Lancer je sportski pa ima mekani. Mazda je 2.0 dizel.. Nema opce veze.. Btw. on je rekao da je tvrd mjenjac ne kuplung pa mi to nije jasno..
Printable View
Lancer je sportski pa ima mekani. Mazda je 2.0 dizel.. Nema opce veze.. Btw. on je rekao da je tvrd mjenjac ne kuplung pa mi to nije jasno..
E gdje bi si mogo ugradit neke fency šmensi zvucnike?
Jel ima neki shop?
Ak je moguce dobit link
Prvi put ugradujem pa da vidim kak se cjene okrecu
To si sve sam ugradiš, zvučnike ugradit u auto je najmanji problem, kao i svu muziku, sam treba znat kaj kupit. Znaj da ako oćeš skroz dobru i ok ziku platit ćeš dosta. Treba dobar radio, ako oćeš woofer traži radio koji ima woofer izlaz. Za dobre zvučnike ti treba pojačalo.= Citat =:
Izvorno postao Blacky_123
Jedna od najboljih kombinacija je jako dobre visokotonce u vrata, dobre mid tonce u vrata i dobar woofer u gepek.
Pioneerovi zvučnici su super za auto, susjed ih osobno ima. TS-A25A11 mislim da je njegov model. Imaš TS-A20 za 600kn u HG-u, slični su ko A25, malčice lošiji eventualno. Treba ti također i pojačalo za te zvučnike, ako želiš woofer onda ti treba još pojačalo za woofer i izlaz na radiju za woofer. Osobno ti preporučujem ovaj radio, super je, imao sam ga prilike isprobavat.
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziT ... ra=4340111
Kada spajaš žicu sa žicom u autu onda ih obavezno lemi na pravi način jer zvuk je bolji kad su žice zlemljene neg kad su svezane.
Kada lemiš onda svežeš žice skroz lagano, prisloniš lemilicu na jednu stranu žice i tinol sa suprotne tak da se žice zagriju i tinol se počne stapat između žica, onda dobiješ najčvršći lem i najbolji.
Daklem jambrek pioneer je dobar, ali ako mislis imati nesto ozbiljnije, DLS, Alpine, Focal su oni koje se trazi. Ma joj koje mrtvo lemljenje zica?!?!?!? Nikakve zice se ne leme nego se kupe one male kopcice i njih spojis na kraj zica da bi ih mogao ukopcati u zvucnike. Drugo jambrek. Dajes covjeku savjete o glazbi, ali bez skretnica ce mu visokotonci brzo otici u kurac. 600kn je previse dati za pioneer jer focal ima u tom rangu puno bolje zvucnike. Oces kvalitetan zvuk? Onda stavljas neki laksi woofer i stavljas takoder procesor zvuka, pojacala, skretnice, zvucnike itd. I da vecina profesionalnih ljudi ne koristi zadnje zvucnike. U vratima takoder mozes raditi custom panele pa imati i dva zvucnika. Npr. 4 alpine 13cm zvucnika za prednja vrata 8000kn, ako cemo pricati kvalitetan zvuk + DLS pojacala + DLS woofer, dvd alpine itd. :D . Za radio mogu samo reci neka gleda neki koji ima usb. Jambrek nikad nisam vidio da netko lemi zice.
= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
To što sam ja rekao za lemlenje je kad se spajaju dvije žice, na kraju žica koristiš stopice naravno za ukopčat u zvučnike.
Focalove zvučnike nisam ni gledao.
Glej, prosječan korisnik neće čut razliku između zvuka od 2000kn i 15000kn. Ne čuje ti ni većina koja ugrađuje, ali imaju ziku za 20000kn, to je bitno.= Citat =:
Npr. 4 alpine 13cm zvucnika za prednja vrata 8000kn, ako cemo pricati kvalitetan zvuk + DLS pojacala + DLS woofer, dvd alpine itd. :D
Ti mu tu daješ savjete za profesionalne dijelove koji koštaju kao suho zlato koji su njemu nepotrebni, ja pak to gledam iz očiju prosječnog korisnika kojem treba nešto skroz dobro za normalne novce, a ti tu odma ideš na alpine, focal, DLS. Sve je to vrhunska oprema, vjerojatno bi ju svako poželio, ali ju ne može svatko priuštit, a nije ni svakome potrebna.
Krapina tjuning :D= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
Pa drugo ih je stopit. Pa jebote netrebas bunsenov plamenik da to napravis. ^^. Ah vi tamo divljaci jedni. Znam, ali za te pare koje si mu rekao focal ima bolji izbor to ocu reci nhf. ;D
EDIT: Ako imas uha cuti ces. Ja sam se preporodio nakon sto sam stavio alpine u auto.
I ja sam se preporodio nakon što sam stavio pioneerove 10cm sa dobrim visokotoncem naprijed umjesto 25 godina starih serijskih zvučnika :D= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
Stavio si 10cm 2 way?
neki ljudi koriste aute i za druge stvari osim za kurčenje po tome koliko konjskih snaga imaju i slicne spike , vecini ljudi auto služi za prevesti od točke A do točke B i da što jeftinije prođu... moj čaća je prije još par godina imao plin i to na ford exploreru , amerikanac koji troši puno previše i isplativo je ,= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
Kurcenje sa konjskim snagama. ROFL. E aj molim te ne petljaj se ako ne znas o cemu pricam. Moj otac talijan radi najbolju pizzu pa sta onda.
= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
ove sam puknuo.
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziT ... ra=4350074
Hmm, nije lose. Dobro je da su 3sistemski koaksijalni. Nikad uzimat 2-way jer onda moras i visokotonce pa skretnice i bla bla. Mah same kemije.
Fabia sta se ti tolko bunis protiv plina? Zbilja te nekuzim. Plin je itekako isplativ. Skoro je 3 pta isplativij. U startu je malo skuplje i jeftiniji sustavi su kompliciraniji za koristit ali se kroz neko vrjeme isplati. Nebi onda ljudi tolko trcali za plinom da nije dako isplativ.
Plin se itekako isplati kod vecih rastrosnih dizelasa.
lol plin i diesel? ne bi reko... al ajd
zasto ne ugrađivat plin u aouto koji ima manje od 110 KS? zato što je t opoprilično nepotrebno... takvi auti i ne troše puno tak da ti se plin ne isplati ak os njim ne namjeravaš preć bar 40000-50000 km godišnje
i da, gubitak na snazi je osjetan,kakav god da ti sistem ubrizgavanja plina unutra ruknes... plin je manje bogat oktanom il kojim vec pizdama tak da to ne moze ic dobro ko benzin...
Da. Plin i diesel. Nisam ni ja mogo vjerovat kad sam cuo da to ide zajedno. Skuplja ugradnja al... moze :o
Taki auti netrose puno ali trose i to skupo gorivo. Pa zast nebi trosili jeftino gorivo ako mogu?
A gubitak snage postoji ali covjeku kojem je auto potreban samo da obitelj sigurno i pomogucnosti jeftino preveze od tocke A do tocke B, nije bitna snaga i divljanje po lici.
Netocan navod. Frendu su na dynu izmjerili jednaku snagu, cak 1ks vise, to nista ne znaci, ali auto mu isto ide.= Citat =:
Izvorno postao Ogg The Dogg
http://www.supercars.dk/cars/mclaren/wa ... ren-f1.jpg
nije nešto jelda?
Ružan ko isus. Bila je čak jednom davno rasprava o najružnijem autu na svijetu. Pokazao si na pobjednika. :wink:= Citat =:
Izvorno postao mirko l
šmrc....ne vriđaj mi auto pseto
Meni jue auto bas odlican :oops:
milko nespamaj :?
Kakav božji mclaren f1, ne kužim zakaj se tak slika zove jer to na slici je Pagani Zonda= Citat =:
Izvorno postao mirko l
A ne.... Si pijan možda? :D
[quote=Lord Jambrek]Kakav božji mclaren f1, ne kužim zakaj se tak slika zove jer to na slici je Pagani Zonda[/quote:3rz6hlrc]= Citat =:
Izvorno postao "mirko l":3rz6hlrc
Daimler AG :roll:
Ma yugo.......ffs :|
[quote=Lord Jambrek]Kakav božji mclaren f1, ne kužim zakaj se tak slika zove jer to na slici je Pagani Zonda[/quote:3rfwxwg5]= Citat =:
Izvorno postao "mirko l":3rfwxwg5
je, al je svejedno ružan :)
stavio bih sad sliku kako izgleda auto nakon makadama, sav je zasran, ali nažalist (ili nasreću) nisam slikao
[quote=Da_killah][quote="Lord Jambrek":20i7eyqn]Kakav božji mclaren f1, ne kužim zakaj se tak slika zove jer to na slici je Pagani Zonda[/quote:20i7eyqn]= Citat =:
Izvorno postao "mirko l":20i7eyqn
je, al je svejedno ružan :)
stavio bih sad sliku kako izgleda auto nakon makadama, sav je zasran, ali nažalist (ili nasreću) nisam slikao[/quote:20i7eyqn]
Zonda izgleda pre dobro odostraga.
http://autodrome.fr/evo_jan_02_zonda_from_back.jpg
Inače za sve vas koji volite te takve aute, onda morate vidjet Koenigsegga.
cggVCGmM9qA
Evo i Zonda vs Koenigsegg
TVcmi9iW7B8
samo da se nadovežem oko plina ..
plin se itekako isplati ako danas sutra ideš kupit novi auto i namjeravaš ga vozit 10 godina
tj u 7 godina će ti se totalno isplatit
a ne sad ako imaš auto star 5 godina i za 2 ga namjeravaš prodat ili nešto slični
isto tako ako novi auto misliš za 2-3god prodat - propala investicija
Evo dvije slikice. Felge sam farbao sa frendom ^^
http://www.imagesforme.com/out.php/t...3072008332.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/t...3072008333.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/t...3072008340.jpg
I da sljedece na redu opruge ili gewinde. Jos ne znam.
Jambrek@ a jesi ga naso :cry:
Koenigsegg je cudo V8 tehnologije :pray:
Vidi ovaj video :pray:
oYRZYTXEuJc&NR=1