-
Re: [ST]SST Online - Sve o ST Online ovdje
nemam namjeru igrati kao redshirt zastavnik Ricky koji će, gle čuda, odmah nakon teleportacije upasti u ralje neke međuzvjezdane zvijeri...očem imati svoj brod...Galaxy class battleship...a kako to neće biti moguće, nekako mislim da ću izbjeći ovaj naslov...
-
Definitivno igram!
Nadam se i u nekoj BETici : )
Uglavnom, pratite official stranicu, ak bude šta zanimljivog postat ću.
(Y)
-
igra je još pre-alpha tak da je 90% tog nedefinirano i nerazjašnjeno..izgleda da ak se MMO ne zove WoW, osuđen je na propast..
-
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
nemam namjeru igrati kao redshirt zastavnik Ricky koji će, gle čuda, odmah nakon teleportacije upasti u ralje neke međuzvjezdane zvijeri...očem imati svoj brod...Galaxy class battleship...a kako to neće biti moguće, nekako mislim da ću izbjeći ovaj naslov...
Keldon-class for teh win. Makar sumnjam da ce se moci sa Kardasijancima igrati :(
-
koliko sam čuo samo će Federacija biti igriva...doduše to sam davno čuo i možda su to izmjenili, no ako nisu, to je još jedan veliki minus...
-
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
koliko sam čuo samo će Federacija biti igriva...doduše to sam davno čuo i možda su to izmjenili, no ako nisu, to je još jedan veliki minus...
Q: What races will I be able to play?
A: The plan is Human, Vulcan, Andorian, Klingon, Orion, Gorn, and several others. You will also be able to create your own race with its own custom look and attributes.
btw
Q: Will console and PC players be on the same servers?
A: We would like that to be the case. There is nothing technologically keeping us from making it so.
meni to i ne zvuči tak loše, uzmeš PS3, zvekneš wireless tipkalo i miš i derem doma na plasmi od 106cm...jedino kaj bi igra mogla bit gro pojednostavljena :toilet:
-
stvaranje vlastite rase? ode lore u kantu... :(
-
al svemir je jako jako veliko mjesto, uvijek se pojavljuju nove rase, sad kako oni to misle izvest, hmmm, al ideja bar meni zvuci dobro iako se bojim da je ova igra propala prije 3 godine dok sam jos pratio njen razvoj, al kaze svinjoguz da imaju novog developera pa odlucih malo bacit pogled :D
-
-
okoliš izgleda kao nekakav artwork... :?
-
fotorealistična grafika :D
-
-
Link na trailer sa rasam koji je gazda već bio stavio:
http://www.gametrailers.com/player/45265.html
-
a ovaj "create your race" koncept im je totalan šit...ak su napravili CoV/CoH neznači da ovu igru moraju posrat :)
-
Moje mišljenje također, ma koliko dobro to sad zvučalo, nekim pravim Trekkie fanovima u smislu iskorištavanja njihove kreativnosti (napravit novu rasu, upotrijebit moždane vijuge da to ispadne kako spada) - bit će i onih deathstarfuckera koji će napravit rasu Bosance i koji će vozit velike mješalice po svemiru... Tu će biti takvog Lore blaćenja, da ako se nešto ne učini da se to zaštiti, ja nažalost neću zaigrat igru :).
-
MMRPG.com dolazi sa novim intervjuom - Focusing the Experience.
-
Nekako sam skeptičan. Samo je jedna igra uspješno uvela toliko stvari odjednom - EVE, i upravo zbog kompleksnosti igre mnogi odustaju (iako ih još više nastavlja). Uparivši kompliciranost sa predrasudom da je Star Trek za asocijalne gikove koji idu na SF konvencije sa Starfleet uniformom, šiljastim ušima i govore "Live long and prosper", nekako sumnjam da će ostvariti veći playerbase.
-
Ono što mi je u originalnim najavama za STO bilo najzanimljivije je koncept posade, odnosno da svaki lik odrađuje neku svoju dužnost.
Sada su i to maknuli tako da je svaki igrač kapetan svog broda. Na kraju bi igra mogla ispasti kao poboljšani Bridge Commander namijenjen online igranju.
