navikli se rano ustajat, a ne znaju di bi sa sobom pa moraju nesta radit. najjace mi je kad se tako rano ustane, a onda bleji u plafon cijeli dan
Printable View
navikli se rano ustajat, a ne znaju di bi sa sobom pa moraju nesta radit. najjace mi je kad se tako rano ustane, a onda bleji u plafon cijeli dan
to sve treba u starači zatvorit
2 kuca od mene
u njoj zivi lik nekih 60 god.
imao je mozdani udar sad mu je jedna noga u ku...
lik ide spavat navecer u 19 probudi se u 5 bude mu dosadno
i onda vecinom ispravlja eksere(cavle) ostri motike krampove i sta ti ja znam
ja ga ne cujem al ovi susjedi oko njega :twisted:
podocnjaci do poda
i sto je najbolje ide nazad spavati oko 8h
preko puta mene zivi baba nekih 50 god.
prije par godina ljeto vruce ma se okupili ispred moje kuce
nalozili vatru nasli kukuruza negdje
sjeli pecemo kukuruze malo pjevamo
doleti baba pocne psovati i vikati
ude u kucu
vidimo da je upalila svjetlo uzima neku boci i pije
dolazi policija prijeti kaznom za uznemiravanje reda i mira
mi se razilazimo
iduci dan hitna dolazi i vodi babu
ona pijane ne zna za sebe
ta ti je prava :pray:= Citat =:
Izvorno postao flander
@big bang, spaljenu susjedu imas :rotfl:
ma jebeni neinteligentni statističari koji zajebavaju sve oko sebe umjesto da crknu... to nije samo za babe i djede, nego za sve
ja ak jednu svoju susjedu ne pozdravim na cesti ona ide mojim starcima doma govorit kak sam nepristojan, neodgojen.... luuuuuuuuudaaaa glupa babetina usmrđena do goovanaaa, k*ja...... :-x :rotfl: :kill: :yuck:
ali mene baš boli za to, nisam ju pozdravil, mislim ono, i moji starci znaju da je šašava... znam da je ta babetina predavala kod nas u školi tehnički, pa si mislim kak je onoj djeci tam bilo s njom u učionici :rotfl:
tak i kod mene,susjeda neka pijana baba,ja prođem i ne pozdravim ju sam vidiš ja se vraćam iz škole ona zvoni mojima,al moji joj ne otvaraju hehe :D
Ja sam slucajno 'ozljedio' svog susjeda pred 4 mjeseca :( , covjek je jos u komi, ali nisu mogli nista dokazati tako da me boli q :) !!!
Stvarno(moš mislit)= Citat =:
Izvorno postao Vis Mortis
Prije par godina dok sam ja još živio u limenci(zgrada-nadimak)
imao sam ogromnih problema sa susjedima.
Moji susjedi sa 2.kata("dragi" stari bračni par),su jednog dana pozvali u 3h ujutro policiju zato što su "čuli" buku i lupanje sa kata iznad,te su rekli policiji da misle da ja sa starcima igram nogomet( :rotfl: ),uglavnom uskoro mi je susjed ****** ****** počeo prijetiti i zvao je policiju bez veze( više puta dok nas nije bilo doma).Uglavnom ja sam se odselio od tamo,ali svakodnevno pitam frendove da li su moji "dragi" susjedi živi,te ih uključujem ih u svoje molitve.(pogodite kakve- :hangin: )
Jednom sam donio crktnutu zmiju (ja sam je ubio, cigla rulz) i donio je u "susjedstvo" tak da zajebavam frendove i jedan susjed mi je rekao da si ju stavim u gače i gonim od tamo, hmm neznam zašto je to njemu smetalo, on je na katu al aj...otišo ja.
