Jel mogu Minstreli ili ko već pjevati i imati instrumente i biti ko neki Bardovi?
I kolko je točno mjesečni bon?
Printable View
Jel mogu Minstreli ili ko već pjevati i imati instrumente i biti ko neki Bardovi?
I kolko je točno mjesečni bon?
Sad svi od blizzarda kopiraju naplaćivanje. Ja ostajem pri guild warsu ipak, nema plaćanja ( osim igre), iako mi LOTRO izgleda privlačan.
Minstrel ima tamburicu i svira po neprijateljima :)= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
Ima i shoutove, vikne na neprijatelja i neprijatelj pobjegne od straha itd...
I minstreli mogu svirati sa svim instrumentima u igri, dok ostale profesije mogu samo sa određenima
Lord Of The Rings Online: Shadow Of Angmar 60 Day Time Cards
[quote=axe_wild]Minstrel ima tamburicu i svira po neprijateljima :)= Citat =:
Izvorno postao "Sajmon Drimr":1uo5pabu
Ima i shoutove, vikne na neprijatelja i neprijatelj pobjegne od straha itd...
I minstreli mogu svirati sa svim instrumentima u igri, dok ostale profesije mogu samo sa određenima
Lord Of The Rings Online: Shadow Of Angmar 60 Day Time Cards[/quote:1uo5pabu]
cuj bas me zanima jel to dobro graficki prikazano..npr jel se vidi kako mu govno od straha pobjegne?? daj malo ss-a
vidio sam neki dan da je igra stigla u Algoritam. igra predobro izgleda, vidio sam screenove. cak bi i dao tih 400 kn za igru, ali malo mi je bilo previse kad sam vidio i da se mora placat preplata, 225 kn za 60 dana. to mi je malo preskupo. steta sto su to stavili, mislim da su izgubili dosta potencijalnih igraca koji nemaju novaca za pretplatu, a htjeli su kupiti igru
[quote=Gaas][quote=axe_wild][quote="Sajmon Drimr":13klwi6l]Jel mogu Minstreli ili ko već pjevati i imati instrumente i biti ko neki Bardovi?
I kolko je točno mjesečni bon?[/quote]
Minstrel ima tamburicu i svira po neprijateljima :)
[b]Ima i shoutove, vikne na neprijatelja i neprijatelj pobjegne od straha itd.[/b]..
[url=http://www.crovortex.com/webshop/igra-3450.html]Lord Of The Rings Online: Shadow Of Angmar 60 Day Time Cards[/url][/quote]
cuj bas me zanima jel to dobro graficki prikazano..npr jel se vidi kako mu govno od straha pobjegne?? daj malo ss-a[/quote:13klwi6l]
minstrel otvori usta i izdere se, cujes vrisak i vidis kako neprijatelj bježi -.-
edit:
evo screen mog minstrela, low grafika (komp u k****)
[url="http://img49.imageshack.us/img49/425/screenshot00000le4.jpg"]http://img49.imageshack.us/img49/425/sc ... 000le4.jpg[/url]
http://img393.imageshack.us/img393/2927 ... 001ey8.jpg
Minstreli su najbolji! Imam jednog level 18, Dwarfa i igram u Snowbournu.
U igri kada prođete introSmožete kupit tamburicu (kao wep) i svirat!
Prvo: equip lute (ili neki drugi instrument)
Drugo: stisni /music
Pojavit će vam se novi dio sučelja . Morate pritiskati brojeve(ne na num padu) i sviranje počinje!
