Koristis Tutu ili malo umaras oci? :).
Btw:cisto poredjenja radi-ja sam tek lvl 1 a vec sam stigao u Nashkel.
Sucks zar ne :(
Ali barem imam Knave's Robe.I onaj cool charisma plast.
Printable View
Koristis Tutu ili malo umaras oci? :).
Btw:cisto poredjenja radi-ja sam tek lvl 1 a vec sam stigao u Nashkel.
Sucks zar ne :(
Ali barem imam Knave's Robe.I onaj cool charisma plast.
Da, igram na TuTu i koristim widescreen mod, tako da je grafika sasvim u redu :D
Iisssse, poluditi ću s onim amazonkama na izlazu iz Nashkel Mines. Užas za solo...
Koji si lvl?(ja sam na paladinu 3 lvl nekako prosao kroz amazonke,~iz vise pokusaja..)
5 :(
Pokušavam ih nekako kiteati ili izdvojiti jednu iz grupe al ne ide... Ona jedna ima valjda 200 hold person spellova za bacanje ffs :D
Treba ti druzina,nema druge. :) Taj hold person i chaos spell apsolutno unistava bilo kakvu taktiku,moras imati gomilu scrollova.
(ja sam do Nashkela stigao sa mojim mage-om na lvl 1,a dosta questova sam obavio,kako si se ti tako lvl-ao?
Hm, radio sam sve kao i inače... malo više monstera pobio doduše, ali svejedno dobivaš 6x više expa nego da imaš puni party (doduše, do nashkela u pravilu imaš samo 4 lika u ekipi, pa je to "samo" 4x više exp) :)
Tako sam i ja cinio,pa su mi sad svi likovi 1/2 lvl.
:*(
Ne znam da li da krenem ponovo,ali solo+Minsc kasnije.
jedini harpers quest za kojeg znam je onaj u kojem moram ubiti ona dva tipa i četiri goblina u kućici u docks distriktu, šta ih ima još?
Ljudi,treba mi vase misljenje,kada mi je najbolje da se sa fightera prebacim na mage-a?Na kom levelu?Trenutno sam lvl 4 i jos radim questove izvan rudnika,dakle jos sam na pocetku,solo igram.Da li da sacekam lvl 5 pa da se prebacim ili to da ucinim sada?Unapred hvala na odgovoru.
po mom mišljenju, strpi se još malo- idi na lvl 5 ili možda čak na lvl 6, pa se onda prebaci.
@Forenger: ako igraš samo BG1 i ne misliš exportati lika u BG2, onda se nemoj ni prebacivati na magea. Experience cap je priližno nizak, a mage treba dosta exp da levelupa.. uostalom, magevi u BG1 i nisu nešto moćni, izuzev fireballa i confusiona (za kojeg nisam ni siguran da ga možeš imati u BG1) :D
Ako misliš exportati lika pa s njim u BG2, onda... hm, onda opet nemoj na magea :D
Fighter dobije optimalan THAC0 i weapon proficiency negdje oko 8-10 levela ako se ne varam, a te levele ne možeš dohvatiti u BG1 (osim ako ne igraš TuTu).
Enivej, zaključak: u BG1 se isplati dual-classati na magea samo ako si thief. Ako misliš exportati lika u BG2, onda se duelaj negdje na 8-10 lv
@Chupacabra: što ti radiš budan u nedjelju u 7:30 ujutro? :D
Pričaj mi, više puta sam pokušao i nikada nisam uspio. Jednostavno me grize savjest i nisam zadovoljan likom.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Mislim da BG1 baš i nije dobar za dual class likove!? Fighter/X combo se isplati tek ako dualaš na devetom levelu, a to je zajebano u jedinici!? Jedino ako si neki elf multiclass?= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
@Aerial_51
Ma probudio sam se rano, ostavio dva posta na forumu, zaspao, probudio se u deset, zaspao i probudio se u pola 3 popodne.