BTW puno puta smo tak nešto razbijali, lupali, a to su susjede živcira pa su malo pizdili :fof:
ja nemam problema sa susjedima ali kod mog prijatelja koji živi u zgradi je hebeno. Svaki šum nervira susjede prošlo ljeto su zid gdje sjedimo prolili uljem :shock:
Baci mu petardu u ulje od motora i daj petama vjerta. :D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
ja sa svojim susjedima nemam problema jedino kad(preko puta neki šipiji) pocnu derat cajke za ubit :kill: :kill: :twisted:
Inace ne slusam glasno glazbu niti napenalim cod do daske.
ma kod mene u ulazu jedan deda stalno pizdi i na djecu i na nas, dodjemo mi pred ulaz (tak oko 3, tak je preko ljeta) i on nama pocne srat da je kucni red od 2 do 6 i mi aj dobro.Mi se vratimo oko 6 i igramo "kockice" i taj stari opet pocne srat zast se neodemo dodavat pred svoj ulaz a ja kazem pa ja sam pred svojim ulazom i tak je proslo 6 sati pa je proso i kucni red i onda se tam pocne derat a mi aj dobro i odemo
Nego zasto slusate starca :?= Citat =:
Izvorno postao §ton€ CoŁd
Ja takvim starcima odpalim da otiđu u 3 pi*** mater***.
isto tako. uvjek sam bio pristojan prema babama kada su srale, pa sam jednoj lijepo odgovrio da se po kućnom redu u ovo vrijeme smijemo zabavljati u vidu igranja nogometa i sl. ispred zgrade. odgvor je bio "jebemti mater po kućnom redu"= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down
gg no re, penzići od tad imaju generalni odjeb od mene. u tramvaju slušalice na uši, ako me neki penzić oće dić počnem divljački mahat glavom i sve 5.
ne zelimo se raspravljat sa starijima, a odgovor bi bio ko kod McPingvina= Citat =:
Izvorno postao 1van
koristim slusalice...kad imam zvucnik ne pojacavam bas puno
a moji susjedi.dabogda takve susjede niko neimo na svjetu.najgorem neprijeatelju ih nebi pozelio.
Ma moji su k'o kajmak. Nikada nisam imao problema sa njima. Prije sam zivio u zgradi i ni tada nisam imao problema.
Iako živim u zgradama koje cijenom kvadratnog metra nisu pristupačne, stanari istih su među glupljima.
Iako ih je većina akademski obrazovano (TM by Kirin), uplaši ih zajebancija mog starog da se "hrđa prenosi zrakom", svako malo gube ključeve od kaslića, auta, vratiju, slušne aparate itd... no ima i dobrih :)
posipaj čavliće po travnjaku da mu se guma na kosilici probuši.. hm da.. plastični kotači.. zapali travnjak
zovi policiju i reci da se nepropisno vozi i parkira...i reci da puši tu travu
uspi mu izbjeljivac u ulje nekad kad ne gleda
(gledo u emisiji radi provjereno :wink: :evil: )
Krumpir u auspuh, ili još bolje, prereži mu kočnice, ili mu stavi konjsku glavu u krevet...= Citat =:
Izvorno postao Jopax
nekoliko kilograma baruta u rezrvoar ili mu probusi hladnjak ili mu totaliraj kosilicu ili u stilu americkih good neigbhour filmova nabavi jos vecu i glasniju pa ti njega zivciraj
Zanimljiva tema...
Ja nemam nikakvih problema sa susjedima, al neki imaju problema s nama. :|
Otrovali mi psa, srezali mačka s nožem...
Problema s muzikom nema, od 23 imam slušalice jer se moji pospreme spavat.
Susjedi su tihi, isto ko i ja...
Samo mi nema goreg dok netko pred većer ili u 1 ujutro ide kurit smeće...
Većinom papiri i plastika... :cry:
jadan ti
a meni su mačka ukrali :( :twisted: :twisted:
a nekih problema baš i neam,osim sto susjedi nekad mi psa zahebavaju :D
živim na selu i najbliži susjed mi udaljen 20m od kuće 8)