misije mogu biti i tipa da propjesacis 2 centimetra ak je prica dobra a kolko ja znam to je najbolja prica u videoigrama koje nisu nastale po filmu!!
Printable View
misije mogu biti i tipa da propjesacis 2 centimetra ak je prica dobra a kolko ja znam to je najbolja prica u videoigrama koje nisu nastale po filmu!!
u gta 4 postoji par meni dobrih misija.
sad se mogu sjetit sam one u kojoj moraš dejtat s pederom pa ga krknut
Mmm sjetio sam se sta fali! Silencer. Za stealth ubijanja. Isto mi fali stealth kill iz SA. Mogao si se prisuljati frajeru iza leđa pa ga zakoljes sa nozem.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ako se netko sjeca misije kad moras ukrasti "rhyme book" od onog frajera u vili.U toj misiji sam imao osjecaj kao da hitmana igram. Ono suljanje po sjenama ...itd.
Da da,predobra misija :thumbs2:
San Andreas je imao jakih misija ali losu pricu i traljavog lika...
Izašao novi patch koji dodatno poboljšava performanse igre.
http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/
Domovi, poboljšanja, rezultati?
Btw. ako se nevaram ovo je najveci dosad? 50MB
Pa jedino mogu reci da mi vise ne steka. Prije je malo stekao, jedva da primjetis.Ali sad nista. Graficke postavke su ostale iste.
Kad su isli na toliku realnost malo mi je glupo da nitko ne prelazi cestu.Rijetko kad ce neki covjek preci cestu, svi hodaju po nogostupu.
Bilo bi fora "slucajno" pokupiti pjesaka na cesti ili dok se njih 5-6 nakupi na semaforu pa se zaletis kamionom na njih. :D :evil:
Messy :kill:= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
mene nervira što u podzemnoj ima jako malo ljudi.
njujorška podzemna je inače preplavljena ljudima
može mi netko reć kako bi ovo čudo od igre radilo na mojoj konfi?? :D
Minimalna grafa je NViDIA 7900/Radeon X1900 što bi znacilo ne ali meni je futuremark na moju X1600Pro stavio samo naranđastu boju a ne crvenu. I nekim cudom cak sam uspio stici do menua u igri :D
Jel ima ta tvoja grafa barem 256vRAMa i na kojoj frekfenciji ti radi proc?
proc na 2GHz, grafa 256MB...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Morat ces OCnut proc na 2,4 jer je to minimalac, a vjeruem da ti stock cooler to moze ohladiti bez problema.
Good OwerClock :thumbs2:
kak bi radilo na radeon hd 3870 ?
2gb rama a procesor iz proslog mileniuma xD
3870 bi ju solidno vrtila, 2GB rama je ok a procesor nebi bas sljako xD
ok znaci radkilo bi ?
A pa reci tocno o kojem je procesoru rjec i na kojoj frekfenciji radi.
amd athlon ,1.8 mHz
Nema sanse. Taj procesor ni ne hrani 3870 kako spada.
Ni frekfencij mu neodgovara a i fali mu jedna jezgra.
Kako to opce tjera SA? :D
cudo isusovo 60-70 fps-a na max detaljima i sve max xD= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Single core procesor ti ne može pokrenuti GTA 4. I nemojte sada neke teorije koje nađete na netu da ga se može tweakati da radi na jednojezgrenom. Kupite Dual/Quad Core i dobro.
Tako sam nedavno jednom liku koji je bio toliko uporan da pokrene GTA4 na single core athlonu objasnio da je za GTA 4 svejedno hoćeš li ga ti probati pokrenuti na single coreu ili na kanti vode, kad je namijenjen za dual core procesore.
ok necu se svađati sa tobom, kupit ću novi komp xD
xD
Pa možeš kupit samo novu matičnu i procesor pa onda sve ovo drugo poslagat na nju. Osim ako trenutno imaš neku staru ploču sa DDR1 memorijom. Onda ćeš trebati i nove RAM-e ^^
Ma RAMovi su jeftini. 2GB DDR2 kupis za 150kn a DDR3 za 250kn.
znate kaj nemojte me ******, sad sam trenutno maloo izzivciran jer nemogu kupiti novi komp :-x, nesmijem jer misle da sew necu upisati u skolu ta koju treba 46 a ja imam 50 bodova :-x , mozda kad se upisem cu novog dobiti, sad jos nista!!
edit: imam ideju
Pa i ja sam isto uzasno zivcan jer su starci rekli bit ce kad maturiram, a matura vec odavno prosla, a ja se eo jos prcam na athlonu 3500 :-x
moja ideja: reci njima da sam stavio novu grafu, a stavit cu cijeli novi komp, samo ce kuciste i dvd citac biti isti xD
Dobra ideja!
Btw, da si moj sin i da imaš 50 bodova za upis u srednju, kupio bi ti motor od 250 kubika ako treba. Ne kužim u čemu je problem :D
problem je u četvorci na kraju ove godine xD= Citat =:
Izvorno postao cham3leon