-
Mmmmm...Bridge Commander MMO...sigurno neće biti ni blizu kvaliteti Bridge Commandera sa Kobayashi Maru modom...hrpa sustava na brodu, prekrasne bitke... Vjerojatno će biti na razini Legacyja. :(
-
E da.. znaci li to da ce biti jedan igrac po brodu? ako da, dogovorio sam se danas sa par ljudi da podignemo peticiju kao sto je kameleon rekao; da svaki igrac bude nesto na brodu i ima svoju svrhu, jer ajte; zamislite:
1) imate svoj brod i vi ste jedini igrac.
to izgleda ovako:
vi se furate u svoj brodu, ulazite u bitku i kazete.. hehe, idem se sada voziti i pucati na njih. oh, ne, pogodjen sam (stisce repair tipku).
2) vozite se u brodu sa ljudskom postavom.
dakle;
ti si mechanic ili nesto slicno. kapetan kaze idemo tamo, vozac fura, naidjete na borbu, kapetan dobro razmisli hoce li uci ili izbjeci jer ce usput sa sobom ponijeti nekoliko ili mnogo ljudi. ipak se nekako odlucite uci u borbu, jedan upravlja oruzjem, kapetan vice, skiller vozi i ti trcis popravljati osteceni dio broda kako bi sprijecio daljnu stetu, nastaje cijela frka i panika i svi su ti zahvalni jer si rijesio problem i spasio ih, kao i svakom pojedincu jer je odradio dobar posao.
dakle, sto vam se cini bolje i realnije?
ako bude onako kao sto je navedeno, igra se nece bitno razlikovati od eve online (ne kazem da je to losa igra, dapace, fantasticna je), samo sto ce to biti ST universe, za koji mislim da zasluzuje mnogo bolje od toga.
-
Naravno da je tako bolje, i tako je bilo i u planu u prvoj verziji, a sad su to pojednostavili. Sad, ne kažem da moraš imat 100 igrača da bi brod funkcionirao, jer ionako nitko ne želi biti blesavi ensign u strojarnici koji pogine u svakoj epizodi, ali da moraš imat igrače kao časnike na mostu, e to je već bolje. Svi će dobiti donekle važnu poziciju, a opet će biti timskog rada na mostu.
-
ok. ako napravim gramaticki ispravnu anketu s tom idejom, tko ju je ovdje voljan potpisati? garantiram mnogo potpisa od moje strane, jer stvarno mnogo ljudi to zeli i bilo bi im zao da igra propadne na tako necemu :)
-
-
odlicno :)
sastaviti cu i kada skupimo podosta glasova stavljamo na neki ST forum :)
-
Druga je stvar razglabati o tome na papiru i vidjeti stvarno u akciji.
Tvoja 2. opcija, na primjer, je odličan primjer toga - super je jer svatko ima svoju ulogu i realnije je (ono, ne treba objašnjavati), ALIS- što ako si više solo igrač, što ako jednostavno ne možeš redovito naći ljude (pouzdane) za upotpuniti druge pozicije (ne pridružuju se svi guildovima niti svi imaju poznanike koji će igrati s njima), što ako se ljudi disconnectaju usred akcije? Jesi li prisiljen zadovoljiti se mizernim AI-om kao zamjenom?
Kao što vidiš, ljudski faktor i tehnologija će uvijek biti zapreka genijalnim idejama, kako u RL tako i u MMO igrama.
-
sto uraditi?
na pocetku igre dobijes dodijeljenu posadu od n00bova u kojoj imas vise vozaca, etc.
kasnije kada napredujes udjes u neku jacu posadu koja nece ulaziti u akciju ako nemaju rezervu u pricuvi. logicno i lako rjesivo :)
-
= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
sto uraditi?
na pocetku igre dobijes dodijeljenu posadu od n00bova u kojoj imas vise vozaca, etc.
kasnije kada napredujes udjes u neku jacu posadu koja nece ulaziti u akciju ako nemaju rezervu u pricuvi. logicno i lako rjesivo
Ne kontam - dobiješ dodijeljenu posadu kažeš, ali kakvu? AI kontroliranu ili čega, jer ne možeš baš dodijeliti igrača drugom igraču. Malo si mi nejasan u postu pa eto pitam jer je koncept dobar, ali su ga devsi ipak odbacili s razlogom (ako se dobro sjećam i SWG je trebao isto nešto slično imati, ali su se na kraju zadovoljili s tim da ipak jedna osoba upravlja svime).
-
odaberes zanimanje i dobijes posadu sa questovima za upoznavanje sa npc kapetanom.
-
Demijane, ja bi vrlo rado potpisao tvoju peticiju, ali me se ni najmanje ne tiče, jer ionako neću igrati nikakav MMO s pretplatom, pa tako ni STO :D
-
To nije pretplata, to je porez.
:evil: