ma,sad sam skuzil.sve funkcionira normalno,samo mi se jedan jedini ruin nece ucrtati na kartu-Wendir,blizu Chorrola= Citat =:
Izvorno postao Broken Mirror
Printable View
ma,sad sam skuzil.sve funkcionira normalno,samo mi se jedan jedini ruin nece ucrtati na kartu-Wendir,blizu Chorrola= Citat =:
Izvorno postao Broken Mirror
Kako popraviti "pokvareni" quest u TESu? Quest je Legacy Lost. Našao kuću, moram pobit Ogree ali njih nema. Imam original pa me to ljuti. Probao sam sve. Čak sam skinuo patch (beta) i opet isto. Probavam sad to riješit preko TESa ali kad stavim da taj dio questa preskoči (dio kad ih trebam pobit) i kad u Data fileima taj "mod" aktiviram i uđem u igru... OPET isto. Ako ikako možete pomognite.
pa neznam hoće li ti to upalit, niti nemam previše skustva u TES Construction Setu, ali probaj pronać te ogree u Coonstruction Setu i zamjenit ih sa novima...
imam isti prob...kolko vidim,i na offical forumu se zali puno ljudi tak da uskoro ocekuj patch/mod= Citat =:
Izvorno postao TheBorg
Primjetio sam da se questovi otvaraju nakon završenog questa pa ne mogu dalje. I drugi imaju problema sa weatherleahom?
da,punnnooo ljudi-ukljucujuci mene.pogledaj na ofišl forum i sam se uvjeri= Citat =:
Izvorno postao TheBorg
[quote="X-Plosiv"]
Athlon 2500+ XP
512MB ram
GeForce 4200 128mb TI
Pogledaj na TES sluzbenim forumima ( http://www.elderscrolls.com) tamo imas objasnjenje kako igrati na starim dx8 grafama iliti popularno nazvano Oldblivion
Jer zna netko gdje ima patch za downoload koji ubrzava oblivion ? Molim vas nek netko mi kaže ali samo da nije onaj oldblivion jer taj ne daje nikakve rezultate. MOOOOOOOOOLLLLLIIIMMMMM VAAAAAS!!!
Pročitaj Oldblivionov FAQ i plus tweakaj ini file.
E ajd molim te malo bolje objasni???please= Citat =:
Izvorno postao Lord of Darkness
Kada uđem u igru preko oldblivion 0.10 ništa ne vidim jer je sve sivo bjelo a ni stvari se ne vide baš ništa..
mod:hebali te toliki smajlići
E ajd molim te malo bolje objasni???please= Citat =:
Izvorno postao zoki
Kada uđem u igru preko oldblivion 0.10 ništa ne vidim jer je sve sivo bjelo a ni stvari se ne vide baš ništa..
mod:hebali te toliki smajlići[/quote
E baš ISTI problem kod mene, sve blještavo bijelo, sam se vidi health i to
Prva stvar instalirajte 11t5 verziju.
Druga stvar odite na http://www.oldblivion.comSi desno u gornjem kutu vidjet ćete gumb FAQ. Kliknite ga. Ako ne radi probajte ovo http://www.oldblivion.com/wiki/tiki-vie ... hp?faqId=1.
Treća stvar odite na oldblivion forum i kliknite na forum shader development->CrazyDog Experimental Shader Pack ! (Actual version : 1Alpha 4) i skinite najnovije shadere. I kada budete instalirali oldblivion pročitajte readme.
Za ini file idi na http://www.stg-gaming.com/UnsupportedSHardware and Software Issues/FAQ for Oldblivion/Shader packs *UPDATED APRIL 13TH* i skinite "Also if you want it, you can grab the INI which is provided by Atomizer to provide optimal image quality and effectively get rid of crashes HERE"
To bi vam trebalo biti to. Ako bude bilo kojih drugih problema startajte novi topic i pitajte ih za pomoć.