Evo nekoliko melodija:
Star Wars, Imperial March
3-3-3-1-5-3-1-5-3
7-7-7-8-5-3-1-5-3
8-5-5-8-7-6-6-5-6
3-6-5-4-3-4-1-4-2-4-6
Iron Maiden, The number of the beast
22 62 72 8 22 8 22 8 22 8--hold note
22 62 72 8 22 8 22 8 22 8--hold note
Najbolja stranica za Newbe, pa i za igrače žedne znanja: http://www.lotroedge.com
Evo axe_wild igram ja. Nick mi je Megathrone ali samo igram nedjeljom...nisam ni u jednom Kinshipu i trenutno se nalazim u Shireu
Evo je i Gamespot izbacio recenziju:
Recenzija
cek, kako ti se isplati placat pretplatu ako igras samo 1 tjedno?!?= Citat =:
Izvorno postao D3r3d3v1l
mozda lik ima para ?
onda je to gubljenje novaca. BTW, i da je bespatna igra, sigurno bi ju igrao vise od jedanput tjedno, a kamoli jos da dajem novce za igru
100 kuna nije puno, sigurno bacite puno više od toga na razne gluposti svaki mjesec. Ali stvarno je šteta plaćati i onda igrati 1-2 dana tjedno (jedan od razloga zašto sam se ja maknuo od MMO igara).
Igram s frendovim acc. on placa i igra skoro svaki dan, a ja mu nedjeljom "sittam" acc. On ima svoja 3 chara, a ja samo jednog...
Ps.
Nisam tolko glup(i nemam tolko para) da bi placao i igrao samo nedjeljom :p
Kupio sam jucer lotro i mogu samo reci da sam se jako razočarao.Kao prvo igra zahtjeva super jak pc,kupio sam racunalo prije pola godine za 10 tisuca kuna i trza mi igra uzasno na ultra high postavkama ,a cak i tada grafika je nista posebno.Pozadine u igri su cudno nacrtane ,nekako blijede a lik trci kao da je napravljen za desetogodisnjake.Igra je sva nekako spora,trza,monsteri su jadno napravljeni a borba i dueli su katastrofalni.Likovi udaraju bez ikakvog smisla i izgleda glupo.Dosao sam do lv 15 i vise mi se ne da uopce igrat.JEdnostavno mi je sve lo lose napravljeno i sporo.Da skratim pricu sve je to jedna neuspjela kopija wow-a i wow koji je napravljen prije oko 3 godine ima jos uvijek bolju grafiku tako da sam ugasio lotro i nastavio igrat wow.Pokazao sam igru frendovima i trojci sam posudio igru da si instaliraju doma i svi su rekli katastrofa tako da to nije samo moje misljenje ali sigurno ima nekog kome je igra super tako da tko voli nek izvoli.
šta drugo ocekivati od WoW freeka...
a ovo za grafiku :pray: igram na LOW settings i gotovo je ista grafika kao WoW
animacija muških likova je dobra, ženske su malo sjebali
cudno nacrtane pozadine? rofl
kopija wowa? rofl x2
Na low postavkama uopce nije ista grafika i vidi se velika razlika,grafika mi je jako losa i da ti nesto kazem,imam igraonu u kojoj je preko 50 ljudi vidlo igru i nijedan covjek nije reko da mu je dobra,puno od njih ne igra wow.Sve su kopirali iz wow-a,cijeli interface,pola magija ma lose mi je to sve.I jos se to placa 100kn mj.lol
hmpf,ostajem ja pri WoW-u ( :pray: )
evo pogledao sam trail in game,i mogu samo reči da su zbilja kopirali WoW,pogledao sam onaj trailer di objašnjavaju mining kao profesiju,sve isto,imaš recepte,trebati FORGE,čak je ista i animacija kad kopa rudu....interface pogotovo isti..ma sve u svemu kopija WoW-a
Jednog dana skontas da je WoW kopiro starije MMO igre i upakovo u jednu tako da WoW nije gotovo nista originalno donio.
WoW su stare ideje upakovane u zvučno ime i potpomognuto snažnom marketinškom mašinerijom.
