Ja sam sanjo da mi je ujo umro i da je za to vrijeme u pozadini sviro refren pjesme Lake Bodom samo što nije bilo u originalu nego je bila svirana Molska treća harmonija za prvu gitaru :(
Printable View
Ja sam sanjo da mi je ujo umro i da je za to vrijeme u pozadini sviro refren pjesme Lake Bodom samo što nije bilo u originalu nego je bila svirana Molska treća harmonija za prvu gitaru :(
grozan san,uglavnom zbog zvukova žene koja vrišti i mraka,zbog toga nisam spavao čitavu noć
Sanjao sam da me Kenyi banao na 2 dana zbog nekakvog posta o Crnoj Gori. ... :(
:pray: :rotfl: đizs e šime :pray:
Bokte mazo nesretni... Ja sam sanjo da je neka moja frendica htjela imat tripove, pa je uzimala neku drogu koja se trpa u pi*du... I ništa, strpala ona to i uvatili nju tripovi, i tako ona ošla u kadu i zaronila... I bila jedno pola minute i ja sad kontam da se nije udavila, i čopim je za sisu da vidim dal je živa i ona se ustane i spizdi mi šljagu :(
Svašta...
isuse..ti nisi normalan :( :rotfl:
pa evo sanjala sam da me one silne formule iz fizike proganjaju.... i kako am bježala upala sam u rupu bez kraja....nisam normalna..znam :( :D
Sanjo sam da pisem test iz fizike, profesor mi je dao neku veliku debelu knjigu sa zadacima iz fizike i rekao: "Rješi to imas 1h i 30 min.", onda sam se digo i zabio mu tehnicku u oko........onda sam se probudio :o
Sanjo sam da sam se samo najedamput poceo gusiti, ono nisam imo zraka, i probudio sam se iz sna i skuzio da sam pokrio glavu sa pokrivacem :P
sanjao sam da je svijet napao alieni i da su alieni došli u moj stan..i da sam ih ja vidio i oni su se odjednom pretvorili u savršene ženske (njih 3 u mojoj sobi) i onda sam sve 3 istrošio i spasio svijet od napada aliena....
...
(tu večer sam bio mrtav ukuren :D )
A u stvarnosti si za to vrijeme bio otet od strane aliena i analno probiran :shock:= Citat =:
Izvorno postao GeForce
odkad sam saznao da idem u svedku na razmjenu sanjam jebene svedjanke, i to one motivation poster svedjanke... :( ima jedan, al nemrem ga naci... kaze : doing these 15 y/o swedish girls is not only legal, its a national sport...
Sanjao sam da sam se probudio usred noci i iso do kuhinje i palio svijetla a niti jedno svijetlo se nije htijelo uplalit i onda se probudih!!!! :?
O pi***ma
u zadnje vrijeme imam nesanicu
I ja, ja jedva u 1h zaspim :cry: != Citat =:
Izvorno postao amirix
Sanjao žensku sa samo takvim sisama kako trči prema meni. I baš kad je bila na nekoliko centimetara probudih se... :(
Isusati ja sam sanjo da je moj frendo sprdo drugog frenda kako mu tata ima brkove ja crko :rotfl: :rotfl:
Sanjao sam da sam diler droge i da su me uhvatili :?
dakle danas sam ovo sanjao:
virus koji zombificira ljude+ fetis 1. ( furries :( )+ fetis 2. (*ahem*)+ kamp slican onome iz hl2= :pray: san
nesmijem u detalje, protiv pravila su
Ja sam sanjo da sam pred bakom sviro Tie My Rope od Bodoma - na siru!
Onak uzeo vilicu i lupam po siru i on pušta tonove xD
Ehhhh svašta... :?
Sanjao sam da se vozim na bicikli, koja je imala gume od cigle, po New Yorku i onako sav sretan gledam oko sebe. I tada stanem na semaforu(bilo je crveno) i probudim se... :shock:
evo jedan onak malo retav san od neku vecer , prvo sanjam da idem pišati , ali su pisoari u razredu u skoli... i krenem na pisoar pišati , nastava se održava , profesor predaje i sve ok , ali ja nisam mogao pišati pa sam otišao do kante i u nju sam se ispišao , ali sam ispišao jedno 4 litre i sve se pocelo prolijevati po podu iz kante i onda me profesor istjerao iz razreda....
Ja sam sanjo da sam živio u nekom velikom neboderu koji je bio tolko visok, za se iz njega vidjela nakrivljenost Zemljine površine...
I onda sam se u njemu potuko s nekim crncem, koji je uzeo i istreso mi kako u oči, i ja se nadrko na njega...
Šta ja još neću sanjat :rotfl:
HAHAHA, ti si luđak, Lorlone, snovi ti nemaju nimalo smisla....
ali, ono, radnja u njima je :pray:
ja sanjan bar donekle normalne snove.
btw, jesi li ikako sanja močvare :D
Haha sanjo sam ja močvare jedno vrijeme xD
Al evo još jedan san:
Nešta sam sanjo da sam bio u Arabiji i da sam pješke išo do Hrvatske LOL, ne sjećam se skroz al ugl bio sam s frednovima i bio je rat, pucalo se a mi pješke od Arabije do Hrvatske :rotfl: :rotfl:
Sanjao sam da sam nasao kovceg pun dijamanata i prodao ih sve i dobio hrpu para.neznam zasto,ali cesto sanjam pare :)
Ev zadnje što sam sanjao je da sam se vratio u Zagreb,otišao do Zlatnog mede s ekipom i napio se. :friends:
da sam umro... :shock: :shock:
Sanjao sam da u rukama imam BAR i na nekoj sam plaži... počnem pucati u daljinu, vidim metak jedva leti 20 metara a onda pljusne... počinjem se pitati jesu li puške zbilja tako opasne, skoro sam sebi headshot opalim... XD
Ja sam danas sanjo jedno 5 snova... Sjećam se da su u jednom bili ja i neki likovi, inače bili smo neki roboti, i došli u neku prostoriju gdje su bili goli ženski roboti koji su izgledali ko prave žene i mi smo ih kao trebali fukat :rotfl:
I kao imali smo neku torbu sa kitama, pa smo mogli mjenjat veličine (budući da smo bili roboti) i ja uzeo neki najveći crveni i uvatio neku tu roboticu i ajoj ne želite čuti dalje :rotfl: :rotfl:
I vjerovali ili ne onda je došo Spider Man kao Venom i uletio u sobu, i napo me iz čista mira, i ja se naravno potuko s njim da bi na kraju kad smo se izmlatili pomirili se i on mi dao neke savjete o životu :?
Onda sam izašo iz te prostorije, pozdravio se sa spajdermenom, i našo se u nekom čudnom gradu gdje je moj frend išo kući u Ilaču ali je ušo u krivi vlak pa je na pola puta iskočio kroz prozor i na moju nevjerico upo liku u kamijon koji baš ide u Ilaču (WTF?)
Onda sam se našo s nekom trebom i njenim bivšim koji su me sprdali u nekom parku kako sam debel i imam škembu, i da nisam uopće cool :rotfl: :rotfl:
Pa sam ja onda od sramote pao sa nekih zidina i upo u more, i kad sam pogledo gore onak svi ljudi su bili sa bakljama i vilama ko seljaci u filmu i sprdali me, onak svi se urotili protiv mene :(
Aj mislim stvarno ništa ovo nema smisla, al imam nekih sranja sad tu u životu i kad malo bolje razmislim o svemu sve ima smisla :D
Metaforika je bitna ^^