ee kad cemo ponovo igrati? sad igram s udrom 5x5 ranked :DD= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Printable View
ee kad cemo ponovo igrati? sad igram s udrom 5x5 ranked :DD= Citat =:
Uf, kad ću ja do rankeda doći... tek sam 23 lvl i dosta rijetko igram...
A ono kad me vidiš se javi, uvijek rađe igram s nekim ovako nego random ljudima. Makar si sa Swainom išao u side lane :P :D
Igra netko ovdje sa Udyrom? Trebalo bi mi nekoliko savjeta jer katastrofalno igram:(
Bilo mi je dosadno pa sam si ipak uzeo krokodila, dosta je zabavan iako ginem jako puno, trebam se još naviknuti ali sviđa mi se dosta
Thiz, same shit.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Jako je zabavan ali tako lako gine kada te fokusiraju ....
WW kao AP? Vidio jednog i brutalan je :D
http://www.solomid.net/livestream.php= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Prati oko 11-12 navecer bude Guardsman BoB
Ja bih ti mogao pomoći ali ti si rekao da neželiš komuicirati samnom :S= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
BTW modkayz online je ali igra s tf xD
aa to s swainom je bilo ono :S xD= Citat =:
s udyrom i xinom sam bolji ;) pa cak i s jannom
NE, ČEKAJ! Želim tvoje savjete, kako da te kontaktiram??= Citat =:
Izvorno postao KICO123
samo glupasto pitanje,
od svih heroja, zasto niko ne spominje munda kao jednog od najOP likova? pocel sam malo ovo igrati prosli tjedan, bio ovaj mundo na raspolaganju i doslovno moze razapeti bilokoga u svom lineu.
1.skill je prakticki sa njegovim regenom fre-to-cast, radi masivan dmg heroji i savrsen je ktome za creepanje.
2. je ogroman dps +sunfire cape (ili cloack, stagod, daje 40dpsa u aoe)
3. je dmgboost koji eto uzimam nakraju jer nije tolko sinergetican s njime kolko ovi ostali skillovi
4. je 70%heala kroz 12 sec.
u jednom trenutku sam imao 200+obican regen po sekundi s time. 3 heroja lupala svi samo zujali ko mladi majmuni...
sad jel moze neko vise objasnjenje od nekih talentiranijih ii granijih igraca o njemu?
Mundo može biti dosta zeznut za igrati, upravo zato jer moraš paziti na hp na početku, ipak do pola igre to se skoro i ne primjeti jer već imaš dovoljno hp-a i regen itema da si skoro uvijek pun, za ult samo treba ignite ili neka zamjena za isti (impure shots, E tristanin, executioners calling, itd.).
I maloprije sam završio igru sa AP Rammusom, jedva smo dobili (s obzirom da igram rammusa nakon ne znam koliko vremena sa čudnim buildom) i dosta je zabavan, nije toliko neuništiv ali predobro je uletiti powerballom na Lux i pola hpa joj skinuti, zatim curl koji vraća više štete nego što neprijatelj radi ili tremors koji u punom trajanju može bez problema uništiti toranj :D
1. Taj skill je skillshot, stoga ga je vrlo lako moguće izbjeći samo kretanjem, ili stajanjem iza svojih creepova. Na ranijim levelima nije free to cast, probaj par puta fulat, i usput povremeno upalit u druge abilitye i možeš sam sebi bez problema 30 % hpa skinut.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
2. Isto kao prvo, na ranijim lvlima trošiš previše svog healtha, a kasnije je učinkovitost poprilično smanjena zbog magic resista na protivnicima. Sunfire cape mi je besmislen na mundu, previše košta, a dmg je zapravo iznimno malen kad uračunaš protivnikov resist.
3. Ja ovo prvo apgrejdam, puno je korisnije i jeftinije za koristit od W skilla, s par CD reduction itema, koji ti ionako i trebaju, ovo možeš držat upaljeno cijelo vrijeme, zato jer traje 5 sekundi, a CD ti je 4.9. Znači imaš preko 200 dmga bez ikakvih itema, jedino ti treba attack speed, crit ili Ar. Pen.
4. Ignite, ili bilo kakav reduced healing ability i ulty postane gotovo beskoristan. Nemoj zaboravit da ti otkine 20 % trenutnog healtha, tako da postaneš poprilično ranjiv ako ga iskoristiš i neko ti baci ignite, ili te jednostavno svi focusaju.
hp +regen+sunfire cloack.
ignoriraj 4k hp-a sa 140dpsa oko sebe.
beskorisno jelte...
nitijednog heroja, ma kakogod "beskoristan bio" nesmijes ignorirati . a bilokoji heroj pravilno odigran nije beskoristan
jednostavno se prelako isfarmati u lanu, prvi skill nemre fulati ni da os
za hp u pocetku si nemoras paziti ako kupis onaj stitic sta daje nest hp-a, 8hp/5sec i jos nesto..
Regrowth Pendant 15hp/5sec= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Rejuvenation Bead 8hp/5sec
..eto što sam vruć!
http://eu.leagueoflegends.com/board/sho ... p?t=107995
Novi champ. Naravno da je žena, ali ovaj put bez ogromnih sisetina !
Kladim se da će joj narasti prije nego je dovrše :P
Trebali bi je napraviti bjelje puti..
pa mundo i je op
Kad će tanka složit :'(
Markec dodaj me na eu
bgjkjkj
kasnije cu ti dat i link od svog builda
:D krasno, more babes. Ovu necu uzimati, mislim da ce bit nesto tipa sorake, sone.
Nisu te valjda banali nesrećo jedna
ma ne, zaboravio sam pass :D ahaha.. nebitno, sad imam prepoznatljiviji nick lol igracima.= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Ovo je najbolji kicov post na forumu! :pray:= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Ja se nadam da bude. Support <3!= Citat =:
Izvorno postao Sweron
A i treba jos nesto support champa, i tenk neki vec dugo nije izasao .= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ja želim tenk robožensku.
Tenk baba.. really, to jos nije bilo :D
:)))))))))))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Poppy?= Citat =:
Izvorno postao Sweron
Poppy nije tenk. Ako igraš Poppy kao tenka, you're doing it wrong.