Moguče da i je wow kopiro neke igre nisam nista reko ali sam siguran da lotro necu igrat jer ako vec moram birati izmedu wow-a i lotro definitivno ostajem pri wow-u.I nije uopce problem u novcima ni u pretplatama nego jednostavno igra mi je bez veze.Cak i da je grafika puno bolja opet mi igrivost nije.Recimo imam lika "rogue",kao ima stealth koji je uzasno lose napravljen,ima neke opcije kao da dodes iza leda to nista uopce ne radi kak spada sve ,ma ne znam bez veze,u duelu recimo tipovi mlate sve i svasta uopce ne znam tko di i sta radi,slabo je pregledno i sporo.Ma ne znam,necu vise nista komentirat.Igra dode 400 kn i jos 225 bon za 60 dana ma LOL...ak netko zeli kupit ja prodajem..
E da znate kako se smijem kada čujem da je LOTR:O kopiro wow.
E znate kaj imate pravo prema wow-u je napisana knjiga(knjige) još prije struje,a kamoli lotroa.Dajte mislim,gotovo da nema sumnje da su Blizzardovci napravili wow na uzoru prema lotrou.(dobro,to nema temelja)
Ajme šta su napravili :o :shock:
A zahvali bogu što ne poznajem jer bi te sada najradje tukao i nogama i rukama, a nedao ti da plačeš.= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down
Jednostavno prezirem kada se nađe neki ovakav degenerik i počme srat gluposti.
Inače prva knjiga o Warcraftu je napisana 2001., a prva knjiga o The Lord of the RingsuSje napisana 1954 dok je Hobit napisan 1937 zato nemoj srat prije nego li provjeriš činjenice degeneriku jedan.
Ja sam igrao betu igre i stealth u igri mi uopće nije loš, no sada koliko je on bolji ili lošiji nego li u WoW neznam jer WoW nisam igrao, zbog istog razloga nemogu suditi jeli općenito LotR Online bolji ili lošiji od WoW-a.= Citat =:
Izvorno postao Lion27
No ja to i pokušavam nego me samo iritiraju budale koje dođu i počmu tvrditi da je LotR Online kopirao WoW jer je kao WoW ful originalna igra koja je sve sama izmislila, a zna se da je WoW kao igra pokrala sve živo što je bilo dobro od drugih igara i da je Warcraft kao svijet samo hrpa pokradenog materijala iz LotR i drugih svijetova.
daj link za trail in game da vidim ga :D= Citat =:
Izvorno postao flander
LOL...kako volim kad tako neki jebeni retardi seru po WoWu kao da je on sve dobro pokupio iz drugih mmoa....lol...reci jeste li vi ikada igrali WoW?
ajde dajte mi jedan mmo u kojem imaš...hm...auction house?BG?
takvu grafiku koja nije zahtjevna ali po meni jede FEAR?
:boohoo:
što se mene tiče,lotro je sam sranje koje kopira WoW (teh mother of all mmorpgs)
= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ok za Auction House im priznajem da su originalni i to im je dobar potez, ali Battle Grounds je teško sranje, kojeg kurca imaš ograničavat borbe na svega par mjesta u igri koja se cijela vrti oko skuoba dvije strane???
Meni zapravo nije tolko bitno tko je tu kopiro koga ,meni je samo bitno da je igra dobra,zabavna i da iskoristim novce koje sam dao ali lotro jednostavno nije igra koja bi mene zadrzala dugo za racunalom.Ja imam recimo 2gb rama i solidnu graficku od 3tisuce kuna i kad stavim postavke na maximum jako mi trza igra i to me uzasno smeta ,a kad smanjim na minimum ogromna je razlika i dosta je losa grafika tako da je to prva stvar koja mi je zasmetala kad sam upalio lotro,ostale stvari sam naveo u proslim postovima.Jos je jedna stvar zanimljiva,puno ljudi je vidlo ovu igru kod mene na poslu i posudio sam prijateljima i nitko bas nije odusevljen,sumnjam da bi netko dao 400kn za to i pitao sam ljude u igri kako im se cini igra vecina je rekla tako tako,da su ocekivali puno vise u grafici i igrivosti.
Imaju nekih problema sa memory leakom (posebno u bree town), no to bi trebali popraviti uskoro