To i još Action Radar, Out of Space, Smack my Bitch Up, No Good... Starije su bolje imho= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
Printable View
To i još Action Radar, Out of Space, Smack my Bitch Up, No Good... Starije su bolje imho= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
Narayan je isto gg= Citat =:
Izvorno postao Maja
Ali ajmo mi nekaj drugo sad:
= Citat =:
Izvorno postao Flippy
ova pjesma na početku, u pozadini mi zvuči jako poznato!
zna netko kako se zove?
http://www.natelki.net/video/9248/tv-kalendar-020908
Sean Paul - Get busy (Bugsy Reggasex Remix)
Ako netko zna ime pjesme koja svira u pozadini (techno) Fast and Furious - Tokyo Drifta , dok traje borba između Sean-a i onog lika koji vozi zlatni Top Secret 350z..
Tražio sam svugdje a nisam našao ništa :(
Aj probaj nać scenu na YouTubu, možda ti mogu pomoć.
http://hk.youtube.com/watch?v=VCnzL0JMi ... re=related
Počne na 2.20
e imam 2 pitanja ili zamolbe , ili nazovite ih kako oćete
uglavnom, tržio sam po lime wireu i nikako da nadjem ovo, ako ko ima da mi šibne preko msn-a WxDSpA1B ... re=related
a druga zamolba je, je da li itko zna kako se zove remix od prodigy smack my bitch up i operation blade, jer to sam jednom vidio na jubitu, tu pjesmu, fenomenalna je, i video od pjesme je blade trinity, jer sam bio našo tu pjesmu, i addo je u favorites, ali izgleda da je neko izbriso, i nikako da je nađem, i uglavnom, ako ko ima i tu pjesmu ma bio bih zahvalan do neba
Hmm, mislio sam da ću nać u soundtracku al nema. Sorry neznam... :(
inace ta pjesma je remix od pjesama smack my bitch up od prodigya i operation blade od public domaina= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
i podloga je blade trinity isječci iz filma, nema šanse da je nađeš na sountracku, a prekopo sam cijeli youtube, i niš...
^^ post je bio usmjeren vex-u.
-_-*
osim što tražim gore navedeno, zanima me kako se zove pjesma neka reperska, id ovako= Citat =:
Izvorno postao RA7R
"i like big butts and i cant deny....."
Sir Mixalot - Baby got Back ?= Citat =:
Izvorno postao RA7R
yep that is it= Citat =:
Izvorno postao Toxic
hvala
No frx ;)
e nikak da nadem pjesmu koja se vrtila prije nekih 4-5 godina na MTV-u...
spot je na nekoj maloj pozornici a pozadina je narandasta, i pred kraj spota pocnu razbijat sve oko sebe... takoder je i ime benda velikim slovima u pozadini... briem da se bend zove Sun ili tak nes...
anyone?
moze li rijeci pjesme, inace, prva asocijacija
i0XknwXqLDo
ali oni su vec odavno
nije tolko stari bend, i video nije uzivo
btw ne sjecam se rijeci...
dani california
ma neee...
trazim neku grupu(ili pjevaca ,nije bitno) onako ko disturbed !
ova pjesma mi je odlicna,samo neznam ime :D
8UsW2c1iVaQ
ak neko zna,nek mi odgovori jer pjesma mi je zakon :wink:
Evo ovako... Tražim jednu pjesmu... to bi bio... techno, žanr... ma ustvari nemam pojma; ne kužim se u niš osim metala... Pjesma ima ženski vokal i nakon što ona otpjeva jedan dio ćuje se neka muzika slićna onoj kod one pjesme If You Want Blood You Got IT od AC/DCStočnije nešto kao onaj dio u 0.09 minuti. Nadam se na neko prepoznaje pjesmu.
Vid ko je živ XD
Enivej, treba mi ime pjesme, znam da u spotu neki lik hoda gradom i vidi nekakvo odbrojavanje ljudima iznad glave, kao koliko im je ostalo do kraja života i onda spašava neke, neku žensku iz auta izvuče i slično.
Nickelback - Savin' Me= Citat =:
Izvorno postao Jopax
pjesma sa reklame za novu seat ibizu??
prije par dana sam poceo slusat disturbed i rula :D
pa bi htio da mi predlozite neku slicnu grupu
thx
Hvala puno :D
i mene zanima :wink:= Citat =:
Izvorno postao RA7R