pa zato i velim, kad si ti meni napisal "decko"
Printable View
pa zato i velim, kad si ti meni napisal "decko"
jel postoji pentagon u falloutu 3?
lol, nisam ni skuzio da je citadel zapravo pentagon. doduse, nisam ga ni vidio izdaleka nego samo prvi put kad me prica dovela do njega.
Imao sam Photo Session sa Deathclawom :rotfl: Neki bug, nije me napadao, samo me glavom pratio :D Nije za ljude sa slabim srcem :pray:
http://www.imagesforme.com/out.php/t...creenShot4.jpgShttp://www.imagesforme.com/out.php/t...creenShot5.jpgShttp://www.imagesforme.com/out.php/t...creenShot6.jpgShttp://www.imagesforme.com/out.php/t...creenShot7.jpg
Nego, lik mi je na 20. levelu. Za zadnji perk nisam namjerno uzeo onaj Grim Reaper's Sprint koji je brat bratu najbolji perk u igri. Umjesto njega sam za prvi prelazak uzeo rađe Explorera tako da mi se iscrtaju sve lokacije na mapi, da mogu fino obići sve lokacije u igri u prvom prohodu 8)
Lik je ispao fenomenalno:
SmallGuns - 100
Sneak - 100
Repair - 100
Medicine - 100
Lockpick - 100
Science - 100
Speech - 100
Energy Weapons - 92
Full mi je žao što sam uzeo Energy Weapons umjesto Big Guns :cry: Mislio sam za ovaj prohod preći sa SmallGuns i BigGuns, a efekte koje pružaju Energy W. ostaviti kao iznenađenje za drugi prolazak. Tako da na kraju ne mislim niti slučajno koristiti E.W. u ovom prohodu, čisto da mi ostane to zadovoljstvno za drugi prelazak tako da mi igra ne dosadi :D
Kad već toliko voliš Death Clawa onda napravi i Death Claw oružje. Zaboravio sam točno kako se zove. Imaš sheme za kupit od jednom od putujućih trgovaca. Jado dobro oružje za melee.
Ja sam tu Shemu naso odma kod prvog ubijenog DeathClawa u nekoj kamp kucici (na mapi u donjem lijevom dijelu). I odma sam slozio i prejako je, bas sam prico par stranica prije o tome
Neg, sjecate se kako sam reko da ce se ocjena igre poboljsavat kako igram, na kraju ipak pada... :( Dodje mi da ponovo pokrenem Fallout 2 da mi se popravi feel za Falloutom
pa skini 40 level cap i uzivaj i dalje...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Teon
I ja sam tu prvi put naišao na Deathclaw i našao tu shemu. Ali još nisam niti jedan custom item sagradio :D Ali sam zato upravo pokupovao sve upgradeove za kuću u Megatonu.
U igri ti niti ne trebaju pare, jedino gdje sam potrošio pare je bio onaj grad sa AntAgonizerom i Machineom, tamo sam ostavio 1400 capsa na upgrade caravana :D Ne pitajte zašto, nisam niti našao još te caravane u koje sam uložio. Imao sam preko 10'000 capsa, svu municiju i sve mijenjam za predmete koje ja skupim, tako da mi pare ne trebaju :(
PS: Skupio sam 28 Nuka Cola Quantuma :D Fale mi još dvije da završim onaj quest. Šteta kaj sam ih na početku igre prodavao, nisam znao da će mi trebati :|
kako ući u citadel?= Citat =:
Izvorno postao LL21
na intercom se nitko ne javlja, a onaj lik ispred mi neda unutra
Doci ces main questom u citadel, tj uci ces u njega kad napredujes dovoljno kroz igru.
Što su kuća tiče puno je bolja ona u Tennpeny Tower pogotovo što ti i dade safe u kojem možeš stavit sve svoje stvari. Ja para imam na pretek, a tek sam počeo ponovno igrat. Samo sam jednom od trgovca kupio svih njegovih 17 Stimpackova, ali mi je još on platio jer sam ih mjenjao za hrpu stvari.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Sada pokušavam naći Lawnmower Blade da si napravim Shishkebab, koliko se sjećam ima jedan kod Minefielda, ako netko zna nek mi javi.
Lawnmowera imaš na svakom koraku. To nećeš teško naći. Ali da, ima jedan i u Mine Fieldu, sa lijeve strane ceste odmah na ulazu koliko me sjećanje služi.
U sljedećem prolasku ću biti zlo kakvog Wasteland nije vidjeo, tako da ću imati tu kuću u Tenpenny Toweru :D Ali sef ti ne treba, u Megatonu imaš 2 Lockera, stol itd. koje možeš natrpati itemima. Tamo imam nekoliko stotina granata i mina, brdo pušaka i armora koje čuvam za popravke i Misc iteme koji bi mi mogli zatrebati :D
PS: Malo sam upotpunio kolekciju BobbleHeada :D Ali to još nije to, nadam se da ću ih sve naći 8)
http://www.imagesforme.com/out.php/t...creenShot8.jpg
bio sam u jefferson memorialu i enma mi starog
šta ću morati napraviti onaj quest za three dog-a?
Starog ćeš tek vidit kako napreduješ sa levelima. A možda možeš doć do njega sam. Bartuc?
Reci!?= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Ako me sjećanje dobro služi ti si ušo u Tranquility Lane prije nego te main quest tu donio.
pa, odeš u onaj vault di ti bude stari prije nego što odeš u rivet city i odmah te prebaci na idući dio main quest-a
Da, ja sam ušao u taj Vault i pobegao kada sam vidio da mi je to premostilo Main Quest :D Tako da nisam nastavio taj quest, njega čuvam za kasnije, mnogo kasnije :P
imaš dva u raider kampu koji se nalazi blizu dukovs place-a= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
= Citat =:
Izvorno postao All MiGHty RaBBit
lol, tak pricate o tome ko da je neki rijetki predmet... poglej svaku kosilicu, mislim da skoro svaka ima to u sebi...
radim quest za three dog-a i tražim neku satelitsku valjda u museum of technology, ne mogu je naći.
zna netko gdje je?
da,ali treba prvo naći i kosilicu :D :D ....= Citat =:
Izvorno postao Doggy
= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
u west wing-u, na virgo II lunar lander-u... moras proci kroz "simulaciju" vault-a...
da, lol, ko da ih nema previse... ja nisam ni znal da je to to, jer sam bil nasel to na nekoj polici, a poslje sam slucajno otkril da se kosilica moze "otvoriti"...= Citat =:
Izvorno postao keko
hvala, hehe baš fora je downtown dc
sad malo razgledavam capitol, monument, postoji možda white house?
Koliko ja znam Capitol je White House
Capitol je inače zgrada američkog senata. Barem kolko ja znam, možda se zaebah :D= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
white house je srušen,citadela je ostatak pentagona
= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
nee capitol nije bijela kuća
Aj, sori. Capitol je zgrada kongresa. Slični su. Obe su bjele! :D
da :)
bijela kuća je sjeverno od monumenta tj. malo iznad