Ups mislio sam da je to magicka. Ovo nema svaki bolji robe.
Printable View
Ups mislio sam da je to magicka. Ovo nema svaki bolji robe.
Ipak lame :/. Ne trositi manu za spellije mi je nekako OP.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
To bi trebali malo nerfati kroz patcheve. Za sada su Smithing i Enchanting najbrutalniji skillovi u igri, a full lagano se treniraju (hvala na hintu za enchanting).
Da, al Robe ima 0 armora.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Znači, ja u biti moram razbit neki item, i onda od toga nekaj dobit, te to nekaj ubacit u novi item. Sad ću dizat enchanting, pa šta bude bude.
Il nabavi companiona,stavis mu dobar heavy armor i castas spelije iza njegovih ledja.
Upravo je zmaj napao akademiju u Winterholdu, a tamo su se skupili svi oni bad ass profesori, trebali ste vidjet taj fajt, zmaj je bio gotov za 5sec :)
Mene je već dvaput tamo napao.
Vracam se sa questa u riverwood, napadne me zmaj u ubije lika kojem sam trebao predati quest. Jebote život :(
Razbijem pol opreme radi probe, načim pun rac novih enchantmenta, skužim da trebam imat npr. armor, gem i onda taj enchantment odaberem i to je to. Ali, iz nekog razloga nemogu ubacit u armor, npr. jedne dwarven rukavice. Kak da znam koji item mogu enchantat a koji ne?
Odaberi prvo enchantment pa onda meni s itemima da vidiš na šta može ići.
http://cloud.steampowered.com/ugc/61...D4240ADBC9081/
Random named dragon. Sad znam da i takvi postoje. Dosta je jači od običnog Blood Dragona.
Nije važno koliko mane spellovi (ne) troše. Destruction je na kasnijim nivoima užasno slab jer mu ništ ne buffa damage.
Ali nijedna druga škola magije ne radi damage :(
Conjuration radi damage sa Atronachsima.
I onda kad krepaju grunu za još damagea.
Evo jedan exploit za uber companiona.
I NAJBOLJI EPIC EYECANDY I DUNGEON.
Ok, to može pomoć. Ali kad kupim loot, kak ću znat da je taj item dobar za enchantment?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
A ja sve one gemove prodajem lol
dakle mogu se puniti soul trap magijama običnih enemya?
Da, dobro pitanje.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Inače, Markarth :pray:
Grad je totalno epski, nešto strašno. Očekivao sam naći Dwemerske ruševine više na istoku bliže Morrowindu, ne na krajnjem zapadu Skyrima.
Tu vam piše koji enchant može na koju vrstu itema... kopirajte u url bar, jebe ova zagrada na kraju...
Code:http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Enchanting_(Skyrim)
Je ima kod vas bag na qwestu the black star??Zavšim ga i ništa ostane aktivan iako su sve tačke ispunjene.Niđe nagrade ,niđe lika.
Ako si koknuo master necromancera skale su ti lijevo.
imam 30 sati igre za 30 lvl lika xD
brijem da nebum to završil nikada, trenutno se zajebavam sa Dark Brotherhood qvestovima
kako je jeben ona mačeta kaj ima šanse da ubije instant kill, rekoh nikad mi se još to nije potrefilo i evo ti zmaja sleti jedan udarac i odma kill xD
Quest je prelagan za takav epic item :P Sve do dremora........
Nije bag ipak lika nije bilo zato što je noč :( .
Prvi ''neznam jeli bug ili gameplay element'' moment u igri. Uglavnom za neki radiant story quest mi je bio zadatak ubit nekog zmaja na lokaciji di sam vec ubio zmaja. Nakon sto sam ga ubio, zmaj nije nestao i nisam mu harvestao dušu. Jeli to treba biti tako ili je bug? Who knows?
