This. Niti ti itko može oduzeti slobodu kretanja osim policije.= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
Printable View
This. Niti ti itko može oduzeti slobodu kretanja osim policije.= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
Jel ima netko tko se bavi i kuži se u Bitcoin? Znatiželjan sam...
Ja ti mogu reći da će za koji mjesec vrijediti 10% onog što vrijedi danas.
Ma ne namjeravam potrošit 30000$ na opremu za to ili tako nešto, ali gledam ima za kupit konfiguracija za mining koja kosta 150$ i na kalkulatoru izracunam da se s takvom moze zaradit po 400$ mjesecno pa mi nije jasno gdje je tu kvaka? Jel puno ljudi nezna za to ili? ...
Jer scam ocito nije, jedino što je prerizično zbog mogućeg pada vrijednosti bit coina i sl.
A i da vrijednost padne za 90%, i dalje bi se isplatilo rudarit po ovim računicama :rotfl:
Kvaka je upravo o tome što se ti sad raspituješ o tome. Puno je ekipe zadnjih dana saznalo za bitcoin i sad se pomamili i napuhali balon koji će se ispuhati. Slično se dogodilo već prije 2 godine kad je bila prvotna pomama, došlo je do nekih 40$ i palo na 2$.
Te računice ne mogu biti točne.
Pa super, onda treba nakupovat kad budu 2$ jer će cijena vjerojatno opet narast.
Isplati se potrošit recimo 40-50$ što je poprilično mala suma ako postoji mogućnost da će se vrijednost uloženog povećat za 5000% uz određen rizik za koji osobno smatram da nije prevelik. Moje osobno mišljenje s kojim se nemora nitko složit.
E tako razmišlja još tisuće ljudi, koji će isto kupiti i onda odjednom neće biti tako lako minati. I kakvu konfu možeš složiti za 50$, uopće mi nije jasno kako taj site kalkulira to.
Užasno je rizično, jednom je najveći site za držanje/razmjenu bitcoina bio hakiran i tisuće ljudi su izgubile poprilične pare.
http://www.dailytech.com/Inside+the+Meg ... e21942.htm
Definitivno je rizično, ali rizik ulaganja nekih 50-150$ na nešto što može donijeti stvarno ogromne pare je nešto što bih bio spreman preuzeti samo kad ne bih bio tolki noob u vezi tog.
99,9999% da će cijena u budućnosti još hrpu puta padati i rasti. Kolko su samo para ljudi zaradili ako su se u početku počeli baviti tim...
Kad sam ja otkrio bitcoin još su se dijeli za džaba, bio je site bitcoin faucet gdje se moglo dobiti pola na dan lel. Da sam to svaki dan uzimao danas bi imao STOTINE DOLARA
A i da si tad nakupovao 1000 bitcoina za sitne pare danas bi imao 90000$ od njih ^^
Neznam ja ću to definitivno još malo istražit iako je stvarno jedna od stvari koje zvuče predobro i preprejednostavno da bi bilo istinito/da bi potrajalo.
gdje se mogu naruciti one trakice sto idu oko vrata i mogu se zakaciti mobiteli, kljucevi i sta sve ne?
ok. mozda je ovo pitanje pretesko ili preglupo :D
ajmo na sljedece.
imam problem sa thunderbirdom. naime, kad sinkroniziram sa svim mailovima. u tbu mail procitam ali npr na gmail stranici on je jos neprocitan. isto je i sa net.hr i jos par privatnih mailova. kako napraviti da kad mail procitam na TBu da on bude procitan i na orginalnom serveru?
Nikako.
Možda zamijeniti POP sa IMAP-om? Ali se baš i ne kužim u to. Mislim da je kod IMAP-a fora da ne skida mailove kako bi ih čitao, nego se pristupa direktno mailovima na serveru.
Koja je točno poanta toga? Zašto bi bilo bitno ak je na serveru nepročitano, a siguran si da si pročitao.
Da, ali to tehnički nije server, nego drugi klijent :)
zbog izgleda. ako recimo nisam doma i ne mogu na TB-a a preko mobitela mogu na bilo koji mail. tako da znam koji je procitan koji nije. da samo pogledam i vidim nema mailova.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Eventualno da si port forwardaš mailove sa tog/tih servera na gmail pa da ne moraš otvarati više stranica.
Perete li stidne dlake sa šamponom za kosu? Ja sam danas probao iz zajebancije i mekane su k'o svila.
Naravno. Prije i poslije brijanja.
Stidne dlake se briju, a ne šamponiraju.
Ma taman posla da ću ih trimat svakih tjedan dana. Ni glavu ne brijem tako često. Fakat nisam vjerovao da ih je šampon u stanju tako omekšati. Crna glava je odličan shampoo brand!
Isti kao i onaj od 10 kuna.
Jos uvijek pokusavam otkrit sto da promijenim da se dobijem osip svaki put poslje brijanja brade :(
Umjesto nekog nealkoholnog aftershavea isprobaj rakiju.
Koristi aparat za brijanje.
Promijeni način brijanja.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Prije brijanja namači bradu u toploj vodi. Ako ne funkcionira, idući put probaj s hladnom.
Koristi pjenu. Ako ne funkcionira, probaj bez pjene.
Nakon brijanja nanesi dezić u sticku.
Moje brijanje je hladno brijanje, bez pjene, nakon toga dezić. Ne smijem se izbrijavati, jer mi onda nema pomoći. Svaka koža je drugačija, samo moraš naći kako tretirati svoju.
ekšli se mažeš dezicem u sticku po faci?
A pičke padajuuuu...
Zatvara pore, boli me kurac jel to dezić u sticku ili nojeva maternica.
Koji deodorant koristiš?
Samo je jedan deodorant.
ako se maže axeom onda zicer= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Koje to pičke padaju na Axe?
Sve. Barem u reklami.
Ispod pazuha Old Spice Noir u sticku, zatvaranje pora Old Spice Whitewater jer mi ga je ostalo premalo za normalnu upotrebu.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Sranja u spreju bolje miriše, ali ne drže mi ni dva sata. S ovim mogu hodati po cijelu dan na +35 i neću se usmrditi, a ionako stavljam parfem ako trebam dobro mirisati.
[quote=McPingvin_v2.0]Ispod pazuha Old Spice Noir u sticku, zatvaranje pora Old Spice Whitewater jer mi ga je ostalo premalo za normalnu upotrebu.[/quote:2551874e]= Citat =:
Izvorno postao "Niko Bellic":2551874e
http://i.imgur.com/klkjzSz.jpg
Pingvinova rutina:
CGeAMVK75T4
Zašto bi pobogu htio zatvorit pore??
Zato jer moze!