fulati i radi nešto veći damage!
A Cursevi meni nikako nemreju pomoć pošto sam Pure Caster! Eventualno Deceprifry (kak se već piše) pošto uspori neprijatelje i oslabi ih za melee! Ali nejdem na Curseve i Summoning granu :P
Bartuc aktivniji tu nego u Pomagaj brate ^^ hehe
hmmmm.... pošto se i ja najviše oslanjam na castanje, mislim si onda od curseva bildati iron maiden i decripify, te još od bone spellova bone spirit, a poison nova mi je isto kewl :P
usput bartuče, poglej koje iteme sam našao pred par mjeseci s druidom i radi njih sam poče igrati s nekretom :
http://img157.imageshack.us/img157/6386 ... 005lf5.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/5188/s ... 006ek6.jpg
e zamisli ta dva itema u kombinaciji :P
Jebenica :D
Nego, ja bi na tvom mjestu rađe uzeo Bone Wall umjesto Poison Nove i 1 point u Bone Armor!
Mephisto i Duriel mi nisu oduzeli niti 1 point Healtha na Nightmare zahvaljujući Bone Wallu! Pre BOLESTAN spell! A Bone Wall ti usput pumpa Bone Armor, tak da mi sada Bone Armor apsorbira preko 300 damage-a koje primim ako mi se monster približi (melee)!
A uz to, Bone Wall ti pumpa i damage koji radiš sa Spearom i Spiritom!!!!
to znači da bi ja morao ić ispočetka. bilo bi glupo da dođem sa L97 :D= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
i da.. brutalni itemi.. ja bi ubio za to kad sam bio na tom levelu :D
Ja jako slabo dobivam iteme, a ako dobijem nekaj dobro, onda je za druge Charactere :rotfl:
Ja sam upravo 60. level, bring it on 8) :D
@Gwin, jesi našao Full Trang Set za Nekriča? Sad ga gledam na netu i BOLESTAN je :pray:
Trang Set -> http://www.battle.net/diablo2exp/items/ ... #trangoulsS- slinite malo :P
a ono, po meni bi se to isplatilo koristiti i na večim levelima ako si kaster :D= Citat =:
Izvorno postao Gwin
i ako ne nađeš šta bolje ;D
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
to kad skupiš onda ti se skroz promijeni izgled chara, izgledaš ko vještica ona kaj kastaju fire ball i firewall
Je da Diablo 2 ima ružnu grafiku, ali to nije vještica nego Vampir :D
Jebemu, već sam cca 12. put klao Diabla na Nightmare i niti jednom mi nije bacio item koj bi meni mogao dobro doć! Sve neke sjekire baca, nikaj pametnog... Ali mi je zato napumpao jedno 7-8 levela :pray:
Ali šta je je, stvarno su mogli bar za set koristiti unique sprite ili barem reći da je u pitanju neki... Necromancer Mastah ili nešto, a ne vampir (kad koriste ovaj trenutni sprite). :D
Sad instalirao Lod i skužio da su mi se itemi promijenili..ne jako ali dovoljno da više ne pičim po trećem actu ko prije.
Je netko od vas probao ić na "host game" onako bezveze? ja sad otišao i igra mi radi puno glađe, pokreti miša pogotovo, pomicanje itema po inventaru i to, sad ću tako stalno igrati.
naravno da jesam :D, ali mi je trebalo.. mjesece..= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
http://img247.imagevenue.com/loc18/t...L_122_18lo.jpg
da bi došao do 97. levela, moraš milion puta proć hell difficulty :D
exportao sam valjda 10 različitih setova za sve klase :D
iako, iz moralnih razloga ga ne furam. s ekipom kojom igram MP ne furamo set opremu. prelako ju je skinut s neta i importat..
i da.. bone spear na 41.om levelu radi 1600 damagea.. moram tri puta pogodit bone-magea u worldstone keepu :D tolko o laganom prolasku :D a fire golem ima 9000 healtha :D no svejedno gineš kad bhaal summona svoje horde u worldstone keepu..
gwin, da li si kojeg golema koristio s tim necrom?
treba čitat sve redom :D
= Citat =:
Izvorno postao Gwin
mene zanima kojeg si ti chifa farmao da si nasao taj set?
i da, nisam vidio da mi je iko govorio...
gdje se daju nac one frostburn (il kak vec) rukavice za sorku?
skoro godinu dana sam skupljao set.. arcane sanctuary i river of flame na hell diff.. pašu mi ta dva levela jer su prepuni ravnih poteza, idealno za brzo klanje bone spearom :D
samo sam zbog toga i igrao.. inače bih odustao davno ranije
@Gwin, pre dobro :pray: Rekel bi svaka ti dala, ali je malo kasno za to :D
Rekel sam si: "Nebum se joinao u LAN i selio iteme sa Sorcerice na Nekriča!!!" Nekak želim da je ovaj lik baš čistokrvni, da sve sam osvoji! Mada mi je Sickmanno dao Belt, ali jebiga, nemreš bit nepristojan i odbiti poklon :P
I da, ja čitavo vrijeme koljem do Diabla (i Diabla usput), uglavnom je do sada bio 1 run 1 level, sad mi već treba 1,5 run za 1 level!
A što se tiče skillova, premišljam si da si zemem Fire Golema da služi kao Meat Shield umjesto Teetha do 20!? Barem 1 skill u njega pošto nebum vjećno imao item koji pumpa baš njega!? Zemem si 1 point na Fire Golema i 1 point na Golem Mastery i Summon Resist pa mi to dalje itemi pumpaju! To mi je samo 6 skill pointsa, a imal bum jeftinu pomoć pošto je Plačenik pre slab, krepava taj čas već na Nightmare i onda sam ostanem među hordama :D
@Gwin, kaj kažeš na gornji odlomak? Jel dovoljan 1 point na Fire Golema? Jel tvoj golem ikada ikoga ubio?
Uopce ti se ne isplati Diabla runnat, on dropa koma iteme. Al ovi monsteri prije njega su super za XP i iteme.
A sto se tice necroa, imam i ja trangoul cijeli (igrao sam ga prosle 2 godine), moj je bio Summoner (Summon spellovi i bone spear + CE, sa pointom u par curseva)