[quote=Dr. Kam]Ne znam iskreno gdje si ti našao podatak da je moj "e-peen" tolki kolki je, al nek ti bude. To što sam ja napisao je odgovor na tvoje da raidanje grada nije PvP, te da ti nisi PvPao (nije napisano radi kurčenja, nego radi činjenica). Stvarno? Najveći lvl 40? Ma daj, ne vjerujem... zašto ti to meni pričaš?= Citat =:
Izvorno postao Voigtkampf
Eh to mi je najjače kad mi netko govori da nemam života, hahha, baš si Hogar Strašni. Da, stari, ako ti kažeš... Ček malo, igrao WoW od samog početka i raidao 2 mjeseca? I to hardcore? Hahahah, da, 2 mjeseca je baš hardcore. Da... baš si wikipedia što se ovoga tiče. To, taj no-life "bladder" koji leti iz usta svakakvih osoba ne pali ovdje... guilda u kojoj sam bio, svaki member je raidao 2 put tjedno, skinuli Illidana u prvom mjesecu ove godine (nisam bio među njima jer sam prestao igrat prije par mjeseci), tako da te komentare ubuduće molim te sačuvaj za sebe, jer ispadaš neupućen ;). A je ti teško arenu bilo igrat, smijeh, smijeh, smijeh... Classes win, wow, great skill. Pogotovo 2 v 2, teška smijurija. Ne znam čiji je e-peen napuhan ovdje, ali moj definitivno nije :D. BG rankovi nisu dokaz skilla, ali su dokaz da ipak znaš dosta o PvPu. Čak i papagaj zna ponovit ono što napravi dosta puta, sa istim alatom, tako ispadne i sa čovjekom. :rotfl: Jel ti uopće poznaješ kojeg hardcore raidera? Znaš uopće kakvi su to tipovi osoba u prosjeku? E pa, oženjeni bračni parovi koji zajedno igraju, reći ću i "napredni" srednjškolci, studenti i čisto prosječni ljudi iz srednje klase društva. To nekako ovako izgleda, raidaš, odjednom netko kaže idem ja ljudi van il neš, pikneš na MSN ako je netko online od iste klase, ubaciš njega, ideš dalje... Jedina osoba koju sam ja upoznao da je baš bila hardcore, je jedan dečko iz Zagreba, koji je sa svoje 23 godine živio sa starom i burazom i dao otkaz s posla preko ljeta da igra WoW (inače guild master najjače guilde preTBC na serveru, a i šire). Takvi zaista čine manje od 1% populacije WoW svijeta. :bravo:[/quote:5u6k8y1d]
Chill out :friends: ...ne kuzim zasto se prepucavate oko gluposti ^^