Počeo igrati questove za Thieves Guild. Jebeno rulaju, mislim da noćas neću spavati^^
Do sada sam obavljao zadatke za Companione, no većina zadataka je bila dosadna i na isti kalup.
Upravo sam stigao u Riften i odmah se malo razočarao u Thieves guild.
Nisam ni počeo raditi za njih, ali pošto više nisu tako elegantni i romatnični robin-hoodovi koji se spretno poigravaju sa stražom predvođeni mudrim Gray foxom, niti su onako tajnoviti i teški za pronaći kao u Oblivionu. Sad uđem u grad i praktički otkako sam se približio gradu svaka druga riječ koju NPC-ovi izgovaraju je Thieves guild. Ono, "Thieves guild totalno ne postoji, ali ovdje vladaju cijelim gradom i svi znaju za njih". Sad mi djeluju više kao najobičniji šljam.
U main questu sam ubija drugog zmaja, onog sta je napa Helgen. :fof:
vodja thiefs guilda,ujedno i gad :D ,Mercer,frajer je jednostavno prejak za jednog thiefa recimo,dual wielder je i razara...
U vezi Mercera
Neki qwestovi se vazda regeniraju a čini mi se i zmajevi ,kod orc kampa sam ubio neki 5 zmajeva.(1 običnog ,3 blood i 1 frost)Izgleda da zmjevih duša se može maksimalno 10 nosit jer nakon 10 nisam mogao vise kupit dok nisam potrošio.Trenutno sam level 31 sa komplet daedric armor i wepon.I svega pomalo razvijeno,i počeo sam se pitati kakav je kraj igre sozbirom da sam dosta toga isprobao imam čak prsten za kanibala + sam vukodlak a bio sam i vampir pa sam se izlečio,i mislim da je ovo mozda malo vise od pola igre od svega što nudi(bez glavnog qwesta).Imam malo vise od 40 sati odigrano.Iako se može masa stvari još nabrojat ovo je onako ukratko.
Eto, tko se pito... Slobodno postanite vukodlak za Companione, na kraju ćete imati šansu izliječiti se, ali time gubite šansu da ponovno postane vukodlak kroz igru.
Kako se izliječiti?
I, ako mislite postat vampir nemojte. Vampiri su gej.
Kako se troše te zmajeve duše?
Nisam kontao postat slučajno se desilo,uglavnom interesantan gameplay vampira ako nepiješ krv ljudi te ponekad napadnu i neče da posluju sa tobom ,uglavnom bolji je vukodlak,brz jak i efikasan i nikog nije briga sto si vukodlak,a tek sam 7 shoutova razičiti našao a dojadili mi ovi zmajevi.Počinjem mislit da je to jedini dosadan dio igre.
Njima otključavaš shoutove. Odi u shouts pod magic meniem, i tamo pritisni r na shoutu koji još nisi aktivirao, a želiš.= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Kad smo već kod zmajeva, više su smetala nego izazov. Duplo se namučim sa nekim bandit marauderom nego sa ozičnim, neimenovanim zmajem.
Do sad sam većih problema imao jedino sa caller, onom ženskom koju morate ubiti za academy main q, a koja ima ona 2 flame atronaha i baca jake fireballove.
Ide mi na živce što se alkemija diže tako UŽASNO sporo. Kod enchantanja mi svaki enchant digne skill za 1, svaki put kad conjurationom proizovem sword digne se za 1, a alkemiji treba 10-15 potiona za dignut lvl, a tek mi je na 20...
Sad sam si kupio onu kuću u whiterunu i dao urediti spavaću sobu. Konačno sam mogao prestat nosit svu silu ingredientsa i ostalog smeća, te mi je opterećenost pala na više no prihvatljivih 140 xD
This. Čini se da ću trebati bacati pare na trenere opet.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
ISUSBOG :pray:
mercer je badass= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Hahaha :pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Looky
Koliko puta je morao to isprobati da uspije :D I dao bi se kladiti da u mojoj igri frajer nije francuz xD