Imam veoma slabog fightera,str 15 dex 7 int i cha 18,pa zato moram preci na maga,jer kao fighter nisam bas dobar,da li da jednostavno rolam paladina ili fighter/clerica ili da pak nastavim sa ovim likom?
Pa baš ti se ni ne isplati igrati sa Mage-om, kao što je Aerial već rekao. Bolje rolaj paladina :D
Nisam dual, nego multi :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da, dual je malo zeznut u jedinici jer je nizak experience cap, zbog čega ne možeš drugu klasu dignuti iznad prve ako to kasno napraviš (ako recimo dosegneš 6. level s fighterom, gotovo je nemoguće da ćeš nakon prebacivanja na magea doći do 7. levela).
Iz istog razloga je thief zapravo najefektivniji kod dualanja jer ima niske exp "pragove".
U BG2 doduše možeš sve i svašta raditi <3 :)
Bg2 je mnogo brzi i po meni zanimljiviji zbog starta na osmom levelu,odmah krece akcija,spell kombinacije,party kombinacije,dok u Bg 1 moras prvih par levela paziti da te ne prikolje xvart ili vuk :(.
Btw-lvl 4 sam i upravo sam se prebacio na mage-a.Ok ide za sada,usao sam u Nashkel.
@Aerial:si ubio te nesretne amazonke? :)
Nisam, od*ebao sam to i krenuo u cloakwood :D
Sta mislite o ovakvom paladinu?
str - 18/75
dex - 14
con - 14
int - 12
wis - 13
cha - 17
Dobar :D
Inače, starog mi danas nema doma pa sam cijeli dan na kompu :))))))))))))))))))))))))))))))))
Jedno pitanje-sada sam lvl 2 paladin,na kom levelu dobijam nove spellove?
Sory za double ~
Dakle,sad sam lvl 4 Paladin i jos od special abilitia imam samo lay on hands,protection from evil,detect evil.
Nista vise.
Valjda cu na 9 lvl-u dobiti sve cleric spellove,ali sta do tad?
pa čitaj iz scroll-ova, ako to paladini mogu. Ne znam, ja sam fokusiran na bardove i mageove.
Imam i ja pitanje- stvorio sam Familiara, (zbilja korisna i kul stvorenjčica) umro je i izgubio sam 1 Constitution. Jel zauvijek ili...?
I šta ako stvorim još jednog i umre mi, jel to još jedan CON manje? :(
Permanentno si izgubio taj CON point. Reloadaj ako možeš!? Drži si familiara u torbici, i dalje dobiješ bonuse, a on je na sigurnom...
FUCK! već su mi umrla dva familiara, dakle zato imam 12 con. :(
A niš, ide mi zmajček u torbicu i to je to :)
Moji statsi:
STR 9
DEX 13
CON 12
INT 15 (nisam baš pametan, oću bit pametniji :cry: )
WIS 13 (oću još! JOŠ!)
CHA 15
Treba ti mnogo vise inta,wis,cha,ostalo je sekundarno.Treba ti dobar robe,recimo Knaves robe.
lokacija? Što mi donosi?
Nisam zadovoljan tvojim magom.
http://thumbs.dreamstime.com/thumbla...0302t279s0.jpg
e bartuc daj pomagaj, jedino si ti onlajn...
Zapeo u planar sphereu, došao na sredinu i napada me tona malih halflinga, i njihovi mageovi. Nemogu ih zaklat da ih ebeš. Lastane, jesam li gej?
Mozes.
Imas li firebolt?
Ako imas,samo uzmi Yoshima i ubaci ga u stealth i posalji ga da malo izvidi oblast,onda samo bacaj fireblot koji je AOE spell,i sve 5 ili firebolt ili Cloudkill.Ili ih jednostavno namami jednog pojednog.(imas 5-6 warrioura i 3 priesta cini mi se.) Pazi se chaosa ili panica.Baci neki protection spell i ubijaj ih jednog po jednog.