ja nisam ništa prodavao, neam balge zašto mi sude
a ta gamad na mađarskom serveru sam gleda kak da strancima ode glava :twisted:
neg, kak da zbrišem account?
Printable View
ja nisam ništa prodavao, neam balge zašto mi sude
a ta gamad na mađarskom serveru sam gleda kak da strancima ode glava :twisted:
neg, kak da zbrišem account?
dabl post, sorry, nešt me net zeznio :(
i jos se cini da ce madjarska dobit novi grad prije hrvatske...
Oće se tko selit u novi grad?
I da hoće li bit u novom gradu obilja ko u Gyoru kad je nastao jer ako hoće ja se selim u taj novi grad.
Samo čekaj da acc. "istrune"= Citat =:
Izvorno postao medusa
Mađari uskoro dobivaju novi grad.
Iako neznam ot kuda ta informacija, nadam se da je istinita, i DA JE NOPVI GRAD NA JUGU MAĐARSKE!
(bliže RH.)
ček, mađari odma dobiju novi grad, a hrvati ne? :o
nešt mi se čini da je ljs protiv naroda hrvatskog :(
Znaci bit ce 2 ceste
????-Gyor
????-Vrbovsko
jer ako je juznije to znaci da ce ljs to povezat sa gyorom a ako je blizu vrbovskom to znaci da ce odmah taj grad povezat sa vrbovskom a to znaci vrbovsko ajm komin.
a hoće li bit u novom gradu obilja ko u Gyoru kad je nastao????
koliko sam ja cuo u gyoru se sad gladuje
za cestu jos nista nije sigurno ako ce je i kad biti,barem nitko nije nista rekao na forumu,znaci da ce proc dosta vremena dok se ne povezu gyor i vrbovsko... mislim da bi jos najbolje bilo da hrvatska dobije novi grad,jer bi onda tamo doslo mnogo drugih igraca koji inace ne mogu doc u vrbovsko zbog nedostatka ceste...
u gyoru nije jos bilo gladovanja ali bit ce gladuju jedino oni koji nemogu nac mjesto u krcmi jer danas su bile 3 krcme pune nisam mogao uc al sam malo pricekao i ubacio se u jednu i pojeo kruh i sve O.K.
U svakom novom gradu ima u početku obilja...= Citat =:
Izvorno postao Dart_Wader
Tako je vilo i s V.
inače sude onima koji su uzeli novac iz hr...
meni sude zbog prijevare zato jer sam prodao po previsokoj cijeni jer ne znam čitait mađarski :kill:
Neznaš čitat madjarski pa nadju neki translator na netu i prevedi si ja stvari prodajem po maloj cijeni jer neznam koja je max dopustena a psenicu prodajem gradu a jel zna netko hoce li se otvarat novi gradu uk il u njemackoj razmisljam da se tamo negdje odselim jer tamo je stabilna drzava i ima svega a ne ko ovdje di niceg nema :S
u Njemačkoj se ne će tako skoro...
Premalo usera.
1. novi Grad će biti u Italiji, i u Turskoj...
Negdje blizu Venecije
talijanski neznam turski neznam a jel mozda u engl bude neki novi?
Znam samo engl,njem zato zelim u te drzave
nisam se čuo s frendom, pa ne znam kada ćemo otvoriti stranku
koliko treba da istrune acc? želim otvoriti novi u uk
to ti je dobro jer tamo je stabilan drzava ja cim se otvori novi grad u uk ja se selim sa frendom :D btw djubrex imamo jos jednog za stranku IGN mu je Antimon
Molio bih sve zainteresirane za novu stranku pod imenom:
Hrvatska Renesansna Stranka
da se registriraju na RK forumu, jer je to preduvijet za stvaranje stranke (-komunikacija)
I hvala što se trudiš za stranku...
Imam dojam da se skupljaju samo osuđenici oko nas...
+Antimon= Citat =:
Izvorno postao djubrex
+***josip***
I onda evo kompletne liste:
Darth_Wader
shadowfool
sesveteboy
Antimon
***josip*** (još upitno!)
comandos (još upitno!)
Matejfrankapan (jako upitno!)