pretpostavit cu da vidis samo obrise predmeta.... ak ti je tak i na 0.11t5, onda u konzolu lupi "slp 1" (bez navodnih znaka)....= Citat =:
Izvorno postao zoki
Ovako. Uz 11t5 dobijete mali exe file pod nazivom config. Za config Namjestite kako je na slici http://img95.imageshack.us/my.php?image=config7ow.jpg
Ako ste skinuli ini file od atomizera i imate fx 5500 ili jaču ili neku radeonku koja ima pixsel shadere slobodno uključite "use 2.0 water shaders" i "Apply shaders on near water". Ako vam šteka uključite "Ignore Glowmaps", isključite specular lightining i u Oblivionu isključite distant land jer će vam šugavo izgedati bez speculara- izgleda kao da je zemlja "odsječena". Specular light stvara maglu. Ako želite da vam bolje izgleda Oblivion skinite nekoliko pluginova za poboljšanje grafike itd. Testirali su ovi što su radili Oldblivion neke pluginove i ne bi trebao ni jedan plugin smanjivati fps. Evo link za neke pluginove: http://www.oldblivion.com/sm/index.php?topic=237.0
Nemojte postavljati pitanja kao jel su to slike iz Oldblivione jer nisu. Fake HDR mod ne radi zato što u Oldblivionu ne radi bloom a HDR ovisi o tome. I upozorenje: ne skidajte beta patch - Oldblivion neće raditi.
treba u config-u ukljuciti pod FOG i VIEW DISTANCE "oblivion decides" i onda si u igri u konzoli mozes sa "setfog" podesavat maglu.... e to je prava magla :D= Citat =:
moja konfiguracija je:
2,4 ghz
512 ram
geforce 6600 gt 128 mb
i mogu vam raci da sam zadovoljan sa svim... igram na sve medium, malo trza, al kad odtrza svoje sve ide glatko... i magla je odlicna i kisa i snjeg, sve je super... al imam neki problem kod izlazenja iz igre... uvjek mi baci neki error (press ok for debug or kensl for terminet aplication, a gore pise nest za memoriju) tak da moram komp restartati kad zavrsavam s igranjem...
Hardverski zahtjevi me nisu odbili od igranja ali su me znali ozbiljno naživcirati naravno kod trzanja, ali ukupno ga igram 70 sati i sada sam na pauzi ali vjerujem da ću ga za tjedan dana opet igrati ko lud..a tek kada završi škola.....ajoj.......ma idem ga odma igrati jer stvarno me nabrije ovaj forum kada je rije o oblivionu......aj bok!
:fof:
NEDAJ TE SE!!!!!!!!
:ekipa:
POMAGAJTE!!!!
Instaliram igru,uđem i piše mi video medium, stavim sve na low igra se ugasi i opet je sve isto kad uđem odem na New game,loadira se i kad radim lika budemi sve bijelo i ništ ne vidim osim menia iako ne vidim kliknem na meniu aecepth (ili kak se piše) i vidim sve bijelo osim onog u kutu statsa i križića na sredini...jel mi komp preslab,jel moram kupit grafičku...
Moj komp:
AMD Sempron(tm) 3000+
2.00 Ghz,512 MB of RAM
ATI RADEON 9250 128MB
PS:(FEAR:medium-high,Half Life2-Very High,CoD2-ultra high)
pa za milog boga aj pročitaj readme kad instaliraš igru! :?
Grafa ti je slaba... :( i još ti minimalno treba 512 Mb RAM-a za solidno igranje (uz novu grafučku, naravno :) )
A jel ima neki mod,patch da bih mogo barem na low igrat...
imas na
http://www.gamespot.com/pc/rpg/theelder ... id=6152337
tam si procitaj o tom patchu il negde na gamespotu najdi, znam da sam negde videl, nest kaj ti dozvoljava igrati na puno slabijim grafickim karticama, s najlosijom grafikom, naravno......
Pitanje:Da li oblivion koristi starforce?
Mislim da ne.
Oblivion zapravo ne koristi NIKAKVU zaštitu.
tako je!!! i bolje mu je...
Hvala bogu dragom, igre sa starforceom mi donose neopisive probleme(originali da ne bude zabune)
imam celeron na 1.7@1.9gh
ati radeon 9550 128mb - clocknut
512mb ram
igru "mogu" igrat al uz dosta trzanja pa me zanima bi li se performanse povecale kad bi ubo jos 512mb ram-a
Eh ovako dobio i ja Oblivion :D .Zanima me samo kakve graficke postavke da stavim da izvucim maximum bez trzanja.
Imam gf 6600gt 128,AMD 3200 64 i 1 gb rama. :D
Mnogo dobra igra :D
Možeš staviti sve na max osim reze. Rezu drži na 800x600 ili 1024x768. Ako želiš da ti bolje ide isključi HDR. A i usput ako ti nije dovoljno dobra grafika ili ti šteka tweakaj ini file, ali mislim da ti nece štekati.
ta grafa nemože povuć oblivion sa max detaljima i 4xAA. nekakav medium sa distant renderingom uključenim= Citat =: