-
Re: Hoćete li ikad prestat s gamingom?
= Citat =:
Izvorno postao majstoro
= Citat =:
Izvorno postao unknown
= Citat =:
Izvorno postao majstoro
nikad necu prestat
let me guess... 13-16 godina
let me tell you:
BINGO!
kad malo odrasteš promjeniti ćeš mišljenje... ja sam sada nakon dva mjeseca po prvi puta sjeo i nešto pošteno igrao(mass efect) i to je to... kada bude nešto zanimljivo igrati ću, ali više jednostavno život ne daje vremena
-
= Citat =:
Izvorno postao unknown
= Citat =:
Izvorno postao majstoro
nikad necu prestat
let me guess... 13-16 godina
a bit će, šta misliš...
-
Hmm, ovako... ja nikad ne mislim prestat... i ne slažem se sa unknown-om... život ne daje vremena? Ne daješ ti vremena životu... sve se može srediti tako da se dobije par svetih sati dnevno posvećenih gamingu... call me a nerd, ali tako ja planiram napraviti... zbilja me ništa ne može usrećiti više od gaminga na ovome svijetu, lažljivom odlagalištu otpada sa hrpom brainwashed majmuna a.k.a "slobodnih ljudi"... iz smetlišta ovoga svijeta ja sam izvukao DX10 komp sa hrpom igara.. neću imati ženu, kamoli djecu, to je samo moja instinktivna i prirodna dužnost, jer svi smo mi slobodne duše zarobljene u ovoj god-forsaken životinji od ljudskog tijela... kad umrem, umrijet ću sretan prkoseći pravilima ovoga jadnog, mizernog društva.
-
depresija je teska stvar.
-
Posebno depresija zbog nejebice :(
-
Pogotovo ako će ta nejebica trajat u vijeke vjekova, čak i ako pojedinac ode u muslimanski raj, čak i tamo će ga pratit nejebica izazvana svetim vremenom za gaming. Ne mislim na nikog posebno sad.
disi zorg
-
igrati cu uvijek kao sto igram i sada... povremeno :)
-
Boo-hoo, pomozite mi naći curu :((((((
-
= Citat =:
Izvorno postao ZorgTheBorg
bang bang
feuer frei
Ako te jedino gaming razlikuje od drugih ljudi, onda zapravo i nisi tako različit. Ako je netko stvarno različit od ostalih ljudi oko njega, on se razlikuje od njih ne samo po jednim hobiju/interesu (u tvom slučaju, gamingu), nego po načinu razmišljanja, mentalitetu, itd. Mentalitet je posljedica raznih utjecaja/interesa/voteva, a ne samo jednog.
I istina je da život u dosta slučajeva ne daje vremena za gaming. Ne znam za tebe, al ja ne nemjerevam zanemarivati obaveze i frendove zbog gaminga - jer ako to radiš, znači da ti je gaming isprao mozak i da si zapravo jedan od milijuna brainwashed idiota, samo što ti je, za razliku od njih, mozak ispran gamingom.
-
Umm, you missed the point.
Pogledaj oko sebe - država propada, mladost se drogira, uglavnom nitko nije zadovoljan životom, a teško i da može biti. Ako je svijet oko tebe gomila pijanih, nadobudnih majmuna kojima je smisao života naroljat se i jebat trebe, well then, kud ću ja. Nerealno od mene što želim živjeti u svijetu bez neprijateljstva, gluposti, laži, itd. Pogledaj oko sebe, i pitaj ljude jesu li 100% zadovoljni životom, i svi će ti reći da nisu, da ovo ili ono ne valja, itd itd, što je i istina. Onda se zaputi na Himalaju, odi u budistički samostan, i pitaj ljude istu stvar.
-
Da, meditiranje = gaming, kako to prije nismo shvatili.
Gayming će još postat organizirana relgija, sa hramovima u kojima će se ljudi klanjati mesiji zvanom Super Mario.
-
Hm, dobra ideja, još malo treba doradit, ali inače bi lijepo funkcioniralo. Samo što bi velebni kipovi kućišta zastarjeli za samo par godina, a štovanje hardvera bilo skoro nemoguće :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Da, meditiranje = gaming, kako to prije nismo shvatili.
Gayming će još postat organizirana relgija, sa hramovima u kojima će se ljudi klanjati mesiji zvanom Super Mario.
lako moguće kako je krenulo...
-
Aww crap, sad opet moram nešto štovat, uz molitvu Sotoni, alienima, smaku svijeta 2012, duhovima, bogovima, itd. sad moram jednu krunicu za Nvidia 9800XT...
-
= Citat =:
Pogledaj oko sebe - država propada, mladost se drogira, uglavnom nitko nije zadovoljan životom, a teško i da može biti. Ako je svijet oko tebe gomila pijanih, nadobudnih majmuna kojima je smisao života naroljat se i jebat trebe, well then, kud ću ja. Nerealno od mene što želim živjeti u svijetu bez neprijateljstva, gluposti, laži, itd. Pogledaj oko sebe, i pitaj ljude jesu li 100% zadovoljni životom, i svi će ti reći da nisu, da ovo ili ono ne valja, itd itd, što je i istina. Onda se zaputi na Himalaju, odi u budistički samostan, i pitaj ljude istu stvar.
meni je uvijek dobro, nezalim se :D
where is my sunshine.. :cry:
-
= Citat =:
Definitivno najpametija stvar dosad :roll:
-
= Citat =:
zelis reci, da si ti ustvari gej ?
-
= Citat =:
Izvorno postao LL21
Ne,zeli reci da ne voli cure...
Ovaj...da,to je gej :(
:(
-
= Citat =:
Izvorno postao Norther
= Citat =:
zelis reci, da si ti ustvari gej ?
vadiš iz konteksta...
-
A sto se tice Gaming nikad neznam mogu prestat a i nemoram...ali ako WoW stane sigurno cu presta!
-
sumnjam da ću ikada prestati.. makar moja cura svake godine pomiče granicu kad ću prestati - prvo je govorila 3. srednje, onda 4.. sad sam već na faksu, a i dalje se igram :D
-
da,prestati ću,uglavnom zato što se ne sjećam kad sam zadnji put pokrenuo neku igru,a i nemam volje za igranjem.
-
= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
da,prestati ću,uglavnom zato što se ne sjećam kad sam zadnji put pokrenuo neku igru,a i nemam volje za igranjem.
također, na žalost... :cry:
-
sumnjam. stvarno sumnjam.
jucer sam iskopao roller coaster tycoon.
i nije mi vrag dao da igram nonstop.
i sad ce me puknuti Guild Wars ponovo kad mi se sredi net u Gorici.
e onda me nema :D
al i dalje se znam kontrolirati, donekle, i odvojim vremena za RL i skolu/faks
-
-
pa može se reč da sam prestao.. nikaj ne pokam samo surfam i slušam muziku :(
oču igre.. neke.. dobre.. možda 10 mjesec zaigram konačno nekaj.. a dok bum svojim potomcima kupoval komp normalno da bum ga hogal :D
-
pa evo da budem iskren, više opće niš ne igram,aj dobro WoW,a li to onak samo radi ekipe
ali recimo AC,BioShock, i naslovi kao takvi, nula bodova, možda zato kaj imam krntiju od kompa, ali brijem da nebi bila drukčija situacija, počel sam svirat đitru prije cca 6 mjeseci, tak da mi je to jedina zanimacija
-
eh,danas me wiseguy podsjetio na neke dragulje gaminga tako da ću odgoditi konačan prestanak gaminga...
-
= Citat =:
Izvorno postao flander
pa evo da budem iskren, više opće niš ne igram,aj dobro WoW,a li to onak samo radi ekipe
ali recimo AC,BioShock, i naslovi kao takvi, nula bodova, možda zato kaj imam krntiju od kompa, ali brijem da nebi bila drukčija situacija, počel sam svirat đitru prije cca 6 mjeseci, tak da mi je to jedina zanimacija
ne možda, nego sigurno...
-