Svima vama sam poslao ovu poruku:
Evo, molio bih svima koji su zainteresirani da odgovore, i da mi daju svoje msn-ove...= Citat =:
Bok!
Čuo sam da si se odlučio pridružiti novoj stranci.
Hvala ti puno.
Stranka će još neko vrijeme biti "pasivna" , tj. ne će imati nikakvo djelovanje (dok ne otvorimo podforum na RK forumu).
Potrebno je imati acc. na forumu, gdje se i cijeloukupno političko djelovanje izvršava.
Molio bih te da ovim putem potvrdiš svoj pristup Hrvatskoj Renesansnoj Stranci.
Hvala!
Hvala!
(sry. about troubleposting)
Neznam za josipa bas previse ga terete za zlocine bit ce sranja oko toga nek prestane to radit ovi ce ga terretit za multi nek izbrise ovaj acc i napravi novi di ga nece prepoznat i di ga nece moc teretit i bolje nek prestane to nije dobar publicitet za novu stranku i btw ja se vracam u hr cim budem lvl 2 jer sad nema tamo mesa i mlijeka i drugih stvari sta dizu stats tako da kao lvl 2 mogu bolje pomoc hr a i kad budemo na vlasti da cu bit jaci
a djubrex addao sam te na msnu
Baš sam danas počeo igrati, again, na nagovor prijatelja : )
Ervin_CRO_Cherry join us!= Citat =:
Izvorno postao djubrex
Sve što moraš imati je acc. na forumu.
Nadam se da znaš kako se igra RK, a ako ne znaš onda malo prolistaj ovu temu...
Evo otvaram podforum:
članovi:
Darth_Wader_cro
shadowfool
sesveteboy
Antimon
***josip***
I ja nisam baš da josip bude s nama jer je kažnjivan dosta (to nam je več u startu crna rupa!), ali fali nam taj 5 član.
A več dovoljno dugo smo odgađali stvaranje stranke, pa sam morao nešto poduzeti u vezi s time.
Evo unutarstranačkog ustroja:
i to je to...= Citat =:
1.Nemamo "šefa" svi smo jednaki.
2.Za sve ćemo ići na unutarstranačko glasovanje.
3.Na izbore ćemo ići tek na one iza ovih sljedećih jer se moramo stabilizirati.
4.Zagovarat ćemo poštenu političku borbu.
4.U stranku mogu ući svi bez obzira na bilo što(vjeru, rasu, naciju...).
Borimo se za opće dobro Hrvatske, protiv kriminala.(hmmm josip se ne uklapa se ne uklapa u tu stavku!).
Hvala svima na podršci.
ja se moram otresti mađara. čim mi istrune acc regam se u uk, kasnije ću doći u hr.
Ali svejedno si unutar nove stranke???
Zar ne??
Ne znam za kaj kazete da nema mljeka i mesa, ja sam bas danas jeo ribu u gradskoj krcmi :) juce meso, a mljeko sam kupio na trznici i cuvam za kasnije :) zaista ne znam di nabavljaju sve to, ali svaka im cast :) jos mjesec dana i ja sam nivo 2 :D
Longine, bi li nam se ti pridružio?= Citat =:
Izvorno postao Longine
ne, hvala da ponudi, ali nemam toliko vremena zaista. jedva stignem nahranit lika i nac posa. Politika me ne interesira, volim samo komentirat tu i tamo :) a i svidja mi se kako liberali vode drzavu pa cu njih glasovat na sljedecim izborima, ali ak uspijete organizirat stranku i opoziciju i ako izadjete sa kvalitetnim programom mozda i promjenim misljenje ;)
keep up good work ;)
naravno= Citat =:
Izvorno postao djubrex
operacija account počinje 8)
Evo plana stranke:
Primam ideje.= Citat =:
Cilj stranke:
Dovesti nove igrače u Hrvatsku.
Vratiti odbjegle ljude (iz GYŐRA)
Prebacivanje:
-oko 100-ak igrača na lvl. 1
-oko 50-ak igrača na lvl.2
-oko 20-ak igrača na lvl.3
Osnivanje "osiguranja banke" kako se ne bi ponovila krađa države.
Nastavljanje sa usavršavanjem zakona, pogotovo na području kriminalnog "djelovanja".