= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Koja ti je p.... mat....???
NHF
Printable View
= Citat =:
Koja ti je p.... mat....???
NHF
Pa dobro netreba te ga sad pokopat. Nekome se ne sviđa STALKER nekome se nesviđa CoD. To je ipak mišljenje pojedinca.
Osobno znam Sickmanno-a pa znam da sere.
Nadam se da sere,jel ako ne sere,onda bi ga mogao stavit na listu gnjavatora,makar ima svatko pravo na svoje mišljenje,stalker najgora igra,wtf is wrong with you?
On je mod i nemože na ignore listu :(
EDIT
Sick koji ti je kura*???
WITCHER :pray:
Svaka dala Baldur's Gateu i DeusEx-u pa čak i STALKER-u, ali Witcher ih je u mojoj knjizi prešišao :pray:
EDIT:
LOL :rotfl: :rotfl:
Zabrijao da je ovo tema -> NAJBOLJA igra :rotfl: :rotfl:
One man's priceless is another man's worthless.
Ovdje se pišu najgore igre,Bartuc.Si pijan?
Znam, sorry, zajebo sam se grdno :D
Ko je smislio to pravilo?Sick,iskreno se nadam da se šališ.= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.
Zapravo ne salim se. Sjecam se da je to bila prva igra koju sam zaigrao na svom novom kompu. Znam da sam igru cekao jako dugo, da bi nakraju bio jako razocaran. Iskreno nisam igru igrao jako dugo...svega neznam mozda sat vremena i bilo mi je dosta da je obrisem i vise nikad nezaigram. Najvise mi se nije svidala ta atmosfera cernobilska...nekazem da nije dobro napravljena, samo eto meni nepase. I nesjecam se da me neka igra toliko nazivcirala napocetku, kao oni glupi cucki, na koje moram pucat 2 dana da ih ubijem...to me tolko vec u startu odbilo od igre, da je to strasno.
Inace do prije te igre, najgora igra mi je bila Will Rock, a Will Rock, koliko god glupa copya SS bila ipak sam je odigrao do kraja ^^
@ C.A.B.A.L.
Ocito je da me neznas tako dobro kao sto mislis...
@Constantine
Jako mi je zao sto me nemozes staviti na ignore listu jer mi se nesvida STALKER. Jadno malo, covjeka stavljati na igre listu zato sto ne voli tvoju najbolju igru :(...jadno mnogo...
Daj mu sansu,odigraj full patchiranu verziju malo duže pa ćeš vidjeti da je igra odlična.Osim toga malo je glupo prestat igrat neku igru zbog cucka.
Slazem se...al ja igru trebam igrati svega 5minuta da bi znao jel mi se svida ili ne...atmosfera je kljucna stvar u igrama po meni...cernobil mi se nesvida nikako...eto...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Iskreno pretjerao sam malo, nije mi bash najgora igra, ali nije ni daleko...ipak su tu prije Breed, Castelvania 2, Sonic Adventure, Harry Potter...itd...ima ih...
Glavni razlog zasto sam stavio STALKER jest taj, da natjeram Bartuca i bezimenog na flejm, al eto nisam uspio :D...pametniji su od mene :(
Cekaj,mozda se jos oni i pojave,nisu oni bas tak pametni kako ti mislis :D= Citat =:
= Citat =:
Pa logično je...ignorirati ruku pravde?
Kaj ćeš ti meni koj qurac ovo ono :D= Citat =:
Lol, nemrem biti ozbiljan :D
Uglavnom, šteta kaj ti se ne sviđa černobilska atmosfera pošto je upravo Stalker najamosferičnija igra u povjesti gaminga. Ali kaj ćeš, nisi savršen poput nas :P
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Finally....muahahahaha...
Fak, lol, ni ja :(
Bolesnik 1 slišaj pažaljstva ... kad ti ja dođem tam di jesi onda bolje da nisi jer bu ti onda bilo :(
Stalker mi je najbolja igra.I gadi mi se više koliko sam ju puta prehodao , tj. trčao pa odmarao pa opet trčao pa odmarao....Mislim da imam i posljedica od radijacije koju sam lječio rakijom.
Mislim da je riječ o bezopasnim, takozvanim Hemeroidis Domnestikus, nema radijacije :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
A jadan :(= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
:rotfl:
Nije jadan i meni je isto to najbolja igra,sljedeća najbolja igra će mi bit STALKER:Clear Sky,ako ispuni očekivanja.= Citat =:
Constantine ti me fakat iznenađuješ pozitivno...štuješ trenutno dvije najbolje stvari u svijetu zabave.To su Stalker i Dr. House .Jedino što gledam na televiziji :thumbs2: .
Meni je isto sumljiv...da ti nisi sfrljao tamo po koprivnici prije 20 godina? ha bezimeni?
jesam ..gulio sam vojsku tamo .....nije baš 20 g. ali bilo je negdje 93. godine.= Citat =:
Pase matematika.....93+1+14=2008 ^^= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Mercenaries 2:World ina flames,nemože gore od toga.
A pričao si mi da je dobra? WTF?= Citat =:
Mislio sam da je dobra,gadno sam se prevario.
Svi griješe.
pih a ja je konto igrat, iz onih trailera je bilo zanimljiva...