Necrosis je taj za warlock spellove
Cy_circlet je za sve ostale, ne znam tocno koji skin
al gledano ovako, ui suxa
Printable View
Necrosis je taj za warlock spellove
Cy_circlet je za sve ostale, ne znam tocno koji skin
al gledano ovako, ui suxa
Ae, stvar je u tome da druid ne može overhealati, jer ti njegovi tickovi HoT-a "popunjuju" HP taman dok ostali healeri castaju neki konkretni debeli heal. Tako imaš situaciju da mob udre tanka kojem HP dođe na 80%, i počnu tickati HoTovi.. dok stignu healovi od drugih healera, HoT je već zahilao na 95% i onda ostali overhealaju.= Citat =:
Izvorno postao Sporky
Što se tiče mane, Blizz je najavio nerf svim klasama, osim shamanima, u vezi mana regena. Valjda su shvatili da baš i nije normalno da netko spam casta konstatno i da ne može ostati bez mane (osim shamana, jelte, kod kojih treba biti l33t da ne ostaneš bez mane), pa će u 3.1. druidi i priestovi dobiti nerf u vidu smanjvanja efekta spirita, a paladini po nekom.. neam pojma kojem .. principu.
Poanta je u tome da Blizz želi reći da to što shamani ostaju bez mane nije problem shamana, nego bi tako i trebalo biti sa svima (pre-WotLK anyone?). Tako da će uskoro valjda svi doći na taj nivo da zapravo trebaju gledati na vlastiti mana bar.
http://www.blogcdn.com/www.wowinside...at-is-this.jpg
:rotfl:
ovaj achiv je pre jak :D
onaj talent illumination , i glyph of seal of wisdom tolko buffaju holy paladina da je to bolesno.
Gledo sam jednako giranog paladina i shamana kako hilaju (isli su hilat jednog drugog da vide ko ce prije oom ) i shaman je otiso jedno 4 puta , a paladin samo jednom nakon jedno 5 min neprestanog spamanja flash i holy lighta... sad reci da to netreba nerfat...
ja kupio battlechest. samo još jedno mini pitanjce. :D
ako sad trial acc aktiviram sa kodom od orig. WoW i dobijem tih mjesec dana besplatno, mogu odmah zatim apgrejdat acc na TBC? hoće tih mjesec dana besplatnih i dalje ostati?
Da, tih free mjesec dana ti ostaje.
mozes uzet tbc trial i wotlk tiral
ma neću više nikakve triale uzimat. :D
idu mi naživce ona ograničenja koja imaju trial accovi.
kad uzmes bc ili wotlk trial jedino ogranicenje ti je lvl
kod bc triala max lvl chara je 60 odnosno 1 exp do 61
isto vrijedi za wotlk trial samo za lvl 70
Evo jedno pitanje:
Koliko ljudi treba za raid na jednog paladina?
I jedan važan podatak koji ekipa zaboravlja jer misle da svi imaju FLAT - trebati ćeš skinuti GOMILU patcheva prije nego počneš igrati ako imaš samo WoW i tBC, da bi imao istu verziju kao i ovi koji imaju najnoviju ekspanziju i to. Bez brige, WoW ima autopatcher za takve stvari.= Citat =:
Izvorno postao Zv0nZ1
Igra trial, znaci da ima sve samo mu fali key da napravi acc...
onda mu se vishe isplati instalirat josh i wotlk i skinut mozda sve zajedno dodje 150 Mb za skinut.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
ja sam igro na trialu, doso do lvl 20 (max nije 19 nego 20), kupio pravi wow i tbc, i nisam ništa instalirao nego samo upisao keyeve i mogo sam igrat...ništa nisam trebo skidat
ovisno...blizzard izbacuje van updejtane diskove s igrom koje imaju patcheve na sebi...
kako mogu nabaviti jos sapte? lvl26 sam tauren shaman te imam samo earth totem. onu staru saptu sam potrosio te sada nemrem nabaviti za fire i water totem
sta je sapta?
potion s kojim shaman moze vidjeti one lesser spirits, potrebna je za questove u kojima dobivas one ice fire water i air toteme (jer dakako treba pobijediti te lesser spirite-tj elemente u ovom slucaju)
pa mislim da ti quest giver da kad ti treba, neki dan sam rijesava q za fire totem, doneses mu onda 2 itema i vidis spirite, a onaj kojeg trebas ubit je odma kraj quest givera, treba si dobiti taj shaman q od shaman trenera na 10lvlu mislim, chain je uzasno naporan i glup al eto takvi shaman questovi moraju biti
nvm izgleda da sam bio preskocio jedan korak, sve radi, sve 5 :D onka nvm... fail od mene xD
okey sada jos jedno pitanje.
ima li koji nacin da vidim nevidljive mobove prije nego sto me napadnu? fkt je tesko tako ubijati 2 lvla vece mobove :(
hmm evo jos jednog pitanja
di da trazim za kolko bi mogao prodati neke iteme? da se samo raspitam/trazim po auction house pa sam zakljucim cjenu ili ima neka stranica koja to racuna
mhm...warlock Detect Invisibility spell?
http://www.wowwiki.com/Detect_Invisibility
valjda imaš locka među frendovima...
mislim da covjek misli na stiltane mobove , nevidljivi mobovi bas i ne napadaju ako se njih prve ne napadne ..
1) Sa šamanom?.. hmm.. A nema baš, osim da im se približiš i baciš nekakav magma totem pa to sranje ticka i otkrije ga. Drži se dalje rogueova, ako je moguće :)= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
2) imaš na http://www.wowhead.comSprilično dosta informacija, uključujući i standarnde cijene stvari u AH
mhm...postojao je nekakav addon koji je bilježio cijene stvari iz aukcijske kuće, radio prosjek i zatim ispisivao savjet - dati u AH ili prodati vendoru...samo što se ne mogu sjetiti imena ni za lijek...
@hellboy imam, samo je tip manji lvl od mene (on je ~20, a ja 27) tako da to zasada otpada
@lizadr da, moze ih se i tako nazvati, nisam jos temeljito upucen u sve wow pojmove.
@aerial puno fala, bum jos malo procesljao tu stranicu, cini se kul
@hellboy 2. post ma dobro, nije problem alt-tabati na wowhead.com i pogledati cjenu
stealth - ono što rougovi mogu raditi i pritom vide sve oko sebe no u isto vrijeme mogu biti viđeni zbog razlike u levelima ili prilaska iz pogrešnog kuta
invisibility - najčešće korišten od strane mageva - ne mogu nikako biti viđeni osim ako netko nije buffan detect invisibility spellom, no u isto vrijeme ne vide nikog drugog osim ako je buffan DI spellom
(isti efekt se postiže uporabom engineering trinketa koji ima predobar efekt nalik onome kad Frodo navuče Prsten :D - http://www.wowhead.com/?item=4397S)
thottbot je propo .. wowhead is ur friend =)
thottbot ima puno beskorisnih epeen komentara, a i prilično je konfuzno za početnika.
sta bi ti chitove neke :) nemos tek tako nac nekoga i pitat ga kako biti bolje, idi na blizzove forume za svoju i druge klase, ima korisnih stvari, pogle malo po internetu sta kazu judi, addone, macrose..., isprobavaj specove, igraj 1-2 godine pa ces vidit kako ces se poboljsat :)
ffs ja jos ni danas neznam igrat pa se nebunim :rotfl: , wizard ce potvrdit da govorim istinu :D