ja uopče nemam niš protiv likova koji leaveju... 40. minuta mi njih pwnamo, a ne finishamo, i onda lik liva, pa jbg igra da se zabavi, a kad svi livaju znači da smo mi pobjedili, a na koji čemo način dobit nezanima me...
Printable View
ja uopče nemam niš protiv likova koji leaveju... 40. minuta mi njih pwnamo, a ne finishamo, i onda lik liva, pa jbg igra da se zabavi, a kad svi livaju znači da smo mi pobjedili, a na koji čemo način dobit nezanima me...
ma daj ajde...= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
leaveri i virtual warriors su najgora grupacija ljudi koji dotu igraju...
pogotovo ovi mali bahati hrvati i srbi kad krenu mamu jebat preko neta onak... lal
fakat, mislim ono koji kurac, jucer ubijem lika i on meni pocne mater jebat (!)
pa nek mi dodje ispred mene RL i nek mi to kaze budem ga crushao ffs...
razbijac :D
joj da a najgori su mi Br guys... tamo seru po svome brazilskom i niko ih ne razumije i hebu mater svime :S ali uglavnom na Eurobattle.net su najgori BR,SWE, i vecina RO. to su idioti kakvih nema :S
crushao gg!
ma nije da sam razbijac, miran sam ja dosta ^^= Citat =:
Izvorno postao Tinox
ali fakat me zivcira kad neko jebe mater i te spike preko neta...
joj to i mene najvise zivcira kada neki klinac od 10 godina u 21:45 pocne igrat i onda svima draga mater i onda leava u 10:00
Vidiš ti nisi u pravu.Ja mrzim levere jer sjebu cijeli game.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Da znas koliko se puta partija preokrene u 60 minuti igre kad igrad dota ligu
samo ti jebeni noobvi neznaju igrat pa livaju.
to nije jesam li ja u pravu to je moje mišljenje tak mi svejedno oču dobit u 5 minuta tak da svi enemyi livaju il ču dobt za 50 min da svi ostanu i mi njima ancient uništimo
evo jedan pro video made by me :)
xWKug_tImaM
Pa eto nije los :)
Onaj sa Enigmom je naravno najbolji.
Ocjena 7/10 (dao bi ti 6 no posto ti je prvi put...)
Uglavnom samo ti nastavi sa snimanjem :D No vise se fokusiraj na CWe neg na pubb play (ono mi je presmijesno naganjas Ezalora na pocetku a Mirana te nije stunala i tak neke stvari, uglavnom pubb izbaci)
2:30 ono sa magnusom ti nije bas bio neki veliki skill..(Just dagger ftw^^)
to s lionom je bio cw.potm,krob i clock su bili pubovi ostalo sve je uzeto iz cw-a ili league.i mirana me nije stunala jer se obicno uzima leap na lvl1 osim ak neidete fb jer obicno s potm ides ward u sumu postavljat itd itd= Citat =:
Izvorno postao Teon
a ono s magnusom su pro scene suti ti ahahah xD j/k ofc
Aha onda ok, aj ward opravdava :D
Al najzesci mi je onaj Yurnero sta je produzio gore :rotfl:
pih kolko bi ja filmica mogao napraviti di sa blinkom izbjegavam stunove ultije i sl. :D= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
ali onaj yurnero kolko se ja sjecam je jos igro odlicno neki kinez ovo ono a za one magnus scene,tesko je uletit i pogodit 3-4 s ultom kad je cijela mapa wardana i nikad neidu zajedno ko neki botovi ali opet nije sad ovo bilo nesto nevideno i uberpro al bilo je oke barem po mojim standardima ^^
Pa nisam ni reko da je lose, nit da Yurnero nezna igrat al je smijesno kad je onako fulo ocekivavsi da ces se vracat direkt na toranj.
Za prvi "rad" je odlicno, samo ti nastavi
nice nice
a sa magnusom ftw :) do je isto kao da si sa earthom uletio :) samo kaj bi ih onda ubi ako castas sve ali svejedno je stun :)
Sto kazete?:D
http://www.xfire.com/video/548f1/
ja več reko da je odlično :D bolje od mog mha xD gdjes ga našo ^^
btw sad sam počeo na eb.net igrat... to owna ggc u pojam, pogotovo kad igraš s dobrim igračima, igro sam s nekim utf klanom od macana, spušili smo pub ali nema veze bitno da smo ownali early game xD
i još imam neki add on delay reducer... dobra stvarčica neznam jel je do njeg al nimalo lagga il delaya nije bilo osim pokoji spike
jel zna neki jel postoji ikakav addon il tool koji nakon gamea pokazuje ko je dilo kolko dmga? ko dps meter u WoW
aj nije lose za početnika :D
Da vidi se kad razz baci ulty^^= Citat =:
Izvorno postao Tinox
ranger ja igrao sa vama :) ja sam onaj koji je nakraju "leavao" xD stisnuo krivi gumb na tipkovnici ...
koji nick? ne sječam se xD
sub-zero
Kako ti suxxa video avg.
pala cro dota i sad doso ovdje prigovarati dezurnim nubovima xD
jealousy kills= Citat =:
Izvorno postao S1nn3R
!supp ofc
ja nikad nisam imao volje za te filmice..
a i da ljudi vide rekli bi wtf, ovaj je prejebenodobar :S
tak da ono... x(
Hoho pala mi je jedna jako dobra ideja..
Vidim da ima tu dosta igrača koji igraju dotu pa mi mogli organizirat da bacimo neku
partiju zajedno...
A sta mislite? 8)